reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Dobranoc dziewczyny!
good_night_2.gif

Padam na buźke... Zakręcony dzień dziś...

563435.jpg

Trzymajcie się cieplutko, owocnych starań starającym się! :-D:-D

baby-smiley.gif

reklama
to dużo płacicie :szok:
na nasze auto na 29 lipca na 10 rano wyszło 60 funtów w obie strony :tak:
To rzeczywiscie tanio u Was jeszcze nie rezerwowalismy tylko tak orientacyjnie patrzyłam a macie z Norfolkline ?
Mary-Beth dobranoc

Ostatnio edytowane przez moderatora:
ehh ja chyba wracam do łóżka, dzisiaj coś mi markowanie nie wychodzi...
wypiłam herbatkę jeżynową bo nie miałam malinowej a jeżynie blisko do maliny :p
jutro się opije mleka z miodem i masłem <3

ehhh żeby jeszcze tylko człowiek sobie tak nie wkręcał objawów to już wszystko byłoby super :(

Witam ponownie ale na chwilunię tylko..., te wasze emotki są naprawdę niesamowite!:-) Jutro spróbuję je sobie zainstalować, bo teraz jestem za bardzo zmęczona. Widzę, że większość dziewczyn poszła już spać- i bardzo słusznie, tak jest zdrowo, a nie tak po nocach siedzieć jak my...:no:
Ale fajnie, że nasze kochane dziewczynki, tzn. wisienka i sorbek zaciążyły! To bardzo pozytywnie nastraja...:tak:

Trzymam kciuki za pozostałe!:happy2:

Ja dzisiaj też się objadam różnymi pysznościami i mam apetyt raz na słone, raz na słodkie, np zjadłam pyszne lody wanoliowo- truskawkowe- palce lizać! Mój M. specjalnie dla mnie kupił- jest taki kochany...:-)
Ale ja tak mam z tym apetytem właściwie codziennie, czy mam @ czy normalny dzień- taki łasuch poprostu jestem (chociaż w ogóle nie wyglądam, jakbyście mnie zobaczyły, to w życiu byście się nie domyśliły, taka szczuplutka jestem!) ciekawe w takim razie po czym poznam ciążę u mnie, bo pewnie nie po nagłych zachciankach (bo jak pisałam, mam je na co dzien)??????????????????? Pewnie nagle któregoś dnia mi się te słodycze odwidzą- i wtedy to będzie znak.......

Idę już powoli spać- kolorowych snów!!!!!!!!!!!!!!!! Buźka!!!!!!!!!!!!!!!!!:happy2:
Ps. Badylinka- widzę, że już za kilka dni testujesz- oby ta przeklęta @ cię nie nawiedziła- trzymam mocno kciuki!!!!!!!!!!!!

Ostatnia edycja:
Witam się wieczorkiem z wami wpadam na chwileczkę podzielić się nowinkami, a jutro nadrobię zaległości.

Byłam dzisiaj u ginki na monitoringu i oba pęcherzyki pękły, owulka nastąpiła szybciej niż wskazał test i kalendarzyk:confused:, ale nic, mam nadzieję że się uda i proszę trzymajcie za mnie kciuki

a jak wstrętna @ to następne dwa cykle CLO i jeśli dalej nie będzie efekty to HSG

To rzeczywiscie tanio u Was jeszcze nie rezerwowalismy tylko tak orientacyjnie patrzyłam a macie z Norfolkline ?
Mary-Beth dobranoc

Tak my pływamy z Norfolkline.
Może poszukajcie dobrej taniej opcji...może warto poszperać a nóż widelec coś taniego wpadnie:)

Witam się wieczorkiem z wami wpadam na chwileczkę podzielić się nowinkami, a jutro nadrobię zaległości.

Byłam dzisiaj u ginki na monitoringu i oba pęcherzyki pękły, owulka nastąpiła szybciej niż wskazał test i kalendarzyk:confused:, ale nic, mam nadzieję że się uda i proszę trzymajcie za mnie kciuki

a jak wstrętna @ to następne dwa cykle CLO i jeśli dalej nie będzie efekty to HSG

hejka
3mam w taki razie kciuki za owocny cykl:))

A teraz kładę się spać.Dobranoc wam:))

madziara - &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&& są kciuki ^^

atha - dobranoc ^^
ja też już uciekam więc też dobranoc wszystkim. Owocnych staranek dla staraczek i spokojnej nocy dla zafasolkowanych tudzież zafistaszkowanych :D

reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry