reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czerwiec 2010

Rzeczywiście szykuje się ekspresowy poród do tego poród na życzenie;-)
Jeszcze dosłownie 2-3h temu pisała tu z nami, a tu proszę:-)
Trzymam kciuki, mam nadzieję że niedługo będą jakieś nowe informacje;-)

kajkapol niestety z tego co piszesz wydaje się że szpital zaczyna coś mieszać. żeby w razie zaskarżenia ich do sądu mogli pokazać że wszystko było w porządku. U mnie również było podobnie:-( Nagle wszystko zginęło....

reklama
Któraś dobrze pisała w życzeniach udanej imprezy na porodówce:-D:-D:-D to już teraz wiem, że wszystko może stać się nagle:szok::szok:

kajkapol- bardzo mi przykro:-(, wiem, ze nic nie ukoi teraz bólu:no:, niemniej jednak dziękujemy za twoje rady:tak:

Powiedział mi, że lepiej urodzić 3 tyg wcześniej niż 2 godz za późno...ciąża duża i donoszona więc mówi, że nie widzi potrzeby aby dalej chodzić tym bardziej, że jest rozwarcie;)

Dziewczyny Koriander rodzi!!!!:-D:-D:-D treść smsa na odpowiednim wątku, ale jej malutka niespodziankę w urodzinki zrobi:tak::-D:-D:-D trzymamy kciuki!!! Rano odszedł czop a teraz już skurcze co 5 min, to się nazywa ekspres, mam nadzieje, że w takim samym tempie urodzi:-D:-D:-D

O rany wszystko sie zmienia w jednej minucie:) a my tak sie martwimy ze nic nie czujemy..hihi ale jak nas wezmie to bedziemy w szoku. No ja tez zadnych przepowiadajacych skurczy niemam heh;/

Kajkapol tak bardzo przykro mi z powodu twojej straty, wiem ze zadne slowa nie ukoja waszego bolu, jedynie co moge zrobic to modlic sie za twoje malenstwo...
[*] zaloze sie ze nasze malenstwa razem w niebie sie bawia.

Lena,ale ci teksta ten gin dosunal z ta drabina :-D
On wali prosto z mostu...ufam mu bezgranicznie chociaz jest to lekarz u którego bylam może z 3-4 w trakcie całej ciązy....tylko wtedy gdy miałam jakiekolwiek obawy!!!A jak mu powiedziałam, że lekarka powiedziała, że mam mało żelaza to kazał mi zjeść szynę kolejową;)On jak słyszy takie teksty, to aż go trzepie bo mówi, że organizm kobiety w czasie ciąży pracuje za dwóch więc nic dziwnego, że wszystko może byc poniżej normy!!Mam do niego zaufanie i póki co dobrze na tym wychodzę;)

Coreczce sie jak widac nie spieszy, jutro termin, zobaczymy jak to bedzie, dzis rano odszedl mi czop:eek: (takie zelkowate glutki podbarwione krwia, to chyba raczej to) wiec moze cos sie ruszy... :szok: Poza tym jednak nic nie czuje :happy2:

Normalnie bylabym w szoku jakby sie dzidzius w terminie urodzil, ale ja juz zadnych dat nie obstawiam, za duzo stresu :cool2: Czasami czuje ze raczej jak slonica 10 miesiecy bede chodzila w ciazy

Wieczorem jeszcze zaplanowalismy imprezke w domu, mam nadzieje ze mi wody nie chlusna w polowie, ale by goscie mieli wrazen :-p Zabieram sie za ciasto, sprzatanie i podczytywanie was w miedzyczasie:blink: Milego dnia, powodzenia na wizytach, i uwaga...juz chyba wszystkie raczej zostaniemy rasowymi czerwcowkami :-D
[/B]

No to chyba goscie sie nie zjawią, hihi

Pocieszająco to brzmi ze jeszcze przed 13 nic sie nie dzialo a teraz juz rodzi. To daje mi nadzieje ze moze i ja kiedys urodze, hehe

reklama
On wali prosto z mostu...ufam mu bezgranicznie chociaz jest to lekarz u którego bylam może z 3-4 w trakcie całej ciązy....tylko wtedy gdy miałam jakiekolwiek obawy!!!A jak mu powiedziałam, że lekarka powiedziała, że mam mało żelaza to kazał mi zjeść szynę kolejową;)On jak słyszy takie teksty, to aż go trzepie bo mówi, że organizm kobiety w czasie ciąży pracuje za dwóch więc nic dziwnego, że wszystko może byc poniżej normy!!Mam do niego zaufanie i póki co dobrze na tym wychodzę;)

Najwazniejsze ze masz do niego zaufanie:)

Do góry