reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Hej laseczki:happy:
Antonio pospał całe 17 minut :baffled::baffled::baffled::baffled: no idzie chłopak na rekord :-D:-D:-Dmoże zaśnie w wózku w drodze po Julkę do szkoły :tak::tak::tak::tak::tak:
za oknem big big słoneczko aż chce się żyć :-)kocham taką pogode na termometrze 24* więc jak dla mnie pogoda boska nie upał a milutkie cieplusio:tak: mam moc energii więc ją pożytkuję ile wlezie okno w kuchni błyszczy i firaneczki wiszą i kwiatki miały kąpiel:tak:okno w pokoju naszym błyszczy firaneczka leciutka tiulowa krótka wisi tak jak lubię :tak:Toni ma zmienioną pościel i już się pierze :tak:zabawki Toniego posegregowane no mniamniusio :-D:-D:-D jak wrócimy z Julką ze szkoły zaliczymy placyk zabaw i zmobilizuję się i u nich umyję okno zmienię im pościel :tak::tak::tak::tak: a jutro posegreguję zabawki :tak::tak::tak::tak::tak:
a właśnie Iwcik ty kupowałaś pościel w biedronce ????jaka ona jest jakościowo ???? bo wzory ładne i się zastanawiam czy moim nie kupić po wypłacie:confused: bo kiedyś im kupiłam w kerfurze Adamowi w auta Julinie z winx i jest świetna kosztowała wtedy 120 zł a ta w biedronce tańsza :tak:i mieli by drugi komplet na zmianę bo tak jak im ściągam tą to zakładam jakąś zwykłą z kory a oni wtedy nie zadowoleni bo wolą tą bajkową:-)
Dowikluś mój Antek szykuje się chyba na twojego zięcia bo znów jak mu pokazałam zdjęcie szczypiornistek to monitor całuje :-D:-D:-D:-D:-Dsama słodycz te małe żabki :tak::tak::tak:
MH ty sama ten tort????????????swoimi rencyma (jak mówi Julka:-D) ???????????? bom w szoku śliczny taki lekki wiosenny dziewczęcy :tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak:
Kokusia to twój małż lunatyk??:-D:-D:-D:-D:-Du mnie Adam lunatykuje :tak: a najbardziej mnie bawią dialogi Julki i Adama przez sen dla mnie to fenomen jedno i drugie spi a odpowiadają sobie na pytania :-D:-D:rofl2:
tak więc moim dzieciom buzia nie zamyka się i w dzień i w nocy :rofl2:

Malinka prześlij trochę energii bo mi uciekła. Też miałam w planach sprzątanie ale tylko pozmywałam i wstawiłam pranie i więcej mi się nie chce.
No mój mężowy często lunatykuje. Teraz już nie łazi bo jego strona łóżka przystawiona do ściany ale kiedyś to mi regularnie latał po pokoju. A jak już zacznie gadać to mam ubaw po pachy bo on mi tłumaczy jak mam pociąg reperować bo mu się zdaje że w pracy jest

witam.
Mam sekundkę to do was wpadam.

Wesele wywalone w kosmos.
3 dni balowania takiego,że nogi mam poodbijane :-D:-D:-D:-D:-D.
Wesele ,poprawiny,poprawiny poprawin i impreza u kuzynów do 4 rano.:-D:-D:-D:-D:-D
Oj się działo.:tak::-):-D:-D:-D
Mieliśmy wracać pociągiem o północy, a zabawiliśmy do 4 rano na imprezie.:szok::-D:-D
Potem się śmiali i dz\wonili z zapytaniem z drugiego pokoju ,gdzie już jesteśmy i jak daleko jeszcze do domu.:-D:-D:-D
Wesoło było na maxa.

Troszkę się przypominamy.

Kubuś wraca do domu

jak aport to aport :-D:-D:-D:-D:-D

moja modelka

tak też można ćwiczyć balet :tak::-D:-D

As fajnie że impreza udana. Ale masz fajne i duże dzieciaki.

reklama
Nie poczytalam was.Melduje sie ze zyje.Oliwka wlasnie usnela ja leze i ide jesc :-).Dzis tylko gary pozmywalam i ogolnie ogarnelam i bylam na lawce na dworze a Oliwka w piaskownicy.Ale dzis upal :-)

