zyrraffka
Szczęśliwa mama
a Ty tydzien dalej niz ja..albo nas z nienacka trafi,albo wcale nie urodzimy![]()
![]()
cały czas byłam cierpliwa i w miarę spokojna, ale disiaj stwierdziłam, że już mam dosyć tej słoniowacizny mojej
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
a Ty tydzien dalej niz ja..albo nas z nienacka trafi,albo wcale nie urodzimy![]()
![]()
cały czas byłam cierpliwa i w miarę spokojna, ale disiaj stwierdziłam, że już mam dosyć tej słoniowacizny mojej
kochane czerwcoweczki za zyczenia urodzinowe, bardzo mi milo!!!
:-):-)
(takie zelkowate glutki podbarwione krwia, to chyba raczej to) wiec moze cos sie ruszy...
Poza tym jednak nic nie czuje 
Czasami czuje ze raczej jak slonica 10 miesiecy bede chodzila w ciazy
Zabieram sie za ciasto, sprzatanie i podczytywanie was w miedzyczasie
Milego dnia, powodzenia na wizytach, i uwaga...juz chyba wszystkie raczej zostaniemy rasowymi czerwcowkami 
zdec a jak tam twoja przyszła bratowa, przyzwyczaili się już wszyscy do myśli o jej ciąży?
czesc.u mnie zero jakichkolwiek przepowiadaczy poroduzupelnie nic.
boje sie ze urodze w 42tc 5kg dziecko(
mam nadzieję, że to jednak świadczy o tym, że poród zacznie się szybko i w miarę szybko zakończy pojawieniem małej na świecie
bez żadnych męczarni ze skurczami bolącymi na tydzień wcześniej
w każdym razie młode jesteśmy damy radę co by sie nie działo, całe życie trzeba samemu sobie radzić :-)
oraz udanej imprezy ( na porodówce hihi
)
jutro KTG zobaczymy czy skurcze jakieś są czy nie, bo tydzień temu nie było
a już mogłoby się coś ruszyć w kwestii porodu :-)
masakra jakaś.
.