reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Natalineczko nasza neonatolog twierdzi że trzydniówkę przechodzi się raz tą prawdziwą trzydniówkę z gorączką i wysypką :eek:
sorki, niedoinformowana jestem:zawstydzona/y::zawstydzona/y:
hej. jade wlasnie pierwszy raz z małym na basen. trzymajcie kciuki:-)
zdawaj relacje kochana:tak::tak::tak:
hej mamuski.
a ja tak na chwilke zagladnełam na bb zobaczyc co sie dzeje.
mo dzieci z m na polku a ja z kawka zasiadlam i czekam na majke.dzisiaj bylam z dzieciakami na spacerze takim mega długim z (8km)myslalam ze padne,słonce tak swiecilo ze mażelam aby wskoczyc do wody i sie wykąpac.

luna-sliczne to twoje mieszkanie.zdolniacha jestes:tak:

dorota-dobrze ze juz cie nie boli brzuch.
badz dobrej mysli.

madeuska-koniecznie daj znac jak było na basenie?
trza bylo jakas fontanne zachaczyc;-);-)
witam Gabrysia dostała się do przedszkola :-D:tak:
super gratulacje:tak::-):-):-):-)

witam sie z wami mialo lac a chmury szly szly i nie doszly:sorry2:
moze w nocy cos sie ruszy:sorry2:
ja siedze na balkonie w swetrze bo mnie zimno, chyba za bardzo sie na sloneczku nagrzalm:-D:-D:-D
mlody baje oglada zaraz do kapania i nyny:tak:

reklama
Joasiu ciesze sie , ze przedszkole juz z głowy!. Ja nadal czekam na weisci, wyniki, zlitowanie dyrektorki, hehe.

dziewczyny, wpadłam tylko zmknąc kompa patrze a tu moje kochane bb, no to tak tylko przeleciałam na szybkiego. fajnie, ze Wam sie podoba, bo ja jestem z tego dumna jak paw, hihi. No narobiłam, sie, ile plastrów nazmieniałam, te miesnie obolałe, bo z taboretu pod sufit to masakra mi dosiegnąc przy tym liliputwym wzroście, ale jest i jest git:-D.

Spadam kanapki Piciowi do roboty zrobic . A niech ma. Do juterka.

hej laski

ja od rana na rehabilitacje pózniej zakupki no i obiadek chłopa do pracy wygnac i na koniec poszlam do sasiadki na pogaduchy i wróciłam na dobranocke bo maksiu kolacja i spac bo rano ma problem wstac , a wlasnie dzisiaj w nocy zrobił mi cyrk nprmalnie sie usmiałam bo chcial chodzic po scianach:-D:-D:-D ja mu gadam ze ma zejsc i połozyc sie a on nie bo idzie na spacer :-D:-D:-Dmaz tak sie usmial ale jak zacz:-Dal do niego gadac to zareagował na jego głos i połozył sie spac spokojnie:-D:-D:-Dpierwszy raz widziałam u niego cos takiego zawsze gadał i darł sie ale po scianach nie chodził:-D:-D:-D

Anka marysia sie zaciazyła żona Tomka z Krasnego ale gdzies nie zadowolona bo nie planowała:confused::confused::confused:

Lidka serniczek jak najbardziej pewnie dolecial no i ja tez mysle nad rozłozeniem w srode juz basenu bo ma byc 31stopni ciepła wiec pasuje:tak::tak:

Lunka no ba tapety rewelacja jeszcze raz gratuluje dobrej roboty:tak::tak:

Medea jak tam na basenie , napewno bylo fajnie:tak::tak:

Joasiu gratuluje przedszkola:-)

Kokusia ja tez dzisiaj zalapalam sie na truskaweczki:-):-)

Dorota racja nie panikuj bo mnie tez z poczatku bardzo bolal brzuch lekarzowi mówiłam ze mam wrazenie ze boli mnie jajnik a on tłumaczył ze to wiązadła macicy moga bolec i tak było wiec główka do góry:tak::tak::tak:

Malinka no co to za tajemnicza rzecz bo widze ze nie jedna z nas jest ciekawa:-D:-D

no i wiecej nie pamietam cholera skleroza:eek::eek::eek::eek:

Witam wieczorkiem
Wlasnie zjedlismy kolacyjke i M prasuje:szok::szok::szok:A niech ma za swoje hehe:-D:-D:-D
Bylam z mlodymi na placu i sie mega wyszaleli:tak::tak::tak:Niedlugo mycie i spanko:tak::tak::tak:
A ja se poszukam w necie czegos fajnego nad morzem:tak::tak::tak:

JOASIU
Gratuluje dostania sie do przedszkola:tak::tak::tak:

hej mamuski wieczorem.
moje dzieci juz spią a ja M jak miłosc oglądam i musze sie zabrac za prasowanie ale cholernie mi sie nie chce:no:
spokojnej nocki zycze:-)

dowikla-ale masz dobrego męża ciuszki wam prasóje-super!!!!!!
mój to tak by poprasował ze pewnie ja bym musiała po nim poprawiac-wiec wole sama:tak:

joasia-gratki dostania sie do przedszkola.

iwicik-maksiu jest lunatykiem?????????
a kochana ty nie masz sklerozy, posta walnełas długiego jak nie wiem.:tak:

bylismy na basenie- Maks mial radoche jak ta lala:-)
wiem, że na pewno często będziemy jeździli a basen:-) zresztą niedługo będziemy jexdzili na odkryty i Maksiu będzie sobie w brodziku chlapał:-) bo tutaj ten brodzik głęeeeeboki- do kolan wody więc połozyc czy posadzić go sie nie dało;-)
ale pływała moja żaba ślicznie:-) miał jak w raju0 zreszta taka mialam nadzieje- bo kapiel to jego ulubiona pora dnia- a na rynku na widok fontanny ydaje okrzyk radosci i wstaje z łózka:-D

bylam na solarce i mnie spiekło- bo strasznie agrzane lózko bylo- odr razu jakj weszlam to juz nie umiałam na nim wlezec- a poszlam na 10 minut:eek:

al enie spiekły mnie lampy tulko poparzyło łózko:eek:

ide spac bbomnie wszystko boli....:baffled:

milej nocki:-)

Hej dziewczyny
Witam po chyba tygodniowej przerwie. Remont skończony, ja padnieta. Na dodatek zachciało mi się mała oduczać pampka w nocy, tak więc budzik co 2h i wstawac ja wysadzać. A i tak zlała się 2 razy, wiec przebieranko, ech... Na dodatek skubana ma la nie chce siadac na nocnik, wygina isę i płacze, że chce spac, u Was tez tak było? Mam nadzieję ze w końcu zajarzy...

ale po co ja wysadzasz w nocy na siku.ja tak nie robiłam :no::no::no::no::no:
pamietam jak przez tydzień w nocy miała suchego pampersa Oliwka to w tedy jej nie założyłam na noc.przed spaniem ograniczyłam picie i nie budziłam.
wytrzymywała do rana a potem zaczeła się sporadycznie budzic na siku w nocy ale z reguły do tej pory trzyma do rana i sika dopiero po wstaniu .

witam Gabrysia dostała się do przedszkola :-D:tak:

no to wielkie gratulacje.

ja mam wyniki za tydzień.az się boję :tak::tak::tak::tak:

dziewczyny dzięki za życzonka dla mojego M,za pamięć :tak::tak::tak:przekaże Mu :-):-):-):-):-):-):-):-)

Hej kochane :happy2:\Zebranie u Julki zaliczone :tak:
Pani fajna miła i bardzo konkretna :tak:spis podręczników mam :Nowe już w szkole" i całą wyprawkę zapisaną też....trochę tego trzeba :eek::eek::eek::eek::eek:
Njgorsze jest to że klasę podzielili na 2 Julka będzie w 1 B a jej ukochana przyjaciółka w 1 A :-:)-:)-:)-(był płacz obu dziewczyn i rozpacz :-(podobno nie da rady tego odkręcić :no::no::no::no:
Moje kochanie zrobiło mi dziś niespodziankę i kurier dostarczył mi dziś nową torebkę:tak::tak::tak::tak: jutro wam pokażę jaką śliczna ruda no brązowa :-D:-D:-D:-D:-D spóźniony prezent urodzinowy :tak::tak::tak::tak::tak:no i dziś doszedł Antośkowy wózek jest boski :tak:ciężki masywny ale ma wszystko czego potrzebowałam od wózka :tak::tak::tak::tak::tak:
resztę popiszę jutro bo padam na twarz ze zmęczenia ja to wogóle ostatnio mogłabym o 21 chodzić spać :eek::eek::eek::eek::eek:
dobrej nocki laseczki :happy2:

reklama
Witam wieczornie :-).U mnie juz ok.Tzn raz mnie pobolewa brzuch a raz nie .Ale nie panikuje :-).IWCIK dzieki za pocieszenie.Nie ma to jak pocieszenie ciezanka od ciezarnej :-). DOWIKLA fajnego masz meza jak ci prasuje :-). JOASIU gratuluje przedszkola :-). MEDEUSKA a gdzie bylas z Maksiem na tym basenie?Ciesze sie ze Mu sie podobalo :-). Ide zjesc truskaweczki Oliwka juz spi od jakiegos czasu :-).

Do góry