Witam kochane w piękny słoneczny poranek :happy:
Dzieci w szkole ,chłop w pracy ,maruder bawi się klockami ale że wstał o 5.15 to pewnie zaraz pójdzie spać no żyć nie umierać :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D
Anabubka nie obiecuję że się zjawię bo z wolnym u mnie kiepsko :baffled:a że moja szefowa to z tych co za wolny weekend potrafi prawie pół pensji zakosić to przykre ale nie stać mnie na wolny weekend :baffled::baffled::baffled: ale moja Julka będzie w tym terminie chyba u babci to wpadnie do was na kawke a ona jak się rozkręci to gada więcej ode mnie :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D
ale ja mam dziś humorek wstałam wyspana a do tego pani w zerówce powiedziała że na rzęsach stanie ale doprowadzi do tego żeby Julia razem ze swoją przyjaciółką Agatką były razem w klasie :tak::tak::tak::tak::tak:Agatka pół nocy nie spała tylko rodzicom przepłakała bo ona bez Julki do szkoły nie pójdzie :-:)-:)-(One się tak zaprzyjaźniły że szok :szok: jak one się witaja w szkole padaja sobie w ramiona mają swoje tajemnice sekrety wspólnych chłopaków :-D Agatka jest bardzo spokojna nieśmiała więc przy Julce odżywa a a kolei Julka przy Agatce się wycisza uspokaja ...Obie się bardzo kochają zawsze razem jak jedna choruje to druga smutna.....dlatego nasza kochana pani Małgonie powiedziała że idzie z tym do pani dyrektor bo nie można ich rozdzielić bo to nie przedmioty że jedną kreska na pół i załatwione :no: więc jest nadzieja :tak::tak::tak::tak:
Medea ale cii zazdroszczę tego basenu :tak::tak::tak::tak:ja bym chciałą ale sie nie odważę bo u nas to chyba nawet zakaz kąpieli dl słoni i wielorybów więc nie mam co się wybierać :baffled::baffled::baffled::baffled:
Anabubka ileś ty kobieto zrobiła:szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok:chylę czoła :tak::tak::tak:a jaśmin ten zapach wieczorkiem kocham :tak::tak:no i bez też moje ulubione kwiaty to konwalie bez słoneczniki :tak::tak::tak:
MH pokazuj sukienkę :tak::tak::tak::tak::tak::tak: a gdzieś ty tak ramiona spaliła na tym weekendzie ???????????? i o co to Niki się w nocy wanturuje:baffled::-D ale kochana rok skończyła i śpi coraz ładniej co?niedługo zapomnisz o nie przespanych nocach a jeszcze później zamarzysz o następnym maleństwie :-p:-p:-p:-p:-p:rofl2:
As odespałaś?????????????jak poprawiny??????? i poprawiny poprawin???:rofl2:
a pokaże wam moje nowe nabytki :tak: to tor[ebkka od Pietruszki :/B]http://www.allegro.pl/item1033227073_torebka_friis_company_nowa_ruda_wloska.html jest śliczna trafił w mój gust w 100%:tak::tak::tak::tak:
a wózeczek już pokazywałam taki super SPACERÓWKA KNORR - WYSYŁKA 0 ZŁ okazja (1045497433) - Aukcje internetowe Allegro
powiem wam że jak na używany to jest świetny nie zniszczony sprawny technicznie więc jestem zadowolona bardzo :tak::tak::tak::tak:
edit : coś mi link torebki źle się wkleił ...spróbuję jeszcze raz ...
TOREBKA FRIIS COMPANY NOWA RUDA WŁOSKA!!!! (1033227073) - Aukcje internetowe Allegro

u ciebie normalnie jest nieziemsko, torebka super humorek dopisuje z wozka zadowolna nauczycielka dzieci rozdzielic nie pozwoli, no ino sie smiac:tak::tak::tak:
super
Dzięki dziewczyny :tak: Ja lubię sukienki :tak: Ale jakoś z moją bandą na plac zabaw nie bardzo mi pasują :-D Jakbym z kilku zrezygnowała to szafa by się pusta zrobiła :-D jedni zbierają znaczki inni kiecki :-D:rofl2:

Jeszcze weam się pochwalę jakie torcichon zrobiłam :p
dsc0136uw.jpg

By lola_lu at 2010-06-07
mnia mnia a gdzie dla mnie kawaleczek;-):-p:-D

Daje Wam fotke jak moje ksiezniczki wczoraj wieczorem:tak::tak::tak:
śliczne malusie ksiezniczki, obowiazkowo hello kitty;-):-D
witam.
Mam sekundkę to do was wpadam.

