reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
u mnie zero jakichkolwiek objawów na wszelki wypadek kupiłam 2 testy (no bo gdyby jednak to nie wiem czy bym uwierzyła :) ) zero jakichkolwiek pobolewań i zero zachciewajek zero wszystkiego i jakoś nie wierze że sie uda

Trzeba zawsze wierzyc, ja przyznam tez sie troche boje ze bede wariowala kazdego miesiaca przed zrobieniem testu ale mysle ze pozytywne nastawienie jest najwazniejsze!:-) Ja wierze ze Ci sie uda juz w tym miesiacu i wszystkim tutaj innym testujacym za troche. Zero jakichkolwiek objawow to dobry objaw, moja mama tak miala jak byla ze mna w ciazy ;-)

mama i sorbuś ślicznie wam dziękuje za kciuki

Aga ja kuipłam quick vue za 10 zł

kurcze kupiłam sobie dziś nerkowce mowie podjem sobie w pracy a one są lekko solone i jakies takie tłuste bleeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee

bunia ale pomyśl jakie zrobisz wrażenie swoimi dwoma kreskami :>
będzie wejście smoka :D

maryla ja uwielbiam nerkowce ale są paskudnie drogie :/

stwierdziłam, że ta anegdota doskonale opisuje moje przed-małpowe zachowanie (za czasów, kiedy mój pms był potężniejszy niż jednostka S.W.A.T. )

Gość chciał rozweselić żonę przebywającą właśnie TE DNI, zadając jej
pytanie: Ile kobiet, ze stresem przedmiesiączkowym, jest potrzebnych by
wymienić przepaloną żarówkę? Odpowiedz żony brzmiała:
- Jedna! Tylko jedna! A wiesz DLACZEGO? Ponieważ jest jeszcze ktoś w tym
domu, kto wie JAK wymienić przepalona żarówkę!
Wy, mężczyźni byście się nawet nie zorientowali, że jest PRZEPALONA!
Siedzielibyście w ciemnościach TRZY DNI, zanim byście zrozumieli, ze coś
k... jest nie tak!
A jeśli to już zrozumiecie, to nie jesteście w stanie znaleźć w domu
zapasowej żarówki, pomimo tego, ze od 17 lat SĄ ZAWSZE w tej samej pier...
szafce!
A jeżeli już stałby się CUD i w jakiś niewytłumaczalny sposób znajdziecie w
końcu te pier.... żarówki,
to przez dwa jeb... dni problemem nie do pokonania będzie POSTAWIENIE
KRZESŁA pod zyrandolem i WYMIENIENIE tej PIER... ZARÓWKI.
Kolejne DWA k....kie dni zajmie wam ODSTAWIENIE tego jeb... KRZESŁA z
powrotem na miejsce!
A w miejscu gdzie stało, i tak na podłodze zostanie pier..., PUSTY,
ZGNIECIONY KARTONIK po wkręconej, nowej żarówce bo wy nigdy k..., ale to
NIGDY NIE POTRAFICIE po sobie posprzątać!
Gdyby nie my, to byście do usranej śmierci brnęli po pachy w śmieciach, i
dopiero gdyby zginął wam PIER... PILOT OD TELEWIZORA,
zatrudnilibyście pod hasłem: "AKCJA RATUNKOWA" całą pier...armię do tego
jeb... sprzątania!
I TAK K... DO Z....NIA, CAŁE ŻYCIE Z KRETYNAMI...
I tu nastąpiła chwila ciszy po której mąż usłyszał:
- Przepraszam kochanie, o co pytałeś?...

Dzien dobry Mama, mam nadzieje ze juz po kawce?:-) Chociaz u mnie to juz bardziej dobry wieczor ;-)

reklama
Trzeba zawsze wierzyc, ja przyznam tez sie troche boje ze bede wariowala kazdego miesiaca przed zrobieniem testu ale mysle ze pozytywne nastawienie jest najwazniejsze!:-) Ja wierze ze Ci sie uda juz w tym miesiacu i wszystkim tutaj innym testujacym za troche. Zero jakichkolwiek objawow to dobry objaw, moja mama tak miala jak byla ze mna w ciazy ;-)
no chciała bym bardzo ale jak zawsze sie nakręcałam tak teraz jakoś w to watpie i cięszko mi uwieżyć że sie uda choć nie powiem jakaś tam nadzieje jest ale obawiam sie że nic z tego , no nic okaze sie w sobote dobrze że mam umówionego fryzjera i pazurki sobie zrobie to albo bede śwętować albo co bardziej prawdopodobne pocieszać sie :):):):)

Badylinka no chciał bym zrobić wejcie smoka :):):):)

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry