reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

hej dziewczyny

Ja standardowo z rana nie mam kiedy wejsc na bb bo masaze jeszcze dzisiaj szwagierka sie ze mna zabrala bo chciala połazic po sklepach było tak goraco ze wszystkiego mi sie odechcialo ledwo zdazylam po dzieci do szkoły wrocilam do domu zjadłam cos i polozyłam sie bo zmeczona byłam , ale zakupy udane ale to nie dla mnie teraz całe popoludnie lazic po sklepach meczące w tej chwili choc zawsze uwielbiam zakupy:-):-):-)

Malinka tak ja kupiłam w biedronce ta posciel i powiem ci ze fajna jakosciowo jak na taka cene bo maksiu nie lubi takich zimnych i sztywnych jeszcze jej nie prałam ale mam nadzieje ze kolory nie zejda :-D:-D:-D

As piekne foteczki ale masz modelke juz duza a fotka aport to mnie rozwaliła:-):-):-)

MH torcik super az bym zjadła ale mam serniczka to ide i ukroje heheh:tak::tak:

Medea super ze maksiowi podobało sie na basenie :tak:

Anka teraz niemcy niech sie pomecza z opadami bo my ich mamy juz za duzo:-D:-D:-D

Lidka i jak Mikołaj przeszło mu , a jak widac chyba mój maksiu zalicza sie do lunatyków:-D:-D:-D

reklama
Iwcik zakupy z brzucholkiem w upale to nic przyjemnego i jeszcze nogi puchna:baffled::baffled: A deszcz ma byc jeszcze jutro a w czwartek burze:szok: A no i mialam sie pytac ile te male ma od Tomka z Krasnego? bo teraz jeszcze drugie a tamto chyba male nie?

Dziewczyny a co to za wozki bedziecie testowaly?

Wypilam dwie kawki i nadal boli mnie glowa.Jutro ma wizyte u gina i kurcze musze jechac z Lal bo moj na DDR jedzie:baffled:

hej kobietki!!!
ja tak tylko na sekunde,bo zaraz dzieciaczki bede kąpac.ale jeszcze mam chwilke to korzystam.
pogoda dzis jest piekna wiec caly czas na polku siedzimy,moje dzieci uwielbiaja taka pogode,są tak grzeczni na polku a w domu to istne wariaty.
a jutro nie wiem czy uda mi sie zagladnac na bb bo przyjedzie ekipa i bedzie mi okna wymieniac wiec bede miała kupe robot.

as-super zdiecia:tak:i super ze wesele było tak udane.

ania-bólu głowy wspołczuje,a pogody Ci nie oddamy;-)

iwicik-mikołaj miał 2 dni goraczke i tyle.nie wiem co to mogło byc:no:chyba zęby.ale mamy problem z jedzeniem nie chce mi nic jesc:no::-(
a jak tam twoje nogi?puchną w takie upały?kiedy mnie odwiedzisz:-)

malinka-ale energia szok:szok:daj mi troszke tej energi bo na jutro jej potrzebuje;-)

Witam wieczorkiem
Sorki,ale nie poczytam co pisałyscie,ale jakos nie mam weny:baffled::no:Cosik mi z nosa leci:szok::szok::szok:Rozlozylismy rano ten basen i kapalam sie razem z dziewczynkami:tak::tak::tak:Klaudia przez 3 godz praktycznie bez przerwy w nim siedziala:szok:tak Jej sie podobalo:tak::tak::tak:

MH
Widzialam zdjecie torcika i bardzo mi sie podoba:tak::tak::tak:

ANKA
Wspolczuje bolu glowy:no::no:Oby szybciutko przeszlo:tak::tak::tak:

MALINUS
A od czego ta glupawke masz:confused::confused::confused:Ja uwielbiam takie cos:tak::tak::tak:

Witam popołudniowo :happy:
Jak któraś chce energię to niech łapie rzucam :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D nadal mam jej moc :tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak:
As zdjęcia super :tak:Kuba w ruchu czyli norma :-D:-D:-D:-D:-D ty z psem znaczy się w pracy czyli też norma :-D:-D:-D:-D Klauduśka w tańcu i śliczna czyli też norma :-D:-D:-D:-D:-D:-D i serio serio Klaudia wygląda na modelke i napewno na starszą jak jest :tak::tak::tak::tak::tak:
Natali tekst odkaszlnij :-D:-D:-D:-Doplułam monitor :-D:-D:-D:-D:-D
Kokusia łap energię póki mam moc :-D:-D:-D
Antonio zasnął mi w wózku w drodze po Julkę więć myk szybko na plac zabaw zaliczyłyśmy godzinkę zabawa super spadłam z drabinek ku uciesze starszych dzieci (młodsze spało:rofl2:) potem do domciu dzieci zostały w piaskownicy przed domem Toni spał obok nich w wózku to mamusia myk na górę i okno u dzieci umyła :tak::tak::tak::tak::tak: teraz relax z kawuśką i bb :tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak:
Dorotko jak ty wyrabiasz z tym oszczędzaniem się???????????????? ja z Antkiem w ciąży niby też miałam się oszczędzać ale ni jak mi nie wychodziło:-D:-D:-D:-D:-Dwiecznie w biegu i mega sprzątanie do tego przestawianie mebli :baffled:oj Pietruszka się mi nagadal :rofl2:było minęło ciąża przenoszona :-)
a co ci ten monitor zawinil :-D:-D:-D:-D:-D
Ja wiedziałam że po cos mnie ciągnie do tego komputera. Już wychodzę przed dom po tą energię:-):-):-)

Natali i jak załapałaś się na testowanie? Bo wiem że właśnie rozsyłają maile z prośbą o próbę szeptania
nie dostalam zadnego :no::no::no:
Kokusia i na darmo cię do kompa nie ciągnie :-D:-D:-D:-D:-Djak mężowy zapyta co robisz przed kompem to mów łapie kochany energię co byś i ty coś z tego miał :rofl2:
Ja też chcę wózek do testowania :tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak:dajcie linka czy cuś jam maniaczka wózkowa :tak::tak::tak::tak::tak:
Jeju zaraz do pracy a mi sie tak nie chce :baffled::baffled::baffled::baffled::baffled:no nic 3 godzinki przepękam :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D jeju jaka ja mam dziś głupawkę :rofl2::rofl2::rofl2::rofl2:a moje dzieci się zaraziły i śmieją się z wszystkiego :rofl2::rofl2::rofl2::rofl2:
jak ja uwielbiam takie glupawki:tak::tak::-D:-D:-D
Wiesz ja z mężowym to nie mam tak dobrze bo on elektryk to zaraz by się śmiał że jak chcę moc i siły to on zna lepszy sposób:-D:-D:-D. Ale na szczęście pojechał do swojej kochanej teściówki pomagać więc mam luzy;-):tak:

Na to testowanie to już się raczej nie załapiesz ale pewnie koło sierpnia czy września będzie kolejna. Podaj kochana maila na priv to Ci wyślę zaproszenie razem z linkiem do obowiązkowej ankiety
szkoda ze nie, no a bedzie gdzies lista jakas kto sie zalapal i ile osob:confused:
a maila juz ci wysylalam powinnas miec w wiadomosciach priv w archiwum:tak::tak::tak:
a i co to jest ta probka szeptania:confused::confused::confused:

witam sie wieczornie mlody je kolacyjke i oglada baje moze sie zamuli i zasnie mi normalnie:sorry2:
miala byc burza blysnelo sie dwa razy w lesie i poszlo na kamienna bokiem:sorry2:
wiec my w domku:tak:

Hej dziewczyny wpadam tylko na sekundę kompa zamknąc, ale n=się nie opamiętałam i przeczytałam co tam dizś robiłyście. Kurcze, ze ni zdążyłam na tą energię. Zmachana jestem tym dzisiejszym wypadem. W zeszłym roku jeszcze do tego wózek pchałam, a teraz ledwo żyję, ano ale się wbiję w rytm, to jakoś bedzie, hehe.

As zdjęcia super. Fajnie, ż eweselisko się udało i zadowolona jestes!

[MH torcik superaśny, no ja kurcze talentu do tego nie mam..

Dowikla, ale padły, słodko...

Malinus, mo brat tak gadał przes sen jak był młody. Jak chcałam się cos dowiedzieć, a nie chciał mi powiedzieć, to czekałam aż zasnie i zaczynałam przesłuchanie. A później sie bieda dziwil skąd ja to wszystko wiem, hehehehe

No i spadam spać, mała już chrapie, mó mężolek zaraz zaśnie, ja oczy na zapałki. Jutro maratonu cześc druga, a co, trzebao forme zadbać, hehe. Szkod atylko, ze nogi poobcierane do krwi...

No to słodkich i spokojnych, albo gorących i mokrych-jak która woli:-D:-D:-D

Malinus, mo brat tak gadał przes sen jak był młody. Jak chcałam się cos dowiedzieć, a nie chciał mi powiedzieć, to czekałam aż zasnie i zaczynałam przesłuchanie. A później sie bieda dziwil skąd ja to wszystko wiem, hehehehe

:-D:-D:-D
moj m tak nawija, normalnie z nim rozmawiac mozna a ile sie dowiedziec:sorry2:
a czasem i schudnac bo nieraz pol nocy sie trzeslam ze smiechu pod koldra az on sie w koncu budzil i mowi do mnie co ty sie tak trzesiesz:confused: to jak parsknelam to czarka obudzilam:tak:
wesolo mam i tak prawie co noc:tak:
przewaznie to jakies dz**ki goni albo wyzywa kogos, ale mowie wam boki zrywam i niestety nigdy nie udaje mi sie go nagrac:dry:
kiedys gadal po francusku a pozniej na hiszpanski przeszedl a w pracy kiedys kolege chcial bic:szok::-D:-D:-D:-D:-D
jak mi to tato opowiedzial to z kszesla spadlam
no mnie raz dusil (lezalam mu na przedramienu w zgieciu lokcia) a raz dostalam taka plombe ze ze 2 godz jeszcze nie spalam:no::-D:-D

helo helo!!!!!!!!!!
niespodzianka!!!!!!!!!!!!!!!!1:-D:-D:-D:-D:-D:-D
zeby o tej porzedzieci juz spaly to :szok::szok::szok::szok::szok:
mala usnela 20.30 a duza zaraz po 21:-):-):-):-):-)
jak milo w koncu jeszcze prawie za dnia usiasc przed komem:-)
mialam wpasc rano ale mala sie przebudzila po 7,zjadla mleko i myslaam ze zasnie jak zwykle,ale musialam ja po pleckach trapac(dzieki Lunka za pomysla) i przysytpiala na pare minut i znow sie budzila,po czym po 8 stwierdzila ze chce siuisu i koniec spania:baffled:
wiec wiadomo ze szybko padal,juz od 18 wolala o mleko:rofl2::rofl2::rofl2::rofl2::rofl2:

a ja dzis-poscieralam kurze i porobilam porzadkiw *******ach(ale lazienka nadal nietknieta().wsadzilam w koncu bez i jasmin bo wczoraj wieczorem sie nie dalo bo komary gryzlzy jak zle,pozniej mala ogarnac,zupke zrobi i do szkoly
po drodze zakupy itd,w koncu po 14 zalazam do domu.zanim nakarmialm towarzystwo,pogadalam z m,odprawialm go do pracy
zrobilam ciasto z truskawkami:tak::tak::tak::tak::tak:
pozniej rozpalic na wode ciepla,pozmywac tone garow,ogarnac podworko zeby psy nie nabalagnily,pomyc dziewczyny,odkurzyc(bo moje corki tym razem nie oszczedzily moich wypocin),dac psom jesc, i w koncu moge zasiasc:tak::tak::tak::tak:

a dodam ze jeszcze przyszly dzis do mnie przesylki-zamowialm sobie walize na wakacje na kolkach-bardzo fajna,duza i tania
jakby ktoras chciala
SUPER Walizka-wózek *LAURO BOSSI* SZYBKA WYSYŁK (1049703902) - Aukcje internetowe Allegro

i wlasnie patrze ze wygralam aukcje na mniejsza walizke:-)
WALIZKA na KÓŁKACH (średnia) waga 2,5kg... (1058026333) - Aukcje internetowe Allegro

no i przyszlo krzesalo dla Pauliny obrotowe-wczoraj zaplacilam dzis juz mam:-)
KRZESŁO OBROTOWE BIUROWE 'NOWE'PRODUCENT-PROMOCJA (1053454494) - Aukcje internetowe Allegro

krzeslo trocghe kosztuje ale mam to dofinansowanie na Pauline na przybory szkolne itp i musze sie do konca czerwca rozliczyc a jeszcze polowy nie wydalam:-)
musze teraz jeszcze jak najszybciej wszytsko kupic i ksiazki i wyprawke zeby miec kase na wyjazd:tak::tak::tak::tak:

oj i znow dlugo mi sie napislo:-p:-p:-p:-p:-p:-p:-p

helo helo!!!!!!!!!!
niespodzianka!!!!!!!!!!!!!!!!1:-D:-D:-D:-D:-D:-D
zeby o tej porzedzieci juz spaly to :szok::szok::szok::szok::szok:
mala usnela 20.30 a duza zaraz po 21:-):-):-):-):-)
jak milo w koncu jeszcze prawie za dnia usiasc przed komem:-)
mialam wpasc rano ale mala sie przebudzila po 7,zjadla mleko i myslaam ze zasnie jak zwykle,ale musialam ja po pleckach trapac(dzieki Lunka za pomysla) i przysytpiala na pare minut i znow sie budzila,po czym po 8 stwierdzila ze chce siuisu i koniec spania:baffled:
wiec wiadomo ze szybko padal,juz od 18 wolala o mleko:rofl2::rofl2::rofl2::rofl2::rofl2:

a ja dzis-poscieralam kurze i porobilam porzadkiw *******ach(ale lazienka nadal nietknieta().wsadzilam w koncu bez i jasmin bo wczoraj wieczorem sie nie dalo bo komary gryzlzy jak zle,pozniej mala ogarnac,zupke zrobi i do szkoly
po drodze zakupy itd,w koncu po 14 zalazam do domu.zanim nakarmialm towarzystwo,pogadalam z m,odprawialm go do pracy
zrobilam ciasto z truskawkami:tak::tak::tak::tak::tak:
pozniej rozpalic na wode ciepla,pozmywac tone garow,ogarnac podworko zeby psy nie nabalagnily,pomyc dziewczyny,odkurzyc(bo moje corki tym razem nie oszczedzily moich wypocin),dac psom jesc, i w koncu moge zasiasc:tak::tak::tak::tak:

a dodam ze jeszcze przyszly dzis do mnie przesylki-zamowialm sobie walize na wakacje na kolkach-bardzo fajna,duza i tania
jakby ktoras chciala
SUPER Walizka-wózek *LAURO BOSSI* SZYBKA WYSYŁK (1049703902) - Aukcje internetowe Allegro

i wlasnie patrze ze wygralam aukcje na mniejsza walizke:-)
WALIZKA na KÓŁKACH (średnia) waga 2,5kg... (1058026333) - Aukcje internetowe Allegro

no i przyszlo krzesalo dla Pauliny obrotowe-wczoraj zaplacilam dzis juz mam:-)
KRZESŁO OBROTOWE BIUROWE 'NOWE'PRODUCENT-PROMOCJA (1053454494) - Aukcje internetowe Allegro

krzeslo trocghe kosztuje ale mam to dofinansowanie na Pauline na przybory szkolne itp i musze sie do konca czerwca rozliczyc a jeszcze polowy nie wydalam:-)
musze teraz jeszcze jak najszybciej wszytsko kupic i ksiazki i wyprawke zeby miec kase na wyjazd:tak::tak::tak::tak:

oj i znow dlugo mi sie napislo:-p:-p:-p:-p:-p:-p:-p
eee no to teraz możesz wyjeżdżać;-)
mam bardzo podobne walizeczki jestem z nich baaaaaaardzo zadowolona:tak::tak:
no a nie masz od kogo wziasc paragonow:confused:
ja tak robilam jak mialam stypendium :tak:
kupywalam co mi bylo potrzebne a w sklepie i tak wypisywali mi faktury na dresy i szkolne artykuly:tak:
a rodzina i tak zbierala mi dodatkowe faktury:tak::tak:

reklama
Do góry