Mój w takich momentach jak Jas się bawi lalkami Ady mówi: ja to jakoś zniosę ze będziesz gejem ale mama to na wnuka czeka![]()
![]()

Ja też nie dostaje ostatnio żadnych ankiet.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Mój w takich momentach jak Jas się bawi lalkami Ady mówi: ja to jakoś zniosę ze będziesz gejem ale mama to na wnuka czeka![]()
![]()
No z tym lala bam to tez bylam w szkou...niby taka wrazliwa,a jak juz lala bez glowy to papa i nie ma sprawyMyszko a masz nagraną ta zapowiedz...?ciekawska jestem
Dziewczyny mam dla Was dobre w sumie chyba wieści,ale reszta dopiero jutro jeśli dojdzie do skutkuale Wam teraz chcicy narobiłam pewnie
Kanusia Mariczka słodka jest...lala bum
Mati doje w kość tacie widaćnie wiem jak u nas z Lalami...bo w sumie Alex nie miał okazji....no ale on taki fan autek,ze chyba nic Go nie zauroczy innego
![]()
ja tez nic nie mam ulala mega dlugo....ostatnia ankiete jaka wypelnialam to ponownie o farbowaniu wlosów.....chyba mnie tam nie lubiąja nie dostałam....od kąt jestem tam zarejestrowana nie dostałam żadnej ankiety do wypełnienia![]()
Pyciol \Ty kochana nie przeginaj....nie ladnie tak nas stresowac....Pyciol powie Wam co i jak wieczorkiemale ze mnie pipa,wiem
ale powiem dopiero jak sie uda
Tajger kope lat Cie nie widziałama czemuż to dzisiaj nie pracujesz?jak w ogóle godziecie to wszytsko?tesciowa jak się sprawuje?a Fifi jak to znosi?
dostałyście zaproszenie od streetcomu do nowej kampani ?
heheh tak tak Pyciol beeeeeeeeeeeeeeeeeeeee;-)
Ja dziś siedze z Fifim w domkuposprzątałam i nawet przetransportowalam loże wać pana na jego teren i od dzis zaczynamy spac sami samiutency w swoim pokoiku
:-)
Zrobiłam tak samo jak ty. Najpierw ich login i hasło , po zarejestrowaniu już wspisywałam swoje hasło i login ... i dupa. A wpisuje na 100 % dobre hasło.Agaciu ja tez biore udzial w tej kampanii ale u mnie nie bylo problemow z zalogowaniem, a jak sie logujesz to wpisujesz to haslo i login ktore ci przesłali czy swoje ? bo ja na poczatku zeby wogole wejsc w strone to wpisalam to od nich ale pote zeby zalozyc sobie konto to wpisywalam swoje bo jak wpisywalam to ich to tez nie chcialo mi wejsc;-) tylko po otrzymaniu tego kodu powinno byc 30 dni za darmo a teraz patrze ze w proilu mam 0 dnipozatym niewiem jak ciebie ale mnie zbytnio ta strona nie zachwyca
![]()