reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
dziewczyny ratunku....... :(

i już dupa...wkręcam sobie czy nie? Miksowałam na naleśniki i jak dostałam mlekiem w nozdrza to myślałam że padne.... świeże mleko a waliło mi jak największy skis na świecie :/

niech już będzie ten głupi 17 bo ja tu ocipieje...

dziewczyny ratunku....... :(

i już dupa...wkręcam sobie czy nie? Miksowałam na naleśniki i jak dostałam mlekiem w nozdrza to myślałam że padne.... świeże mleko a waliło mi jak największy skis na świecie :/

niech już będzie ten głupi 17 bo ja tu ocipieje...

hmmmm wydaje mi się, że takie coś nie wychodzi tak wcześnie, przeszkadzające zapachy to chyba co najmniej 6 dc :sorry2: ... nie wkręcaj się tylko poczekaj spokojnei do dnia testowania :happy:... no i napisz mi co to z arajska wyspa w tych Marklowicach :-)

Kinga - nie ja na e-mamie przestałam pisac bo się tutaj wkręciłam :sorry2::-)

Iwona - @ mi sie zaczeła 4 czerwca a owulacje mam ok 10/11 tc
:dry:
Monisia - ja pójde w twoje ślady, tlyko po obiedzie bo Mati teraz ma drzemke,a Lesio z tata pojechali zwiedzac kopalnie.

kwestia wprawy myślę :wink::biggrin2: no ja jeszcze do dziewczyn zaglądam bo jednak troszkę się przywiązałam i tam heh. ah te fora :)
Jednak BB jest moje ulubione! :)))

mama05 - i jak tam zakupki? udane?

zapmarta - wodę już mam spakowaną do walizki, a czekolada to dla mnie - bo tylko to pozwalają jeść podczas porodu. a jak będzie kilka godzin trwał to ja nie wiem jak bez jedzenia przeżyje ... :no:

bunia87 - czuję się dobrze, choć trochę mi za gorąco, w dodatku nie mamy ciepłej wody do odwołania więc lipa ;(

maryla - to tak zrobimy, ze jak Natka się urodzi i troszkę podrośnie to zamówię taki, zeby w lato pochodziła ... :-) i mamusię pocieszyła :-)

a u mnie się chmurzy ...

reklama
dziewczyny musiałam sie pochwalić z sobotniego egzaminu dostałam 4 :-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-)
głupi ma szczęście
więc mam troszkę szczęścia
opłacało się siedziec po nocach

Ostatnia edycja:
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry