witam porannie
za oknem 18stopni i chmury,ale nie pada i dobrez,bo zapowiadlai opady i wczoraj i dzis ale narazie sucho

ale w domu mimo pouchylanych okien strasznie parno i duszno.wstalam dac malje o 7 butle i juz sie nie kladlam
w poniedziake wzielam sie za porzdaki w pokoju Pauliny korzytsajac z jej nieobecnosci i sgregacja i sprztanie zajelo mi 3godz

moje dziecko uprawia zbieractwo pospolite chyba,kazda najmnijesza karteczke,nawe niepotrzebna gdzies chowa zamiast ja do kosza wywalic,pozniej jeszcze w amlej zabwkach robilam porzadki i tez mi sie zeszlo
wczoraj pojechalysmy do MH na plotki:-):-):-):-)
a tak w ogole to WSZYTSKIEGO NAJLEPSZEGO DLA WAS I DLA WASZYCH DZIECIACZKOW Z OKAZJI WCZORAJSZEGO DNIA DZIECKA

przy oazji plotek kupilam malej na bazarku sandalki za 40zl:-) i sobie czarne balerinki za 65zl

zadowolona jestem z zakupow
potem do Mh na ploteczki,dziewczyy sie poawily i spowrotem do domu
Weronika w drodze powrtonej w pociagu,zatloczonym zreszta strszanie dorwala sobie towarzysza.chlopka na oko moze ze 22 lata,kazal jej usiasc na swoim bagazu bo taksatlysmy przez pol drogi.a ze kupilam malej komiks toma i Jerego to onadawaj mu ten omiks pokzaywac

ale widac ze chlopak ma podejscie do dzieci(okazalo sie ze ma 3 letnia chrzesnice)
tak wiec meczyla go tym komiksem,ale widac bylo ze jemu tez to nie przeszkdzadza

w koncu zwolnilosie miejsce to usiadlysmy,to pozniej poszla obok do dziewczyny(chyba gmnazjalistka),bo uczyla sie geografii,wiec Weronika wladowala sie jej na kolana i ta ja uczyla geografii

tak wiec do samych mrozow mialam spokoj z dzieckiem

ten chlopak jeszcze pmogl mi wysiascz pociagu,bo trafilam na stary sklad wiec wszytsko wysoko.
no i spacerkiem dotarlysmy do domu
dzsi w planach mam zamiar odwiedzic bratwoa i mame

Weronika ciagle dopytuje czy idziemy do Julii (mala bratanica moja).
wiec jak ppogoda pzowli to wsiadziecmy na rower i pojedziemy,przy okazji jakies zakupy trzeba zrobic bo lodowk apusta
z racji bozego ciala p wczora i dzis dlugo pracuje to co bedziemy sie kisic w domu,trzea korzystac

Paulina zadowolona z wycieczki.panie mowia ze dobrze soie radzi

a Weronika cigale mowi ze Kiki w szkole

Lidka to juz wiem ze teraz Ciebie bede o pogode pytac bo moje dziecko kawalek od ciebie jest

Malinka wspolczuje problemow z pecherzem.oj widze ze wam sie cigale cos czepia
chyba Urosept jest bez recepty.do tego duuuuuuuuuuzo witaminy zeby mocz zakwasic

i do tego koniecznie probiotyki.je sie bierzez nie tylko przy antybiotykach.i zrob sobie nasiadowke z korzenia pietruszki

ale z takie prawdziwej warzywnej

i pij duuuuuuuuuuuzo
Natali Pulmeo jest dobry,mozesz go d mleka dolac

zreszta reszte syropwo tez
Luna szybkieo ukonczenia remontu zycze!czekamy na efekt koncowy

Medea a Twoj klip to bejrze jak bede u mamyi pozniej cie pochwale

Asiu zdrowka dla Gabi
Beata dla Kuby tez.no i szybkiej przeprowadzki yzce
Dowikla dobrze wyniki lpiej wyszly