- Status
- Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
P
pysia888
Gość
MArylko cholero Ty jedna zamawiamy ten wosk? 

o ten http://www.allegro.pl/item1060253453_podgrzewacz_mono_3x_wosk_waskie_100x_paski_r2.html co znalazłaś kiedyś

Ostatnio edytowane przez moderatora:
dziewczyny ratunku....... 
i już dupa...wkręcam sobie czy nie? Miksowałam na naleśniki i jak dostałam mlekiem w nozdrza to myślałam że padne.... świeże mleko a waliło mi jak największy skis na świecie :/
niech już będzie ten głupi 17 bo ja tu ocipieje...
i już dupa...wkręcam sobie czy nie? Miksowałam na naleśniki i jak dostałam mlekiem w nozdrza to myślałam że padne.... świeże mleko a waliło mi jak największy skis na świecie :/
monisia2506
Październikowa Mama'06 Zadomowiona(y)
-Lorelain-
Fanka BB :)
dziewczyny ratunku.......
hmmmm wydaje mi się, że takie coś nie wychodzi tak wcześnie, przeszkadzające zapachy to chyba co najmniej 6 dc

Kinga - nie ja na e-mamie przestałam pisac bo się tutaj wkręciłam

Iwona - @ mi sie zaczeła 4 czerwca a owulacje mam ok 10/11 tc

Monisia - ja pójde w twoje ślady, tlyko po obiedzie bo Mati teraz ma drzemke,a Lesio z tata pojechali zwiedzac kopalnie.
K
Kinga85
Gość
hehe no trudno się mówiKinga - nie ja na e-mamie przestałam pisac bo się tutaj wkręciłam:-)

-Lorelain-
hehe no trudno się mówiwiedziałam że bb ci sie spodoba! :] a pamietasz jak pisałaś tam naforum że tutaj jest dla ciebie za szybkie tępo hehe
hehe no i właśnie dla tego juz na dwóch forach nie wyrabiam

K
Kinga85
Gość
kwestia wprawy myślę 
no ja jeszcze do dziewczyn zaglądam bo jednak troszkę się przywiązałam i tam heh. ah te fora
Jednak BB jest moje ulubione!
))

Jednak BB jest moje ulubione!
kpi23
mama05 - i jak tam zakupki? udane?
zapmarta - wodę już mam spakowaną do walizki, a czekolada to dla mnie - bo tylko to pozwalają jeść podczas porodu. a jak będzie kilka godzin trwał to ja nie wiem jak bez jedzenia przeżyje ...
bunia87 - czuję się dobrze, choć trochę mi za gorąco, w dodatku nie mamy ciepłej wody do odwołania więc lipa ;(
maryla - to tak zrobimy, ze jak Natka się urodzi i troszkę podrośnie to zamówię taki, zeby w lato pochodziła ... :-) i mamusię pocieszyła :-)
a u mnie się chmurzy ...
zapmarta - wodę już mam spakowaną do walizki, a czekolada to dla mnie - bo tylko to pozwalają jeść podczas porodu. a jak będzie kilka godzin trwał to ja nie wiem jak bez jedzenia przeżyje ...

bunia87 - czuję się dobrze, choć trochę mi za gorąco, w dodatku nie mamy ciepłej wody do odwołania więc lipa ;(
maryla - to tak zrobimy, ze jak Natka się urodzi i troszkę podrośnie to zamówię taki, zeby w lato pochodziła ... :-) i mamusię pocieszyła :-)
a u mnie się chmurzy ...
reklama
iwonka2b
dziewczyny musiałam sie pochwalić z sobotniego egzaminu dostałam 4 :-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-)
głupi ma szczęście
więc mam troszkę szczęścia
opłacało się siedziec po nocach
głupi ma szczęście
więc mam troszkę szczęścia
opłacało się siedziec po nocach
Ostatnia edycja:
- Status
- Zamknięty i nie można odpowiadać.
Podziel się: