reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Grudniowe mamusie 2008

Witam pierwsza
Wczoraj taki piękny dzień był słoneczny, a dzisiaj znów pochmurno, ale licze że może sie przejaśni.

Też widziałam mężowego Myszqi;-), fajnie że sie wybawili.

Sawka, niestety nie pomogę, bo u nas w rodzinie same dziewczyny raczej.

Zanplo, Kana, gratuluję pierwszego ścinania włosków, mi sie nie speszy, bo boje sie, ze jak podetniemy, to przestaną sie loczki kręcic, tak właśnie było z chłopakami

reklama
No liczę na to :tak: jak narazie w nocy jest poprawa, zdarzają się pobudki ale coraz rzadziej i są takie chwilowe, na smoka i dalej kima.
Jedynie kiedy akurat jakiś ząb wychodzi to śpi niespokojnie, ale wcale mu się nie dziwię.

Witajcie

U nas leje od rana, normalnie nas zaleje.

Zmęczona jestem dzisiaj, chyba ta pogoda, alepowiedziałam sobie, że dzisiaj zrobie błysk w domu i poprasuje. Zobaczymy co z tego wyjdzie :-D

Zaraz Wam coś zostawie :ninja2:

Witam;

Pyciolek u nas podobnie. Iggy wstaje przed 6 i nie wiem jak mu wytłumaczyć, że to za wcześnie...

Witajcie,

Przeczytałam książke JAK NAUCZYĆ DZIECKO KORZYSTAĆ Z NOCNICZKA W 7 DNI i wg tej ksiazki Jula chyba powoli zaczyna byc gotowa na nauke:tak::tak::tak::tak:

A jakieś streszczenie, bo bardzo ciekawa jestem.

Ponawiam swoja prosbę o pomoc w wyborze prezentu na chrzest dla chłopca

Ja bym porozmawiała z rodzicami. Tu chyba popularne były bujaczki, maty edukacyjne itp. Z tego co pamiętam.

Witam i ja poniedzialkowo:)

Pogoda u nas masakryczna,...pada od samego rana.,....jest prawie `12 a my bez spacerku i tak juz chyba dzisiaj zostanie niestety.....:(

Malutka wymysla sobie takie zabawy,ze mi grzywka dęba staje....ale przyzwalam w miarę możliwości,bo rozumiem,ze sie po prostu nudzi w odmku....

Mariczce ida trójki i sluchajcie jak mi sie przyczepila do suchego chleba,takiego jak ja sie smieje "dla konia" to gryzie i gryzie....hahah

Kurcze chcialam wczoraj pstryknąc Mari zdjateczko fyzka ,ale nie chciala się odwrócic....pozniej wrzoce kilka fotek:)
Buziaczki laseczki....milego dnia;*

reklama
Cześć dziewczynki!

Wróciliśmy wczoraj ale już nie miałam siły pisać.:-)

Było SUUUUUUUUUUUUUUUUUUUPER! Wytańczyłam się niesamowicie. Co prawda tylko w piątek na after party bo w sobotę już nie było a poza tym byliśmy troszkę padnięci już. W piątek dotarlismy o 4 do hotelu.
W sobotę rewelacyjny koncert Górniak! Nawet cały siedzielismy na widowni. Bo tak to raczej za kulisami.

Ale mówie wam tak mi tego brakowało tak móc się wybawić do spodu :-D
Jaś szczęsliwy u babci całe dnie w piaskownicy. :-)

Następne za rok :-D

A w piątek jadę znowu do mamu do Wołomina. Bo mężowy sie wybiera na męski rejs na Baleary na tydzien :D

Ostatnia edycja:
Do góry