reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
ok Aga nie drąże więc :)
mmmmm właśnie sobie wcinam princesse orzechową :) mniammmmmmmmm

MARYLKA- ja tez chce batonika ,skonczylam malowanie to mi sie nalezy
[FONT=&quot]
a025.gif
[/FONT]

AGNIESZKA- a z Mlodam si tylko spieszyli sie do Urzedu i byli tylko godzinke,ale i to dobre-poczestowalam kawka i moimi slynnymi drozdzowkami z makiem
[FONT=&quot]
a055.gif
[/FONT]

BURZA- a Ty masz dziecko czy starasz sie pierwsze???bo we wczesniejszym poscie napisala,ze jedziecie na wczasy i moze wrcicie we czworke???

marylka smacznego!!!!!!!!:-)Ja na razie mam ochotę na rosołek i.... rosołek:-) Widzę, ze trzymasz się do testowania&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&
aga dostałaś????
bibinko ja tez czekam do końca czerwca bo wtedy na pewno L4chyba , ze będą upały to szybciej. Mam nadzieję, ze to będzie normalny gin i da mi bez problemu.
HMMM Dalej nie posprzatałam:-D

agusia naprawdę wielkie Dziękuję ale chcę z autografem bo jak będziesz już sławna to będę się chwaliła

A nie ma sprawy.Dla mnie to wielka przyjemność :tak:Cieszę się że zdjęcie Ci się spodobało a autograf będzie na pewno :tak:;-):-D

ok Aga nie drąże więc :)
Ja sobie też już tą osobą głowy nie bałaganie,nie warto :dry:
Takich tu wiele trzeba uważać więc nawet drobne ale istotne,ważne dla mnie sprawy będę pisałam na zamkniętym bo szpieg nie udziela się ale podczytuje :dry:
Nie ważne koniec tematu
Marylka podziel się tą princessą plisss ;-)
ww.cosgan.de/images/more/bigs/a025.gif[/img][/FONT]
AGNIESZKA- a z Mlodam si tylko spieszyli sie do Urzedu i byli tylko godzinke,ale i to dobre-poczestowalam kawka i moimi slynnymi drozdzowkami z makiem
[FONT=&quot]
a055.gif
[/FONT]
To króciutko byli ale najważniejsze że odwiedzili bo liczą się chęci i pamięć:))
Pierwszy raz się widziałyście czy spotkałyście się już kiedyś w realu?

wisieńka mam nadzieję,że L4 dostaniesz bez problemu:tak::-).oby ten nowy ginek okazał się normalny:tak:.ale się zabierasz do tego sprzątania:-D:-D:-D,eee,zostaw na później:-D:-D

reklama
mama- dzięki za pocieszenie i w ogóle wam wszystkim dzięki - mam nadzieje ze gdyby to było bardzo szkodliwe to pomyślałby i kazał wcześniej zrobić betkę

strasznie sie martwie :-(

dobra spadam narazie nie bede was tu zasmucać papa

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry