reklama
Matylda - Kliknij na ktoras z ikonek, w nowym oknie otworzy Ci sie strona, na ktorej klikniesz duze czerwone kolko z napisem Download, wyskoczy Ci okno zapisz, otworz itp. Zapisz sobie to na pulpit, zminimalizuj wszystkie otwarte strony i na pulpicie kliknij nowa ikonke z malpka. Dalej postepuj wg instrukcji instalatora, na koniec zamknij internet i otworz ponownie. Animki dzialaja w internet explorer i w mozilli.
Powodzenia

Missdior - Ja nie mam zadnych plamien i nie wiem co o tym myslec, ale z pierwszym dzieckiem tez nic nie mialam.
Co do ogladania to Szymon Majewski leci na TVN
Czekam na Magde Gesler. Niezle ja upodobnili

Powodzenia

Missdior - Ja nie mam zadnych plamien i nie wiem co o tym myslec, ale z pierwszym dzieckiem tez nic nie mialam.
Co do ogladania to Szymon Majewski leci na TVN

Czekam na Magde Gesler. Niezle ja upodobnili

Ostatnio edytowane przez moderatora:
missdior23
Fanka BB :)
matylda1980
missdior23
missdior23
Matylda...a Ty miałaś te plamienia,czy nie??
cross_mind
Zaangażowana w BB
RE: Dzien dobry,
Strasznie tu u was szybko idzie. Dopiero sie zarejestrowalam dzis rano, a to juz bylo ze szesc stron temu....
Dziekuje za mile przyjecie do grona. To moze dorzuce kwoli wyjasnienia, ze przyciagnely mnie tutaj szczegolnie dwie czy trzy osoby, a raczej ich zmagania z rzeczywistoscia. Tak na prawde to szukalam wypowiedzi na temat jak kobiety czuja sie podczas pierwszej miesiaczki po IVF. I calkiem niechcacy trafilam na was. Moze nie znalazlam dokladnie tego co szukalam ale i tak warto bylo poczytac.
Zauwazylam natomiast, ze wszyscy tu pisza o criobanku, mrozonkach, zaklepanych ttransferach na pozniej itd.... Wydaje mi sie ze bede odstawac od towarzystwa, bo ja stara baba jestem i nie stac mnie juz na mrozonki.... A moze jest wsrod was taki antyk jak ja 39?
Chyba milej by mi sie zrobilo na sercu....
Strasznie tu u was szybko idzie. Dopiero sie zarejestrowalam dzis rano, a to juz bylo ze szesc stron temu....
Dziekuje za mile przyjecie do grona. To moze dorzuce kwoli wyjasnienia, ze przyciagnely mnie tutaj szczegolnie dwie czy trzy osoby, a raczej ich zmagania z rzeczywistoscia. Tak na prawde to szukalam wypowiedzi na temat jak kobiety czuja sie podczas pierwszej miesiaczki po IVF. I calkiem niechcacy trafilam na was. Moze nie znalazlam dokladnie tego co szukalam ale i tak warto bylo poczytac.
Zauwazylam natomiast, ze wszyscy tu pisza o criobanku, mrozonkach, zaklepanych ttransferach na pozniej itd.... Wydaje mi sie ze bede odstawac od towarzystwa, bo ja stara baba jestem i nie stac mnie juz na mrozonki.... A moze jest wsrod was taki antyk jak ja 39?
BetaBeta
RE: Dzien dobry,
35 może być?
reklama
cross_mind
Zaangażowana w BB
Ojej 35.... ales ty mloda Beta, ja normalnie czuje sie jak stara... nie powiem.... torba, ktora wytrzepala sie juz ze wszystkich dobrych jajeczek
)
Pewnie ze moze byc.... bardzo mi milo Beta!
Pewnie ze moze byc.... bardzo mi milo Beta!
Podziel się: