reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Grudniowe mamusie 2008

Mój w takich momentach jak Jas się bawi lalkami Ady mówi: ja to jakoś zniosę ze będziesz gejem ale mama to na wnuka czeka :) :D
:-D:-D:-D o rany, ale sie usmiałam, to niech sobie tatusiowie tłumaczą, że to jest zainteresowanie dziewczynkami :-D
Ja też nie dostaje ostatnio żadnych ankiet.

reklama
Pyciol powie Wam co i jak wieczorkiem:-pale ze mnie pipa,wiem:zawstydzona/y:ale powiem dopiero jak sie uda:zawstydzona/y::-p

Tajger kope lat Cie nie widziałam:-D:-Da czemuż to dzisiaj nie pracujesz?jak w ogóle godziecie to wszytsko?tesciowa jak się sprawuje?a Fifi jak to znosi?

Ostatnia edycja:
witajcie
co do top trendow to tez jakos nie przepadam, wiec nie ogladalam:-)
co do streetcomu to moja znajoma wlasnie testuje ptasie mleczko dostala mega paczke i nie wie co zrobic bo sie odchudza:-)
u nas pogoda w miare dobra
dziecie w koncu usnelo, a ja biore sie za obiad
milego dzionka

Myszko a masz nagraną ta zapowiedz...?:zawstydzona/y:ciekawska jestem:-D:-D:-D
Dziewczyny mam dla Was dobre w sumie chyba wieści,ale reszta dopiero jutro jeśli dojdzie do skutku:tak:ale Wam teraz chcicy narobiłam pewnie:-D:-D
Kanusia Mariczka słodka jest...lala bum:-D
Mati doje w kość tacie widać:-Dnie wiem jak u nas z Lalami...bo w sumie Alex nie miał okazji....no ale on taki fan autek,ze chyba nic Go nie zauroczy innego:-D
No z tym lala bam to tez bylam w szkou...niby taka wrazliwa,a jak juz lala bez glowy to papa i nie ma sprawy:p hahahaa
ja nie dostałam....od kąt jestem tam zarejestrowana nie dostałam żadnej ankiety do wypełnienia:eek:
ja tez nic nie mam ulala mega dlugo....ostatnia ankiete jaka wypelnialam to ponownie o farbowaniu wlosów.....chyba mnie tam nie lubią:(
Pyciol powie Wam co i jak wieczorkiem:-pale ze mnie pipa,wiem:zawstydzona/y:ale powiem dopiero jak sie uda:zawstydzona/y::-p

Tajger kope lat Cie nie widziałam:-D:-Da czemuż to dzisiaj nie pracujesz?jak w ogóle godziecie to wszytsko?tesciowa jak się sprawuje?a Fifi jak to znosi?
Pyciol \Ty kochana nie przeginaj....nie ladnie tak nas stresowac....

Witamy sie juz popoludniowo:)

Mari spi slodziutko,a mamusia zmaiast sprzatac to siedzi na kompie....
Sluchajcie okazalo sie,ze dobrze wypelnilam pita,bo przyszedl nam zwrot....oj zdolna bestia ze mnie:p hahhaha
(nie ma to jak samo uwielbienie)
A poza tym moje dziecie od wczoraj meczy sie za katarkiem i tak mi jej szkoda...najgorsze jest spanie...charczy jej nosek i charczy...

oki ide robic obiadek....buzioleczki...

Pyciol ja Cie sprawdze wieczorkime....zobaczysz!!!!!!!!!!!!!!!!

Witajcie, u nas piekna pogoda...lato wiec do wszystkich z ulewami wysylam troszeczke sloneczka

Ja już obiadek ugotowałam...Jula spi...a ja nadrabiam:-D:-D:-D

dostałyście zaproszenie od streetcomu do nowej kampani ?

Ja nie, ale i tak nie moge narzekac bo ja już trochę rzeczy przetestowałam...teraz mój P dostal wódeczke do testowania:-D:-D:-D

heheh tak tak Pyciol beeeeeeeeeeeeeeeeeeeee;-):-p:sorry2:

Ja dziś siedze z Fifim w domku:tak: posprzątałam i nawet przetransportowalam loże wać pana na jego teren i od dzis zaczynamy spac sami samiutency w swoim pokoiku :happy2::happy2::-)

a dlaczego w domu??co to za wagary??:eek::eek:

Kanusia
zdróweczka dla mari my tez meczymy sie z katarkiem, nawet wczoraj bylismy u pediatry ale wszystko ok...i na dodatek 2 czworeczki nam idą

Pycioł
gadaj!!!!:-p:-p:-p:-p

Agaciu ja tez biore udzial w tej kampanii ale u mnie nie bylo problemow z zalogowaniem, a jak sie logujesz to wpisujesz to haslo i login ktore ci przesłali czy swoje ? bo ja na poczatku zeby wogole wejsc w strone to wpisalam to od nich ale pote zeby zalozyc sobie konto to wpisywalam swoje bo jak wpisywalam to ich to tez nie chcialo mi wejsc;-) tylko po otrzymaniu tego kodu powinno byc 30 dni za darmo a teraz patrze ze w proilu mam 0 dni:dry: pozatym niewiem jak ciebie ale mnie zbytnio ta strona nie zachwyca:cool:
Zrobiłam tak samo jak ty. Najpierw ich login i hasło , po zarejestrowaniu już wspisywałam swoje hasło i login ... i dupa. A wpisuje na 100 % dobre hasło.

reklama
Do góry