reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

hejka ja tylko na chwilkę.

Oliwka dopiero co usneła.

głowa mi dzis pęka okropnie,zaraz sie kładę spać bo nie wyrobię.

dzis było strasznie gorąco 30C w cieniu,jutro ma być 32C ,mówia ze idą tropklane uały ,ma byc nawet do 36C w cieniu masakra.jak zimno to zimno a jk gorąco to nie da sie wytrzymać.

reklama
. ANABUBKA tys to robotna kobitka :-).Milego dnia zycze .
bo głupiego robota lubi:-D:-D:-D:-D:-D

Witam kochane w piękny słoneczny poranek :happy:
Dzieci w szkole ,chłop w pracy ,maruder bawi się klockami ale że wstał o 5.15 to pewnie zaraz pójdzie spać no żyć nie umierać :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D
Anabubka nie obiecuję że się zjawię bo z wolnym u mnie kiepsko :baffled:a że moja szefowa to z tych co za wolny weekend potrafi prawie pół pensji zakosić to przykre ale nie stać mnie na wolny weekend :baffled::baffled::baffled: ale moja Julka będzie w tym terminie chyba u babci to wpadnie do was na kawke a ona jak się rozkręci to gada więcej ode mnie :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D
ale ja mam dziś humorek wstałam wyspana a do tego pani w zerówce powiedziała że na rzęsach stanie ale doprowadzi do tego żeby Julia razem ze swoją przyjaciółką Agatką były razem w klasie :tak::tak::tak::tak::tak:Agatka pół nocy nie spała tylko rodzicom przepłakała bo ona bez Julki do szkoły nie pójdzie :-:)-:)-(One się tak zaprzyjaźniły że szok :szok: jak one się witaja w szkole padaja sobie w ramiona mają swoje tajemnice sekrety wspólnych chłopaków :-D Agatka jest bardzo spokojna nieśmiała więc przy Julce odżywa a a kolei Julka przy Agatce się wycisza uspokaja ...Obie się bardzo kochają zawsze razem jak jedna choruje to druga smutna.....dlatego nasza kochana pani Małgonie powiedziała że idzie z tym do pani dyrektor bo nie można ich rozdzielić bo to nie przedmioty że jedną kreska na pół i załatwione :no: więc jest nadzieja :tak::tak::tak::tak:ml[/url]

Malinka to moe w tygodniu uda Ci sie przejechac co?

tez sie dzis kobieto widze napracowalas:tak::tak::tak::tak:
ja pisalam podanie o to zeby Paulina z Kamilem byli jednej kalsie i poszli na reke:tak::tak::tak::tak::tak:

Jeszcze weam się pochwalę jakie torcichon zrobiłam :p
dsc0136uw.jpg

By lola_lu at 2010-06-07

no pikny!!!!!!!!!!!!!!

Hej laseczki:happy:
Antonio pospał całe 17 minut :baffled::baffled::baffled::baffled: no idzie chłopak na rekord :-D:-

Kokusia to twój małż lunatyk??:-D:-D:-D:-D:-Du mnie Adam lunatykuje :tak: a najbardziej mnie bawią dialogi Julki i Adama przez sen dla mnie to fenomen jedno i drugie spi a odpowiadają sobie na pytania :-D:-D:rofl2:
tak więc moim dzieciom buzia nie zamyka się i w dzień i w nocy :rofl2:

maly rekordzista:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D
to nawet ciszy w nocy nie masz:rofl2::rofl2::rofl2::rofl2::rofl2:
ja kiedys lunatykowalam:rofl2::rofl2::rofl2::rofl2::rofl2:

witam.
Mam sekundkę to do was wpadam.

