reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czerwiec 2010

reklama
cały czas byłam cierpliwa i w miarę spokojna, ale disiaj stwierdziłam, że już mam dosyć tej słoniowacizny mojej

mnie pachwiny przy chodzeniu bola,zaczynam marudzic ciagle.. ciagle chodze z piwnicy na pietro,dostaje zadyszki i sie mecze...kto i po co zbudowal pietrowy dom??eh tam.mam juz tego dosc.zandej ciazy wiecej.nigdy

Dziekuje dziekuje :tak: kochane czerwcoweczki za zyczenia urodzinowe, bardzo mi milo!!! :-D :-):-)

Coreczce sie jak widac nie spieszy, jutro termin, zobaczymy jak to bedzie, dzis rano odszedl mi czop:eek: (takie zelkowate glutki podbarwione krwia, to chyba raczej to) wiec moze cos sie ruszy... :szok: Poza tym jednak nic nie czuje :happy2:

Normalnie bylabym w szoku jakby sie dzidzius w terminie urodzil, ale ja juz zadnych dat nie obstawiam, za duzo stresu :cool2: Czasami czuje ze raczej jak slonica 10 miesiecy bede chodzila w ciazy

Wieczorem jeszcze zaplanowalismy imprezke w domu, mam nadzieje ze mi wody nie chlusna w polowie, ale by goscie mieli wrazen :-p Zabieram sie za ciasto, sprzatanie i podczytywanie was w miedzyczasie:blink: Milego dnia, powodzenia na wizytach, i uwaga...juz chyba wszystkie raczej zostaniemy rasowymi czerwcowkami :-D

Trzymam kciuki za askut, niech jej pojdzie szybko i bezbolesnie!

zdec a jak tam twoja przyszła bratowa, przyzwyczaili się już wszyscy do myśli o jej ciąży?

Tak wszyscy to zaakceptowali. Tylko ja jestem przerażona ich myśleniem, ile kosztuje dziecko i za ile oni chcą się sami utrzymywać:-( Ale poczekamy zobaczymy....
Właściwie to jest moja szwagierka, bo męża siostra;-)
Co do słoniowatości w ciąży to ja właśnie się wypieprzy***. Zaczepiłam o kabel i poleciałam, na całe szczęście na kolano, bo asekurowałam się rękami, ale palec u nogi mnie boli:-(

z tą słoniowatością to chyba wszystkie już tak mamy
a ty zdec uważaj dobrze że to tylko palec a nie poleciałaś jak długa ja ostatnio grzmotnęłam się w palucha jak w nocy do kibelka szłam bo nie chciałam światła zapalać już 3 tydz paluch boli

czesc.u mnie zero jakichkolwiek przepowiadaczy porodu :( zupelnie nic.
boje sie ze urodze w 42tc 5kg dziecko:((

Cobra ja też nie mam żadnych objawów, więc nie jesteś sama:eek: mam nadzieję, że to jednak świadczy o tym, że poród zacznie się szybko i w miarę szybko zakończy pojawieniem małej na świecie :-D bez żadnych męczarni ze skurczami bolącymi na tydzień wcześniej :tak: w każdym razie młode jesteśmy damy radę co by sie nie działo, całe życie trzeba samemu sobie radzić :-)

koriander - Wszystkiego najlepszego z okazji urodzin, dużo zdrowia, szczęścia, spełnienia marzeń i bezbolesnego, łatwego porodu :-D oraz udanej imprezy ( na porodówce hihi :-p )
2_midasdni_1.jpg

Ciekawe, któe jeszcze dziewczyny się rozpakowały, a my nie wiemy :-) strasznie dużo przestało się z nich odzywać Olimpia, Elizka i wiele innych... mam nadzieję, że jeszcze sobie o forum przypomną :tak:
Ja dziś planuję połazić ile wlezie i na zakupy skoczyć przy okazji, póki co pozmywałam jedynie stertę naczyń :-D jutro KTG zobaczymy czy skurcze jakieś są czy nie, bo tydzień temu nie było :sorry2: a już mogłoby się coś ruszyć w kwestii porodu :-)

ja chyba ducha niebawem wyzionę od tej zgagi :eek: masakra jakaś.

Coś mnie brzuch boli znowu jak na okres i spina się dość często, ale na zegarek nie patrzę. Od kilku tygodni tak sie wsłu****ę w swój organizm i kiszka - więc teraz czekam tylko az mnie ściśnie porządnie :tak:

reklama
Witajcie:-)

co za pogoda od wczoraj deszcz pada:-(. A ja musiałam w taką pogodę na pobranie krwi lecieć. Już nigdzie dziś nie ide:no:.
U mnie noc minęła tak sobie. Do 2 brzuch mnie bolał i skórcze łapały ale wkońcu zasnęłam.

koriander wszystkiego najlepszego z okazji urodzin:-)

BOU08_325.jpg

Dziewczyny jadę do szpitala, mam skurcze od 4 godzin co 7 minut.

mam nadzieję, że to już to, poza tym pojawiło się lekkie krwawienie. obaczym.

Trzymajcie kciuki

Kciuki zaciśnięte. Życzę abyś do domku już z maleństwem wróciła:)

Biorę się za dalsze doczytywanie

Do góry