reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
no chciała bym bardzo ale jak zawsze sie nakręcałam tak teraz jakoś w to watpie i cięszko mi uwieżyć że sie uda choć nie powiem jakaś tam nadzieje jest ale obawiam sie że nic z tego , no nic okaze sie w sobote dobrze że mam umówionego fryzjera i pazurki sobie zrobie to albo bede śwętować albo co bardziej prawdopodobne pocieszać sie :):):):)

Trzymam kciuki z calej sily i czekam na wyniki testowania :-) jak sie czeka na cos bardzo mocno to nic nie wychodzi a jak sie nie czeka spelnia sie samo nie wiadomo kiedy :-)

marylka tez nie lubię nerkowców - wole pistacje :tak:

Aga ja tez robiłam quick vue i bobo-test za 5 zł chyba płaciłam a za quicka 11

Cześć:)
Zdecydowanie nie nadążam za Wami!! Więc tylko powiem cześć wszystkim i sobie będe grzeczniutko podczytywać:) Bo i weny zreszta jakoś brak:((

Także cześć i miłego dnia:)

A i chciałam się jeszcze pochwalić że Mężuś na spacerze urwał mi kwiatki:)
A piesiaczek jak wychodziłam z domu to mi przyniósł swoje szelki do smyczy i mojego buta:)) Szybko sie nauczyła:) a ma dopiero 11 tygodni:)

ha ha ha a ja źle doczytałam i myślałam że to do mnie z tym wejściem smoka a to buniu przeciez do Ciebie było aj aja ślamazara ze mnie dziś

Hej Marta
Od @ bo 2 dni temu się pojawiła.W tym cyklu bardzo szybko:-/
I od wczoraj walczę z brzuchem.Paracetamol mi w tym pomaga.

I jakościowo jest dobry?
no to sie okaze jak wyjdzie pozytywny to znaczy ze dobry :):):):):) ale ponoć tak :):)

Dziewczyny macie jakis pomysl na szybka i dobra kolacje? Bo mi ta pieczen chyba sie nie dopiecze kiedy moj wroci z pracy. Cos na cieplo by sie przydalo...:-)

Cześć:)
Zdecydowanie nie nadążam za Wami!! Więc tylko powiem cześć wszystkim i sobie będe grzeczniutko podczytywać:) Bo i weny zreszta jakoś brak:((

Także cześć i miłego dnia:)

A i chciałam się jeszcze pochwalić że Mężuś na spacerze urwał mi kwiatki:)
A piesiaczek jak wychodziłam z domu to mi przyniósł swoje szelki do smyczy i mojego buta:)) Szybko sie nauczyła:) a ma dopiero 11 tygodni:)

helloł no to masz mądrego psa. mój to szelki przynosił, ale nie dał sie nigdy z nimi złapać. a jak go mieliśmy w domu (bo teraz jest na dworze) to koty przynosił z prośbą o wypuszczenie na dwór. taki szantażysta

kurza melodia!!!!!!!!!!!!! kocica mi przyniosła jaszczurkę!!!!!! teraz ta pipka to mnie już niczym nie zaskoczy

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
BADYLINKA- co mi tu muskuly pokazujesz-chcesz sie bic??!! [FONT=&quot]
a037.gif

nie no zartuje -ja pokojowa jestem:tak:

SORBUS- kuchnie maluje na ten sam kolor co salon;-)
MARYLKA- bardzo prosze na moje kciuki zawsze mozesz liczyc:-)

ZAPMARTA- zaraz przeczytam PW;-)
[/FONT]

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry