reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Badylinka ;-)
marylka nie bylo gorzej,było i jest dobrze a nawet powiedziałabym świetnie :happy:
Aguś dziękuję a wiesz że to zdjęcie będzie wisiało u Wisieńki na ścianie :happy::-)Spodobało się jej więc zrobię jej prezent,wydrukuję i wyślę pocztą :tak:
a no jesli tak sprawa wygląda to bardzo dobrze :):) bo juz sie bałam :) a zdjątko na blogu przecudne :) Wisienka sie napewno bardzo ucieszy :)

jeawa no fakt z Australi troche masz daleko i troche drogo u mnie na wakacje była ciotka z męzem i 3-ma córami właśnie z Australi - jak usłyszałam ile na bilety wydali to sie lekko przeraziłam

reklama
ale fajne te teksty o dzieciach i ciuchach!
jaewa witam cie - bo sie chyba jeszcze nie znamy :)

dziewczyny moj ciagle spi... a ja znow stres. tak samo jak mial 3 m-ce
najchetniej juz bym do niego wlazla zobaczyc czy oddycha - prawda z tymi tekstami co do 1ego dziecka hehehe :)
czy ja sie kiedys uspokoje i wyluzuje? pozostaje miec nadzieje, z eprzy drugim bede miec w nosie i zamiast patrzec na zegarek i nasluchiwac sama pospie do 9h30 jak da rade :)

badylak- sikanie możesz mieć kiedy chcesz. jak se wkręcisz to budzie
jaewa- ja się mam uczyć i tu ciągle zaglądam i jak ja mam egzamin w sobotę zdać?

normalnie BB uzależnia nic się nie liczy jak nie ma BB

marylko,jezynko wielkie dzięki :)
josephine na pewno oddycha nie martw się i nie wkręcaj sobie takich rzeczy.Żeby być spokojniejszą to zajrzyj tak ukradkiem i niech śpi dalej,na pewno ma piękny sen i dlatego dłużej śpi:))
marylko Wisieńka sama sobie zażyczyła a Ja się bardzo cieszę:))

jeawa no fakt z Australi troche masz daleko i troche drogo u mnie na wakacje była ciotka z męzem i 3-ma córami właśnie z Australi - jak usłyszałam ile na bilety wydali to sie lekko przeraziłam

No wlasnie ale zawsze pocieszam sie mysla ze chociaz raz na jakis czas moge odpwiedzic rodzine. Bardzo sie ciesze ze teraz mam Was bo nie czuje sie samotna ;-) w swoich za troche zaczynajacych sie staraniach :-)

Spotykają się dwie sąsiadki:
- A co to sąsiadka tak dziś na czarno?
- A no, bo to mąż mój nie żyje.
- O mój Boże. A jak to się stało? Przecież jeszcze wczoraj go widziałam jak kopał w ogródku.
- A kopał, kopał. A potem poszliśmy do sklepu kupić mu nowe buty. No i mierzy jedną parę, drugą, trzecią... dziesiątą...
Mówię mu "Nie śpiesz się Stefan, przymierzaj dokładnie żeby na pewno dobre były." W końcu po paru godzinach wróciliśmy do domu, on zakłada te nowe buty i mówi, że ciasne.
NO NIE ZABIŁABY PANI?

Marylka często brak objawów oznacza dzidzię, ja tak miałam:-) gdyby nie przeczucie, to bym nigdy nie pomyślała, że to fasolka;-)
Aga, śliczne fotki:tak:
witaj mama, jak zwykle zapracowana:tak:
Szczęśliwa, oby kaszel szybko przeszedł:tak:
Uciekam na kakao:-)
no oby ale jakoś w to nie wieże :(

ale fajne te teksty o dzieciach i ciuchach!
jaewa witam cie - bo sie chyba jeszcze nie znamy :)

dziewczyny moj ciagle spi... a ja znow stres. tak samo jak mial 3 m-ce
najchetniej juz bym do niego wlazla zobaczyc czy oddycha - prawda z tymi tekstami co do 1ego dziecka hehehe :)
czy ja sie kiedys uspokoje i wyluzuje? pozostaje miec nadzieje, z eprzy drugim bede miec w nosie i zamiast patrzec na zegarek i nasluchiwac sama pospie do 9h30 jak da rade :)
ach ty mamuśko nasz daj pospać Poldusiowi :) ja tez długo bardzo spałam jak byłam mała -zresztą do dziś mi to zostało że mogła bym spać i spać :)

bunia HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA oooooo wiem co jeszcze......... chudne jak pies... od wczoraj 1.5kg Oo
inna sprawa że wczoraj praktycznie nic nie jadłam, tylko tosty na śniadanie bo nie jestem głodna w ogóle.....
ale to mogą być objawy wszystkiego!!!!! ;<

reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry