reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Anka haha skad ja to wiedziałam ale i tak sie obkupiła napewno zadowolona i nie zlosc sie na nia bo dzisiaj dzieciom mozna było robic wszystko:-D:-D:-D

Dowikla dobrze ze wyniki sie poprawiły:tak::tak::tak:no i antybiotyk oby pomógł:tak::tak:
takie sale zabaw to dobry pomysł dzieci moga sie wyszalec :tak::tak::tak:

Pati to ty sama drukujesz fotki :confused::confused:pewnie kupujesz ten papier do fotek czy:confused: na zwy:confused:kłym:confused::confused::confused:

Natali ale masz sny:-D:-D:-D

Medea a tego fotelika Tobi uzywanego nie ma czy nie chcesz , przeciez takie dziecko male nie niszczy takich rzeczy:eek::eek::eek:

J a sie wykapałam dziecku przygotowałam na jutro koszule i krawat , strój do przedstawienia zrobiony no i trzeba isc spac bo rano trzeba wstac dzieci zaweź do szkoły i prosto do rzeszowa na masaze bo na 12 musze zdazyc na przedstawienie do maksia na dzien mamy i taty ,wiec jutro zajrze do was dopiero wieczorkiem:tak::tak::tak:

reklama
Anka, MH tak cay czas sprawdzałam szukałam i tutsj tez pisze ze jest pozycja do spania...

ŚWIAT WÓZKÓW - sklep internetowy oferujący WÓZKI DZIECIĘCE 2010: BRITAX - EVOLVA 1+2+3 ULTRA 9 - 36 kg kolor - VALDISERE - 1szt.

ten zagłówek właśnie wydaje mi się wygodniejszy dlatego, że nie będzie Maksowi główka latać na każdym zakręcie.... kurde nie wiem.. tak jeden jak i drugi ma plusy i minusy:-D

najlepszy jest tobi.. ale na niego mnie nie stac:eek:
Maxi Cosi Tobi (Red & Blue) 9-18 kg W-wa SKLEP (1050324109) - Aukcje internetowe Allegro
fajne foteliki ale w tym evolva chodzi o to ze ta pozycja do spania to te lekkie odchylenie ktore pokazywalas wczesniej:tak:
tak mi sie wydaje, a maly jest chyba rzeczywiscie jeszcze za maly na taki fotelik:tak:

ja juz wykapana siedze i kube woj ogladam a pozniej do wyrka i ksiazeczka sie nakryje:tak::tak:
a co i znow do 2 spac nie bede:-p
spadam
do juterka moje laseczki;-)

Medeuska im chodzi o pozycje do spania taka jak jest pokazana na allegro a jak dla mnie to jest pozycja pol siedzaca a nie lezaca:cool: Ja mam fotelik Coneco i tam mam 4 pozycje regulowania nachylenia.To Twoja decyzja ale ja bym go nie kupila Maks jest za maly na taki fotelik

Iwcik mam nadzieje ze jakies fotki beda :)

Witam Was kochane po malej przerwie:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:

Medeuska ja rowniez mysle ze Max jest za maly do takiego fotelika:tak::tak:
Ja mam taki fotelik z Maxi Cosi i jestem z niego bardzo zadowolona

MAXI-COSI PRIORI SPS ENZO 2010 - NOWY - OKAZJA ! (1062510590) - Aukcje internetowe Allegro

Iwcik super ze masaze pomagaja:tak::tak:

Dowikla dobrze ze wyniki sa juz lepsze

Agnes oby Oliwki nic nie chycilo:tak::tak: duzo zdrowka zycze:tak::tak:

My dzis bylismy na szczepieniu Emily nawet nie zaplakala tylko powiedziala ze mam jej podmuchac bo boli :tak::tak: zrobilismy przy okazji badanie wzroku i wszytko jest ok:tak::tak:

Potem pojechalismy na zakupy i moje dziecko wybralo sobie prezencik na Dzien Dziecka Laleczke z kucykiem :tak::tak:

Anka haha skad ja to wiedziałam ale i tak sie obkupiła napewno zadowolona i nie zlosc sie na nia bo dzisiaj dzieciom mozna było robic wszystko:-D:-D:-D

Dowikla dobrze ze wyniki sie poprawiły:tak::tak::tak:no i antybiotyk oby pomógł:tak::tak:
takie sale zabaw to dobry pomysł dzieci moga sie wyszalec :tak::tak::tak:

Pati to ty sama drukujesz fotki :confused::confused:pewnie kupujesz ten papier do fotek czy:confused: na zwy:confused:kłym:confused::confused::confused:

Natali ale masz sny:-D:-D:-D

Medea a tego fotelika Tobi uzywanego nie ma czy nie chcesz , przeciez takie dziecko male nie niszczy takich rzeczy:eek::eek::eek:

J a sie wykapałam dziecku przygotowałam na jutro koszule i krawat , strój do przedstawienia zrobiony no i trzeba isc spac bo rano trzeba wstac dzieci zaweź do szkoły i prosto do rzeszowa na masaze bo na 12 musze zdazyc na przedstawienie do maksia na dzien mamy i taty ,wiec jutro zajrze do was dopiero wieczorkiem:tak::tak::tak:
używanych fotelików się nie kupuje:-p:-p

chyba że z wiadomych źródeł... bo nie wiadomo czy nie było jakiejs kolizji z jego udzialem... a z tym wole nie ryzykowaxc:baffled:

no i żescie mi nagadały na ten fotelik ze kurde nie wiem teraz co zrobić:eek:

witam porannie
za oknem 18stopni i chmury,ale nie pada i dobrez,bo zapowiadlai opady i wczoraj i dzis ale narazie sucho:tak::tak::tak::tak:
ale w domu mimo pouchylanych okien strasznie parno i duszno.wstalam dac malje o 7 butle i juz sie nie kladlam

w poniedziake wzielam sie za porzdaki w pokoju Pauliny korzytsajac z jej nieobecnosci i sgregacja i sprztanie zajelo mi 3godz:szok::szok::szok::szok:
moje dziecko uprawia zbieractwo pospolite chyba,kazda najmnijesza karteczke,nawe niepotrzebna gdzies chowa zamiast ja do kosza wywalic,pozniej jeszcze w amlej zabwkach robilam porzadki i tez mi sie zeszlo

wczoraj pojechalysmy do MH na plotki:-):-):-):-)
a tak w ogole to WSZYTSKIEGO NAJLEPSZEGO DLA WAS I DLA WASZYCH DZIECIACZKOW Z OKAZJI WCZORAJSZEGO DNIA DZIECKA:tak::tak::tak::tak::tak::tak::-D

przy oazji plotek kupilam malej na bazarku sandalki za 40zl:-) i sobie czarne balerinki za 65zl:tak::tak::tak:
zadowolona jestem z zakupow

potem do Mh na ploteczki,dziewczyy sie poawily i spowrotem do domu
Weronika w drodze powrtonej w pociagu,zatloczonym zreszta strszanie dorwala sobie towarzysza.chlopka na oko moze ze 22 lata,kazal jej usiasc na swoim bagazu bo taksatlysmy przez pol drogi.a ze kupilam malej komiks toma i Jerego to onadawaj mu ten omiks pokzaywac:-D:-D:-D
ale widac ze chlopak ma podejscie do dzieci(okazalo sie ze ma 3 letnia chrzesnice)
tak wiec meczyla go tym komiksem,ale widac bylo ze jemu tez to nie przeszkdzadza:-D:-D
w koncu zwolnilosie miejsce to usiadlysmy,to pozniej poszla obok do dziewczyny(chyba gmnazjalistka),bo uczyla sie geografii,wiec Weronika wladowala sie jej na kolana i ta ja uczyla geografii:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D
tak wiec do samych mrozow mialam spokoj z dzieckiem:tak::tak::tak::tak:
ten chlopak jeszcze pmogl mi wysiascz pociagu,bo trafilam na stary sklad wiec wszytsko wysoko.
no i spacerkiem dotarlysmy do domu

dzsi w planach mam zamiar odwiedzic bratwoa i mame:tak::tak::tak:
Weronika ciagle dopytuje czy idziemy do Julii (mala bratanica moja).
wiec jak ppogoda pzowli to wsiadziecmy na rower i pojedziemy,przy okazji jakies zakupy trzeba zrobic bo lodowk apusta:sorry2:

z racji bozego ciala p wczora i dzis dlugo pracuje to co bedziemy sie kisic w domu,trzea korzystac:tak::tak::tak::tak:

Paulina zadowolona z wycieczki.panie mowia ze dobrze soie radzi:tak::tak::tak:
a Weronika cigale mowi ze Kiki w szkole:-D:-D:-D:-D

Lidka to juz wiem ze teraz Ciebie bede o pogode pytac bo moje dziecko kawalek od ciebie jest:tak::tak::tak::tak::tak:

Malinka wspolczuje problemow z pecherzem.oj widze ze wam sie cigale cos czepia
chyba Urosept jest bez recepty.do tego duuuuuuuuuuzo witaminy zeby mocz zakwasic:tak::tak::tak:
i do tego koniecznie probiotyki.je sie bierzez nie tylko przy antybiotykach.i zrob sobie nasiadowke z korzenia pietruszki:-D:-D:-D:-D:-D ale z takie prawdziwej warzywnej:-D:-D:-D:-D:-D
i pij duuuuuuuuuuuzo

Natali Pulmeo jest dobry,mozesz go d mleka dolac:tak::tak::tak::tak: zreszta reszte syropwo tez

Luna szybkieo ukonczenia remontu zycze!czekamy na efekt koncowy:tak::tak::tak::tak:

Medea a Twoj klip to bejrze jak bede u mamyi pozniej cie pochwale:cool2::cool2::cool2:

Asiu zdrowka dla Gabi
Beata dla Kuby tez.no i szybkiej przeprowadzki yzce

Dowikla dobrze wyniki lpiej wyszly:tak::tak::tak::tak:

halo halo
laski godzina 9 a tu zadnej jeszcze nie ma???????????
co jest z wami?
Weronika jeszcze spi
ja juz sie ubralam i wciagnelam sniadanie:-)

wlasnie gadalam z Paulina-zadowolona,wczoraj byli na basenie,dzis maja jakis wystep w przedszkolu

Witam,

helenka w przedszkolu, mają dzisaj dzień dziecka :-D nawet nie wiedziałam :sorry:

MH:-D:-D czemu myślisz, że nie posłucham? :-D
...

Bo ty tak jak ja, jak sobie coś wbijesz do głowy to niema przebacz :-D A Max będzie jeździł w tym fotelu do trzeciego roku życia :tak: albo nawet troszkę dłużej :tak: moja, Helena jeszcze się mieści do tobi, a jest mniejszy od priori :tak:

no to fajnie jak masz mozliwosc takiego leniuchowania - korzystaj ile mozesz Tobie sie to jak najbardziej nalezy :)
no i fajnie ze powoli kupujesz rzeczy - takie zakupy sa przyjemne... :)

no dopiero cos da sie zrozumiec jak u nas to przetlumacza wiec prawdopodobnie w poniedzialek bedzie juz na necie :)

dobrze ze wyniki sa lepsze od poprzednich :)

no a ja slomiana wdowa m w robocie, jutro idziemy na szczepienie - ciekawa jestem ile Niki juz wazy :)
zobaczymy jutro
wlasnie skonczylam drukowac zdjecia malego do jego albumu bo album mial a zdjec ani jednego wiec wzielam sie za to
musze nadrobic to wszystko :)
a potem zaczne album Niki, ale pewnie nie szybko :D
dzieci juz spia...
wogole Sewek poszedl spac bez kolacji - nie chcial ... ;/ no coz na sile dawac mu nie bede...
pewnie jutro rano zje wiecej :D
no ja juz okapana i bede sie zabierac zaraz spac :) bo rano wstawac trzeba...

Pati, czekamy na wieści :tak:

Dowikla, super, ze wyniki lepsze :tak:

ja jak zwykle ostatnio wpadam na sekundę.

Oliwka dopiero usneła.

i znowu cos ją bierze :cool::cool::cool::cool: dopiero co miała wirusówkę i znowu jakies cholerstwo się przyplatało.

znowu skarzy sie na brzuszek.

po południu miała 37,4,potem skoczyło n a38C.

i zaczyna kichac i ciagnąć nosem.

normalnie mama dość ,znowu wydam mnóstwo kasy w aptece.a tu zaraz boże ciało,wszystko pozamykane.

dobranoc

Zdrówka, dla małej :tak:

Anka, MH tak cay czas sprawdzałam szukałam i tutsj tez pisze ze jest pozycja do spania...

ŚWIAT WÓZKÓW - sklep internetowy oferujący WÓZKI DZIECIĘCE 2010: BRITAX - EVOLVA 1+2+3 ULTRA 9 - 36 kg kolor - VALDISERE - 1szt.

ten zagłówek właśnie wydaje mi się wygodniejszy dlatego, że nie będzie Maksowi główka latać na każdym zakręcie.... kurde nie wiem.. tak jeden jak i drugi ma plusy i minusy:-D

najlepszy jest tobi.. ale na niego mnie nie stac:eek:
Maxi Cosi Tobi (Red & Blue) 9-18 kg W-wa SKLEP (1050324109) - Aukcje internetowe Allegro

Madea, niech ci koleznka posprawdza :tak: A jak chcesz, to ci zrobie fotki, aniki, jak wygląda w pozycji do spania w Tobi ( on sie rozkłada, prawie jak priori ) i jak jest w pozycji do "spania'' w rodi, bo ona ma ten system co ten britax :-) chcesz ?? Zobaczysz kolosalną różnice :tak:

A co do zagłówków, to wszystko fajnie, tylk, dziecko nic przez nie niewidzi :no: przymiezalismy Helenke do ..:: BOBO WÓZKI ::.. najlepsze WÓZKI DZIECIĘCE: CONCORD Transformer fotelik 15-36kg dostawa w Polsce 0zł

Nie chciała siedzieć :no: Z reszta sprzedawca nam powiedział, że rodzice się skarżą na to :tak:

heloooooołłłłłłłł:-D:-D:-D
jestesmy juz po szczepieniu...
powiem Wam ze nie za ciekawie z waga malej... :szok::szok::szok:
jak dla mnie wazy za malo, ale lekarz nic nie powiedzial no bo ona ma 5,700 gram :szok:
Sewek w jej wieku (mam porownanie bo identycznie chodzili na szczepienia - wkoncu z tego samego dnia i m-ca sa) i wazyl juz 6,500 gram no to jest roznica... Sewek w jej wieku mial glowke jak sloneczko polsatu :-D:-D:-D a ona taka malutka mi sie wydaje... jakby byla wczesnaikiem... :sorry2::sorry2::sorry2:
nic trza zaczac ja bardziej futrowac a naprawde je sporo... wiec nie wiem :dry:
moze juz jej sam pokarm nie wystarcza :confused::confused:
martwie sie tym :-(
no ale ogolonie to zdrowa...
dzisiaj mam klientke na tipsy zobaczymy czy mala mi na to pozwoli... :-D:-D
wstawie potem fotke efektu koncowego :tak::tak:

tak, mam papier fotograficzny - fajnie wychodza zdjecia a zaoszczedzic idzie na tym :tak::tak::tak::tak:
Witam Was kochane po malej przerwie:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:

Medeuska ja rowniez mysle ze Max jest za maly do takiego fotelika:tak::tak:
Ja mam taki fotelik z Maxi Cosi i jestem z niego bardzo zadowolona

MAXI-COSI PRIORI SPS ENZO 2010 - NOWY - OKAZJA ! (1062510590) - Aukcje internetowe Allegro

Iwcik super ze masaze pomagaja:tak::tak:

Dowikla dobrze ze wyniki sa juz lepsze

Agnes oby Oliwki nic nie chycilo:tak::tak: duzo zdrowka zycze:tak::tak:

My dzis bylismy na szczepieniu Emily nawet nie zaplakala tylko powiedziala ze mam jej podmuchac bo boli :tak::tak: zrobilismy przy okazji badanie wzroku i wszytko jest ok:tak::tak:

Potem pojechalismy na zakupy i moje dziecko wybralo sobie prezencik na Dzien Dziecka Laleczke z kucykiem :tak::tak:
no witaj kochana :-):-):-)
widzialam Twoj fotelik u Was w autku - podobal mi sie :tak::tak:
fajnie ze z mala wszystko ok - zuch dziewczyna :-):-)
no i żescie mi nagadały na ten fotelik ze kurde nie wiem teraz co zrobić:eek:
hehhe, sama zdecydujesz co dla Maksia bedzie dobre ;-);-)
witam porannie
za oknem 18stopni i chmury,ale nie pada i dobrez,bo zapowiadlai opady i wczoraj i dzis ale narazie sucho:tak::tak::tak::tak:
ale w domu mimo pouchylanych okien strasznie parno i duszno.wstalam dac malje o 7 butle i juz sie nie kladlam

w poniedziake wzielam sie za porzdaki w pokoju Pauliny korzytsajac z jej nieobecnosci i sgregacja i sprztanie zajelo mi 3godz:szok::szok::szok::szok:
moje dziecko uprawia zbieractwo pospolite chyba,kazda najmnijesza karteczke,nawe niepotrzebna gdzies chowa zamiast ja do kosza wywalic,pozniej jeszcze w amlej zabwkach robilam porzadki i tez mi sie zeszlo

wczoraj pojechalysmy do MH na plotki:-):-):-):-)
a tak w ogole to WSZYTSKIEGO NAJLEPSZEGO DLA WAS I DLA WASZYCH DZIECIACZKOW Z OKAZJI WCZORAJSZEGO DNIA DZIECKA:tak::tak::tak::tak::tak::tak::-D

przy oazji plotek kupilam malej na bazarku sandalki za 40zl:-) i sobie czarne balerinki za 65zl:tak::tak::tak:
zadowolona jestem z zakupow

potem do Mh na ploteczki,dziewczyy sie poawily i spowrotem do domu
Weronika w drodze powrtonej w pociagu,zatloczonym zreszta strszanie dorwala sobie towarzysza.chlopka na oko moze ze 22 lata,kazal jej usiasc na swoim bagazu bo taksatlysmy przez pol drogi.a ze kupilam malej komiks toma i Jerego to onadawaj mu ten omiks pokzaywac:-D:-D:-D
ale widac ze chlopak ma podejscie do dzieci(okazalo sie ze ma 3 letnia chrzesnice)
tak wiec meczyla go tym komiksem,ale widac bylo ze jemu tez to nie przeszkdzadza:-D:-D
w koncu zwolnilosie miejsce to usiadlysmy,to pozniej poszla obok do dziewczyny(chyba gmnazjalistka),bo uczyla sie geografii,wiec Weronika wladowala sie jej na kolana i ta ja uczyla geografii:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D
tak wiec do samych mrozow mialam spokoj z dzieckiem:tak::tak::tak::tak:
ten chlopak jeszcze pmogl mi wysiascz pociagu,bo trafilam na stary sklad wiec wszytsko wysoko.
no i spacerkiem dotarlysmy do domu

dzsi w planach mam zamiar odwiedzic bratwoa i mame:tak::tak::tak:
Weronika ciagle dopytuje czy idziemy do Julii (mala bratanica moja).
wiec jak ppogoda pzowli to wsiadziecmy na rower i pojedziemy,przy okazji jakies zakupy trzeba zrobic bo lodowk apusta:sorry2:

z racji bozego ciala p wczora i dzis dlugo pracuje to co bedziemy sie kisic w domu,trzea korzystac:tak::tak::tak::tak:

Paulina zadowolona z wycieczki.panie mowia ze dobrze soie radzi:tak::tak::tak:
a Weronika cigale mowi ze Kiki w szkole:-D:-D:-D:-D
no tak zaklupy udane to i humor lepszy
no widzisz jakie masz flirciary :-D:-D:-D:-D
ale mialam ubaw jak to czytalam :tak::tak::tak:
fajnie ze spotkanie udane...
nie pamietam co jeszcze mialam odp :sorry2:

reklama
Do góry