Wesele wywalone w kosmos.
3 dni balowania takiego,że nogi mam poodbijane :-D:-D:-D:-D:-D.
Wesele ,poprawiny,poprawiny poprawin i impreza u kuzynów do 4 rano.:-D:-D:-D:-D:-D
Oj się działo.:tak::-):-D:-D:-D
Mieliśmy wracać pociągiem o północy, a zabawiliśmy do 4 rano na imprezie.:szok::-D:-D
Potem się śmiali i dz\wonili z zapytaniem z drugiego pokoju ,gdzie już jesteśmy i jak daleko jeszcze do domu.:-D:-D:-D
Wesoło było na maxa.
zdj juz komentowalam;-)
super ze sie weselicho udalo kurcze jak ja bym sobie na jakies poszla no:sorry2:
jak na zlosc nie chca sie chajtac:dry:

mlody zasnal mi na fotelu ja slysze os charczy imowie kaszlniaj ja patrze a ten chrapie:-D:-D:-D:-D
spi do tej pory
pogoda superasna
znikam sie za cos wziasc choc mi sie nie chce:baffled:

Hej laseczki:happy:
Antonio pospał całe 17 minut :baffled::baffled::baffled::baffled: no idzie chłopak na rekord :-D:-D:-Dmoże zaśnie w wózku w drodze po Julkę do szkoły :tak::tak::tak::tak::tak:
za oknem big big słoneczko aż chce się żyć :-)kocham taką pogode na termometrze 24* więc jak dla mnie pogoda boska nie upał a milutkie cieplusio:tak: mam moc energii więc ją pożytkuję ile wlezie okno w kuchni błyszczy i firaneczki wiszą i kwiatki miały kąpiel:tak:okno w pokoju naszym błyszczy firaneczka leciutka tiulowa krótka wisi tak jak lubię :tak:Toni ma zmienioną pościel i już się pierze :tak:zabawki Toniego posegregowane no mniamniusio :-D:-D:-D jak wrócimy z Julką ze szkoły zaliczymy placyk zabaw i zmobilizuję się i u nich umyję okno zmienię im pościel :tak::tak::tak::tak: a jutro posegreguję zabawki :tak::tak::tak::tak::tak:
a właśnie Iwcik ty kupowałaś pościel w biedronce ????jaka ona jest jakościowo ???? bo wzory ładne i się zastanawiam czy moim nie kupić po wypłacie:confused: bo kiedyś im kupiłam w kerfurze Adamowi w auta Julinie z winx i jest świetna kosztowała wtedy 120 zł a ta w biedronce tańsza :tak:i mieli by drugi komplet na zmianę bo tak jak im ściągam tą to zakładam jakąś zwykłą z kory a oni wtedy nie zadowoleni bo wolą tą bajkową:-)
Dowikluś mój Antek szykuje się chyba na twojego zięcia bo znów jak mu pokazałam zdjęcie szczypiornistek to monitor całuje :-D:-D:-D:-D:-Dsama słodycz te małe żabki :tak::tak::tak:
MH ty sama ten tort????????????swoimi rencyma (jak mówi Julka:-D) ???????????? bom w szoku śliczny taki lekki wiosenny dziewczęcy :tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak:
Kokusia to twój małż lunatyk??:-D:-D:-D:-D:-Du mnie Adam lunatykuje :tak: a najbardziej mnie bawią dialogi Julki i Adama przez sen dla mnie to fenomen jedno i drugie spi a odpowiadają sobie na pytania :-D:-D:rofl2:
tak więc moim dzieciom buzia nie zamyka się i w dzień i w nocy :rofl2:

Energii masz moc... ja padam, bo u mnie upał...
A tort, siama, mi tez sie podobał dlatego się chwalę :-p

...
mnia mnia a gdzie dla mnie kawaleczek;-):-p:-D

...

Właśnie ktoję pierwszy dla ciebie :-D:tak:

My po wizycie w parku, na obiad makaron z serem i truskawkami - dzieci wzgardziły :baffled: Jeszcze szykuję sobie na jutro farsz do ruskich, bo mnie naszło :-p

Witam popołudniowo :happy:
Jak któraś chce energię to niech łapie rzucam :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D nadal mam jej moc :tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak:
As zdjęcia super :tak:Kuba w ruchu czyli norma :-D:-D:-D:-D:-D ty z psem znaczy się w pracy czyli też norma :-D:-D:-D:-D Klauduśka w tańcu i śliczna czyli też norma :-D:-D:-D:-D:-D:-D i serio serio Klaudia wygląda na modelke i napewno na starszą jak jest :tak::tak::tak::tak::tak:
Natali tekst odkaszlnij :-D:-D:-D:-Doplułam monitor :-D:-D:-D:-D:-D
Kokusia łap energię póki mam moc :-D:-D:-D
Antonio zasnął mi w wózku w drodze po Julkę więć myk szybko na plac zabaw zaliczyłyśmy godzinkę zabawa super spadłam z drabinek ku uciesze starszych dzieci (młodsze spało:rofl2:) potem do domciu dzieci zostały w piaskownicy przed domem Toni spał obok nich w wózku to mamusia myk na górę i okno u dzieci umyła :tak::tak::tak::tak::tak: teraz relax z kawuśką i bb :tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak:
Dorotko jak ty wyrabiasz z tym oszczędzaniem się???????????????? ja z Antkiem w ciąży niby też miałam się oszczędzać ale ni jak mi nie wychodziło:-D:-D:-D:-D:-Dwiecznie w biegu i mega sprzątanie do tego przestawianie mebli :baffled:oj Pietruszka się mi nagadal :rofl2:było minęło ciąża przenoszona :-)

Kokusia i na darmo cię do kompa nie ciągnie :-D:-D:-D:-D:-Djak mężowy zapyta co robisz przed kompem to mów łapie kochany energię co byś i ty coś z tego miał :rofl2:
Ja też chcę wózek do testowania :tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak:dajcie linka czy cuś jam maniaczka wózkowa :tak::tak::tak::tak::tak:
Jeju zaraz do pracy a mi sie tak nie chce :baffled::baffled::baffled::baffled::baffled:no nic 3 godzinki przepękam :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D jeju jaka ja mam dziś głupawkę :rofl2::rofl2::rofl2::rofl2:a moje dzieci się zaraziły i śmieją się z wszystkiego :rofl2::rofl2::rofl2::rofl2:

hej moje babulce :)

Przeczytalam posciki, ogladnelam fotki dzieciaczko i zakupow a no i piekny torcik byl, czytalam o lunatykach, o mega sprzataniu, basenie, oszczedzaniu w ciazy... u mnie deszzc wiec weny tez nie mam.Odebralam o 15 kolezanke z lotniska a od rana mam bol glowy wec wybaczcie ze dzis tak cienko sie udzielam:baffled:
Pranie czeka na rozwieszenie, lazienka posprzatana a reszta czeka:baffled:
Oddajcie mi slonko!!!!

Wiesz ja z mężowym to nie mam tak dobrze bo on elektryk to zaraz by się śmiał że jak chcę moc i siły to on zna lepszy sposób:-D:-D:-D. Ale na szczęście pojechał do swojej kochanej teściówki pomagać więc mam luzy;-):tak:

Na to testowanie to już się raczej nie załapiesz ale pewnie koło sierpnia czy września będzie kolejna. Podaj kochana maila na priv to Ci wyślę zaproszenie razem z linkiem do obowiązkowej ankiety

reklama
Witam popołudniowo :happy:
Jak któraś chce energię to niech łapie rzucam :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D nadal mam jej moc :tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak:
As zdjęcia super :tak:Kuba w ruchu czyli norma :-D:-D:-D:-D:-D ty z psem znaczy się w pracy czyli też norma :-D:-D:-D:-D Klauduśka w tańcu i śliczna czyli też norma :-D:-D:-D:-D:-D:-D i serio serio Klaudia wygląda na modelke i napewno na starszą jak jest :tak::tak::tak::tak::tak:
Natali tekst odkaszlnij :-D:-D:-D:-Doplułam monitor :-D:-D:-D:-D:-D
Kokusia łap energię póki mam moc :-D:-D:-D
Antonio zasnął mi w wózku w drodze po Julkę więć myk szybko na plac zabaw zaliczyłyśmy godzinkę zabawa super spadłam z drabinek ku uciesze starszych dzieci (młodsze spało:rofl2:) potem do domciu dzieci zostały w piaskownicy przed domem Toni spał obok nich w wózku to mamusia myk na górę i okno u dzieci umyła :tak::tak::tak::tak::tak: teraz relax z kawuśką i bb :tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak:
Dorotko jak ty wyrabiasz z tym oszczędzaniem się???????????????? ja z Antkiem w ciąży niby też miałam się oszczędzać ale ni jak mi nie wychodziło:-D:-D:-D:-D:-Dwiecznie w biegu i mega sprzątanie do tego przestawianie mebli :baffled:oj Pietruszka się mi nagadal :rofl2:było minęło ciąża przenoszona :-)

Rozumiem, że antonii nową bryke przetestował, we snie :)

Ja wiedziałam że po cos mnie ciągnie do tego komputera. Już wychodzę przed dom po tą energię:-):-):-)

Natali i jak załapałaś się na testowanie? Bo wiem że właśnie rozsyłają maile z prośbą o próbę szeptania

Czyżbyś pisała o testowaniu wózeczków ? Ja też chcę :p

Do góry