reklama
bibik13
Krejzi mama...
Dzieci nareszcie śpią i ja też mykam lulu... ale nie powiem mam ochotę jeszcze na te czereśnie od Nadineczki! Mniam mniam...

Spokojnej nocki stycznióweczki i styczniaki...

Spokojnej nocki stycznióweczki i styczniaki...
agniecha83
Fanka BB :)
cześć, chyba jestem pierwsza, moi=je dziecię wstało o 5, i znów mnie woła,...... lecę............
Nadarienne
Witam! Moje o 6 się zbudziło, a teraz nakarmione, a wcale nie chce się zdrzemnąć jeszcze, jak to nieraz robi, więc siedzę. A że wczoraj znajomi byli i dłuuugo posiedzieliśmy w nocy, to teraz oczy mi się zamykają. ^^"
agniecha ale z twojego synka ranny ptaszek widzę.
Dzisiaj zapowiada się też ładny dzień, słoneczko już świeci. Więc zapewne wybierzemy się na długi spacerek.
A co do czereśni, to chyba te wczesne w tym roku mniej smaczne będą, bo nie było w ogóle słońca!
Dzisiaj zapowiada się też ładny dzień, słoneczko już świeci. Więc zapewne wybierzemy się na długi spacerek.
A co do czereśni, to chyba te wczesne w tym roku mniej smaczne będą, bo nie było w ogóle słońca!
agniecha83
Witam! Moje o 6 się zbudziło, a teraz nakarmione, a wcale nie chce się zdrzemnąć jeszcze, jak to nieraz robi, więc siedzę. A że wczoraj znajomi byli i dłuuugo posiedzieliśmy w nocy, to teraz oczy mi się zamykają. ^^"
no coś mus ię ostatnio pokręciło i wstaje po 5. Na ale idzie spać o 19 więc cały wieczór mam dla siebie, ale nie ukrywam że marzy mi się sen tak do 9, hmmmmmm
we Wrocławiu dzisiaj pięknie
miłego dzionka życzę
jola.24
Witam i ja
Moj wstał o 7 ale juz z tata drzemie
Miego dnia
Moj wstał o 7 ale juz z tata drzemie

Miego dnia
Nadarienne
No, młoda po drugim śniadanku i zabawie usnęła wreszcie. Za to tatuś wstał w międzyczasie. 
Dzisiaj mam wolny wieczór, bo mąż się z kumplami umówił na oglądanie Top Gear. Planuję wcześnie się położyć spać. Ciekawe, co na to moje dziecko.
Moja zwykle zasypia tak koło 20:30-21 obecnie (ok 20 robimy kąpiel). Czasem chce jeszcze 21-22 jeść, a czasem jej wystarcza karmienie o 19. Pobudka średnio o 6 rano, chociaż zdarza się wcześniej, także wiem agniecha o czym piszesz.
Mykam pod prysznic i coś tam w domku porobić.
Coś tu mały ruch dzisiaj...
Także życzę miłego dnia!
Dzisiaj mam wolny wieczór, bo mąż się z kumplami umówił na oglądanie Top Gear. Planuję wcześnie się położyć spać. Ciekawe, co na to moje dziecko.
Moja zwykle zasypia tak koło 20:30-21 obecnie (ok 20 robimy kąpiel). Czasem chce jeszcze 21-22 jeść, a czasem jej wystarcza karmienie o 19. Pobudka średnio o 6 rano, chociaż zdarza się wcześniej, także wiem agniecha o czym piszesz.
Mykam pod prysznic i coś tam w domku porobić.
Coś tu mały ruch dzisiaj...
Także życzę miłego dnia!
Ostatnia edycja:
nadineczka
Ja też uwielbiam, podeślij troche co?
to będę rzucać o jednej a Ty łap
faktycznie są ble w tym roku:-(pogoda piękna więc już mnie tu nie ma ....
reklama
bibik13
Krejzi mama...
Oj mamuśki nie zazdroszczę Wam tych pobudek o 5 czy 6 rano. Mój bąbel zasypia koło 21 a wstaje o 8:30. :-) Teraz tak zawzięcie gada, że już chrypki dostaje...

Słonko daję znowu pełną parą i zaś będę umierać razem z malcem a zapowiada się jeszcze cieplej jak wczoraj... W ciepłych krajach to ja już bym nie mogła mieszkać.

Słonko daję znowu pełną parą i zaś będę umierać razem z malcem a zapowiada się jeszcze cieplej jak wczoraj... W ciepłych krajach to ja już bym nie mogła mieszkać.