Wesele wywalone w kosmos.
3 dni balowania takiego,że nogi mam poodbijane :-D:-D:-D:-D:-D.
Wesele ,poprawiny,poprawiny poprawin i impreza u kuzynów do 4 rano.:-D:-D:-D:-D:-D
Oj się działo.:tak::-):-D:-D:-D
Mieliśmy wracać pociągiem o północy, a zabawiliśmy do 4 rano na imprezie.:szok::-D:-D
Potem się śmiali i dz\wonili z zapytaniem z drugiego pokoju ,gdzie już jesteśmy i jak daleko jeszcze do domu.:-D:-D:-D
Wesoło było na maxa.

Troszkę się przypominamy.

Kubuś wraca do domu

jak aport to aport :-D:-D:-D:-D:-D

moja modelka

tak też można ćwiczyć balet :tak::-D:-D

super fotki i fajnie ze weselicho udane:tak::tak::tak::tak::tak:

Malinka prześlij trochę energii bo mi uciekła. Też miałam w planach sprzątanie ale tylko pozmywałam i wstawiłam pranie i więcej mi się nie chce.
No mój mężowy często lunatykuje. Teraz już nie łazi bo jego strona łóżka przystawiona do ściany ale kiedyś to mi regularnie latał po pokoju. A jak już zacznie gadać to mam ubaw po pachy bo on mi tłumaczy jak mam pociąg reperować bo mu się zdaje że w pracy jest
.

:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

Kokusia i na darmo cię do kompa nie ciągnie :-D:-D:-D:-D:-Djak mężowy zapyta co robisz przed kompem to mów łapie kochany energię co byś i ty coś z tego miał :rofl2:
Ja też chcę wózek do testowania :tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak:dajcie linka czy cuś jam maniaczka wózkowa :tak::tak::tak::tak::tak:
Jeju zaraz do pracy a mi sie tak nie chce :baffled::baffled::baffled::baffled::baffled:no nic 3 godzinki przepękam :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D jeju jaka ja mam dziś głupawkę :rofl2::rofl2::rofl2::rofl2:a moje dzieci się zaraziły i śmieją się z wszystkiego :rofl2::rofl2::rofl2::rofl2:

ja tez chce linka:-):-):-):-):-):-):-):-) na priva na bb moze:-)

hej moje babulce :)

Przeczytalam posciki, ogladnelam fotki dzieciaczko i zakupow a no i piekny torcik byl, czytalam o lunatykach, o mega sprzataniu, basenie, oszczedzaniu w ciazy... u mnie deszzc wiec weny tez nie mam.Odebralam o 15 kolezanke z lotniska a od rana mam bol glowy wec wybaczcie ze dzis tak cienko sie udzielam:baffled:
Pranie czeka na rozwieszenie, lazienka posprzatana a reszta czeka:baffled:
Oddajcie mi slonko!!!!

a widisz ostatnio Ty mialas pogode a nas zalewalo
sprawiedliowsc musi byc po naszej stronie:rofl2::rofl2::rofl2::rofl2::rofl2::rofl2:
]

Hej dziewczyny wpadam tylko na sekundę kompa zamknąc, ale n=się nie opamiętałam i przeczytałam co tam dizś robiłyście. Kurcze, ze ni zdążyłam na tą energię. Zmachana jestem tym dzisiejszym wypadem. W zeszłym roku jeszcze do tego wózek pchałam, a teraz ledwo żyję, ano ale się wbiję w rytm, to jakoś bedzie, hehe.
D

ja po tygodniej przerwie od pchania wozka tez dzis mialam ciezko ale dalam rade:-D:-D:-D
tylko od tego upalu juz mi nogi wysiadaja:-:)-:)-:)-(
zylaki mi wychodza i w ogole sa ciezkie:-(

eee no to teraz możesz wyjeżdżać;-)
mam bardzo podobne walizeczki jestem z nich baaaaaaardzo zadowolona:tak::tak:
no a nie masz od kogo wziasc paragonow:confused:
ja tak robilam jak mialam stypendium :tak:
kupywalam co mi bylo potrzebne a w sklepie i tak wypisywali mi faktury na dresy i szkolne artykuly:tak:
a rodzina i tak zbierala mi dodatkowe faktury:tak::tak:

no kurcze nie ma komu,albo za duzi na szkole albo za mali
ale mam w planie jeszcze jej kupic lampke na biurko,tusz do drukarki,zapas papieru do ksero(moje dzieci maja zamaist blokow bo idzie ciagla produkcja rysunkow),penie nowy plecak,zapasy kredek,farb i innych rzeczy:tak::tak::tak::tak:
no i za zielona szkole tez moge odliczyc:tak::tak::tak:
a myslicie ze 1,5tys tak latwo uzbierac??????????????????
gier ewdukacyjnych ma pelno,chyba scrablle jej kupie jeszcez:tak::tak::tak::tak:

a tak dla zaintersowancyh
zapraszam serdecznie
Gminne Centrum Kultury w Mrozach - News

Kokusia moze sie skuissz:tak::tak::tak::tak:

hejka ja tylko na chwilkę.

Oliwka dopiero co usneła.

głowa mi dzis pęka okropnie,zaraz sie kładę spać bo nie wyrobię.

dzis było strasznie gorąco 30C w cieniu,jutro ma być 32C ,mówia ze idą tropklane uały ,ma byc nawet do 36C w cieniu masakra.jak zimno to zimno a jk gorąco to nie da sie wytrzymać.

dokładnie :tak::tak: U nas to samo.:tak: Ale z drugiej strony to dobrze, bo wreszcie wygrzać na sloneczku się można ( czyt. spalić na raka :dry:, co żem przez dwa dni zrobiła :-p)

Dorotko ty to dopiero odpoczywasz.:dry: Jak masz okazję to leż. :tak: Pobolewa cię coś jeszcze? Mnie tak pobolewało do 8 tyg.:tak::tak::tak:
Malinka pozazdraszczam humoru.:tak: U mnie ostatnio głupawka występowała gdy pracowałam ( czyt. 1,5 r. temu :sorry2:). Ale fajnie się pośmiać z niczego....:tak:;-) A co z moczem? :confused:
MH ty to masz zdolności.:-p
Dowikluś ojojoj i my dziś maluchom basen rozłorzyliśmy , ale doszliśmy do wniosku, że trochę chyba jeszcze za wcześnie jednak. :sorry2: I w te pędy zwinęliśmy.:baffled: Gleba mało wygrzana, nasiąknięta wodą, zimnawa... W sumie to u nas dopiero niecały tydzien takiego ciepełka.:tak: Poczekamy do sobótki.
Anabuba z tymi fakturami to przesadzają. Kup a później ci oddadzą. Ciekawe za co kupić. :dry: No ale jakieś zabezpieczenie muszą mieć.
Medeuska my z dzieciakami staramy się raz w miesiącu jeżdzić
na basen.:tak: ( przez zimę przestój mielismy:dry:) Starszaki mają dużą frajdę.:tak: A Amelia ? Na początku strach w oczach a potem wyjść nie chce.:tak: Zaczęliśmy jeżdzić jak miała 3 czy 4 m-ce. :tak: Skubana od małego pływa (nieuczona ):tak:. Macha rączkami, nóżkami a nikt jej tego nie uczył.:-p
As pomyliłam cię z córką.:-p:sorry2::sorry2::sorry2: Ale to dobrze .:tak:;-):-)

Pozostałe mamuski pozdrawiam.:-)

Ostatnia edycja:
Justa bo to jest dofinansowanie z PFRONu i daletgo tak
taka mama umowe ze dostarczam im faktury i dostaje zwrot kasy
w tamtym roku bylo 800zl
kase mam z komunii odlozona na wyjazd i daltego chce to jak najszybciej kupic,zeby dostac zwrot jeszcze przed wyjazdem;)
wszytsko zaplanowane;)))))

to Ci Amelia plywaczka mala;)))
ja tez swoim basenu nie rozkladam z tego powodu co Ty ze ziemia nie ugrzana,poza tym u mnie zawsze wieje i za wiatrem jest upal a na witrze tak srednio
chcialam taki wikeszy basen kupic zebym mogla sie i ja wymoczyc.ma moze ktoras jakies namiary?

Anka mała od Tomka skonczyła w kwietniu rok dopiero co zaczeła chodzic teraz:tak:a ona w 2 mc teraz jest w ciazy ale nie zadowolona:baffled::baffled::baffled:

Lidka no nogi powiem ze nawet fajne nie bola kostki prawie ze widze a jak posmaruje jeszcze zelem chłodzacym to juz rewelacja jak dla mnie ,dzisiaj wlasnie ochodzilam sie po sklepach z szwagierka i mialam dosc ale po powrocie do domu zelem nasmarowalam i moment przesty aly bolec .......a co do wizyty to sie zobaczy , dopiero co byłam :-D jednak nastepnym razem chcialaby:-D wybrac sie z Maksiem wiec narazie to jeszcze szkoła ale juz nie dlugo:-):-):-)wiec moze uda nam sie na jakie lody wybrac z dzieciaczkami:-):-):-):-)

witam się jako pierwsza :-):-):-):-):-)

natalineczka sliczne zdjęcie a brzusiu jaki zgrabniutki :tak::tak::tak::tak:

my juz po śniadanku,idę myc głowę.

Oliwka dzis wczesnie wstała bo przed 6.00.

dziś idziemy z nia na popołudnie do lekarza.dalej kaszle i ma katar.:sorry2:mniej niz było no ale to prawie tydzień więc powinno przechodzić a ona jak nieraz zakaszle to cała chałupa się trzęsie:sorry2::sorry2::sorry2::sorry2:
zobaczymy co powie lekarka:tak::tak::tak::tak:

Witam oranie, chmurki niebo przysłoniły, ale czuc ciepełko. Dziś znwo do miasta, bo kupiłąm P 2 koszulki i jedna za szeroka-trzeba wymienić.

Młoda jeszcze śpi, przespała całą noc, nie budziłąm na siku,zobaczymy co z tego będzie, hehe.

Natali no Ty to masz rzeczywiście wesoło z mężem w łóżku, ja nie mogę, A do seksu nie można go na śpiku zachęcić? hehehehe
No i świetne zdjecie, fajnie wyglądasz

Anabuba znów się narobiłas jak robot, a walizki super. Tesciowa sobie mieś temu podobna do tej więszej kupiłą i 200zł dała:szok:. Tak więc zakup świetny.

Agnes, jaki ranny ptaszek! Oby lekarz cos pomógł, bo to juz za długo rzeczywiscie.

EDIT: Ale mam burzę !!!:szok::szok::szok::szok::szok:

Ostatnia edycja:
Witam,

ja dzisiaj jakas bezsilna jestem... moze wczoraj przesadzxiłam z cięciem żywopłotu :baffled: O 5 rano obudziły mnie mdłości, ciekawa jestem co mi lezy w kichach :angry:
Dobrze, ze M Helenke do przedszkola zawiózł:sorry2:

reklama
Natali no Ty to masz rzeczywiście wesoło z mężem w łóżku, ja nie mogę, A do seksu nie można go na śpiku zachęcić? hehehehe
No i świetne zdjecie, fajnie wyglądasz
kochana nieraz mnie budzi jak mnie oblapuje w nocy:tak::tak::tak::tak:;-)
ale to juz norma wiec nie pisalam :D

witam sie z rana
u nas w nocy burza byla ale niestety nie widzaialm zadnych piorunow, siedzialam sobie na blkoniku i wsluchiwalam sie:tak:
ucieklam dopiero jak sie wiatr zerwal a dzis mnie gardlo boli:sorry2:
mlody juz mi wola ze chce na balkon:sorry2:
a wieje na dworze jak ta lala:tak:

Ostatnia edycja:
Do góry