reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Kto po in vitro?

ale masakra...stary do roboty polazł,moja dwa thrillery czyli na wspólnej i m jak milośc przeleciały i w tv nic nie ma...spać mi sie nie chce bo spalam popołudniu do 19.00 i co tu robić...pic nie można

susełka...a Ty miałaś jakieś plamienia implantacyjne???

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
Matylda - Kliknij na ktoras z ikonek, w nowym oknie otworzy Ci sie strona, na ktorej klikniesz duze czerwone kolko z napisem Download, wyskoczy Ci okno zapisz, otworz itp. Zapisz sobie to na pulpit, zminimalizuj wszystkie otwarte strony i na pulpicie kliknij nowa ikonke z malpka. Dalej postepuj wg instrukcji instalatora, na koniec zamknij internet i otworz ponownie. Animki dzialaja w internet explorer i w mozilli.
Powodzenia

Missdior - Ja nie mam zadnych plamien i nie wiem co o tym myslec, ale z pierwszym dzieckiem tez nic nie mialam.

Co do ogladania to Szymon Majewski leci na TVN

Czekam na Magde Gesler. Niezle ja upodobnili

Ostatnio edytowane przez moderatora:
RE: Dzien dobry,
Strasznie tu u was szybko idzie. Dopiero sie zarejestrowalam dzis rano, a to juz bylo ze szesc stron temu....

Dziekuje za mile przyjecie do grona. To moze dorzuce kwoli wyjasnienia, ze przyciagnely mnie tutaj szczegolnie dwie czy trzy osoby, a raczej ich zmagania z rzeczywistoscia. Tak na prawde to szukalam wypowiedzi na temat jak kobiety czuja sie podczas pierwszej miesiaczki po IVF. I calkiem niechcacy trafilam na was. Moze nie znalazlam dokladnie tego co szukalam ale i tak warto bylo poczytac.

Zauwazylam natomiast, ze wszyscy tu pisza o criobanku, mrozonkach, zaklepanych ttransferach na pozniej itd.... Wydaje mi sie ze bede odstawac od towarzystwa, bo ja stara baba jestem i nie stac mnie juz na mrozonki.... A moze jest wsrod was taki antyk jak ja 39?
Chyba milej by mi sie zrobilo na sercu....

RE: Dzien dobry,
Strasznie tu u was szybko idzie. Dopiero sie zarejestrowalam dzis rano, a to juz bylo ze szesc stron temu....

Dziekuje za mile przyjecie do grona. To moze dorzuce kwoli wyjasnienia, ze przyciagnely mnie tutaj szczegolnie dwie czy trzy osoby, a raczej ich zmagania z rzeczywistoscia. Tak na prawde to szukalam wypowiedzi na temat jak kobiety czuja sie podczas pierwszej miesiaczki po IVF. I calkiem niechcacy trafilam na was. Moze nie znalazlam dokladnie tego co szukalam ale i tak warto bylo poczytac.

Zauwazylam natomiast, ze wszyscy tu pisza o criobanku, mrozonkach, zaklepanych ttransferach na pozniej itd.... Wydaje mi sie ze bede odstawac od towarzystwa, bo ja stara baba jestem i nie stac mnie juz na mrozonki.... A moze jest wsrod was taki antyk jak ja 39?
Chyba milej by mi sie zrobilo na sercu....

35 może być? :)

reklama
Ojej 35.... ales ty mloda Beta, ja normalnie czuje sie jak stara... nie powiem.... torba, ktora wytrzepala sie juz ze wszystkich dobrych jajeczek :))

Pewnie ze moze byc.... bardzo mi milo Beta!

Do góry