reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Marcówki-codzienne rozmówki:))

reklama
madzia i ccaroline trzymam kciuki za malenstwa, a Wam zycze sily!

U nas pogoda pod psem...ale na specerek w deszczu chyba sie wybiore, bo w tym domu szkoda sie kisic...Maly troche mniej marudny-pewnie to zwiazane z upalami...
A ja na noc to zakladam tylko body nna krotki lub dlugi rekawek i na to przykrywam kocykiem, u nas w domku temp jest 22 stopnie caly czas, wiec jak dla niego cieplo.

Pozdrawiam Wszystkie, milego dzionka

heja
moje dziecie poiło wczoraj rekord
zasnał o 21 obudzil sie o 3 a ostatnie mleko zjadł o 18!!
u nas tez pogoda nieciekawa ale ciepło, zaraz wybieram się z małym na szczepienie i isostrzenica też jedzie więc juz widze ten ryk w aucie głowa mi chyba peknie ;-)
ja na nocke zakładam pajaca

fiolkowa - moj jest na NAN Active i nie ma szans zeby wytrzymal cala noc... Zreszta starszy tez nie wytrzymywal wiec nie spodziewam sie cudow... Takei mam glodomory po prostu :-D Najgorzej bedzie od wrzesnia jak wroce do pracy - takie wstawanie nad ranem ze swiadomoscia ze niedlugo i tak trzebA wstac do pracy to masakra...
No ale dzis mi zrobil mily prezent - obudzil sie RAZ w nocy (po 4:00 bodajze) a potem o 8:30 :-)

ja na noc zakladalam pajaca i krotkie body, ale teraz noce sa duzo cieplejsze i zakladam tylko bawelniany pajac i przykrywam pieluszka flanelowa.

wiecie , ze po wczorajszym dniu maly ma na karku potowki?
a byl ubrany w skarpetki, krotkie body i krotkie jeansowe spodenki.

Witajcie!

A wiecie co: ja to zapomnialam o tym szczepieniu, bo u mojego nie bylo zadnego babla z ropa, ani sladu wlasciwie nie byly:szok: Normalne to???

Witam się!:tak:
Mysza u mnie właśnie tez nic nie było , ani bąbla ani ropy...też nie wiem czy to dobrze a w przychodni pani dr nie pytała o nic a ja zapomniałam spytać!

Dziewczynki myśle o zakupieniu mojej małej kupka niekapka z gumowym dziubkiem....czy to dobry czas? Podkreśle że mała nie pije z butelki tylko z łyżeczki ( codziennie probiotyki - a DZIĘKI dla dziewczyn które pisały o podawaniu tego właśnie na kupkę - jest dużo lepiej ).

reklama
Dziewczyny, ja mam pytanie do tych, które karmią piersią, ile u Was trwa jedno karmienie i czy to się zmieniło od początku?? Bo u mnie czasami mała potrafi jeść nawet 40 minut, a czasami tylko kilka minut. Ostatnio się to właśnie zmienia, bo je już w dzień rzadziej (niekoniecznie co godzinę jak wcześniej) i często karmienia są krótsze niż kiedyś.

Do góry