reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
no do bra ryzyk fizyk :) ale w pon ok ?? bo wtedy będe mieć kase na koncie :( bo teraz nie mam jak iść :(:(:(:( a w pon mame pogonie

dziewczyny musiałam sie pochwalić z sobotniego egzaminu dostałam 4 :-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-)
głupi ma szczęście
więc mam troszkę szczęścia
opłacało się siedziec po nocach
gratulacje
Witam dziewczyny:)

hej kochana

mama a oto mój shizowy post jak ciebie nie było ale josephine od razu minie na ziemie postawiła że sobie wkręcam

dobra a teraz nakręcająco :)
słuchajcie zawsze mam wypryski takie dość duże niestety na brodzie przed @ a w tym cyklu buzia czysta za to małe wypryski ale naprawde malutkie mam na ramieniu i dekolcie :( - nie wiem co gorsze i jak zazwyczaj byłam ostatnio sucha tak teraz jestem jakas tak wilgotna
ale nie mam jakiś tam strasznych upławów tylko że wilgotna jestem no i jak nigdy twarz wolna od pryszczy a brode to zawsze mam normalnie wysypana a przed @ to już gejzery no i wiecie zastanawiam sie czy to moga być jakieś objawy kurcze już bym chciała wiedzieć ehhhhhhhhhhh

reklama
Zuzu już NIE śpi :baffled::baffled::baffled: RATUNKU !!! podmienili mi dzieckoooo ...

mama, czekamy na fotki , jak już zasadzisz :tak:
JOL- pewnie,wstawie fotki jak juz posadze:tak:
mama ale ci zazdroszczę tego ogrodu - normalnie mówie ci
( z ważnych dla mnie rzeczy to dzwoniłam do tego dobrego gina i mówił zeby sie nie martwić - ma tez teraz taka pacjęntke i jest ok - nie podaje sie tych leków bo nie wiadom jaki maja wpływ na dziecko ale on mysli ze bedzie ok także jestem juz super spokojna no moze nie super ale spokojniejsza :-D)

SORBUS- i to sa baaaardzo dobre wiesci-super,teraz mzesz byc pokojna i cieszyc sie ciaza i spokojnie czekac do wizyty:tak:;-)

jery jak mi net wolno chodzi.....

AGNIESZKA- cześć:happy:

marylka ja mam dokładnie na odwrót teraz mam jakies syfy na buzi a normlanie nie miewam wiec pewnie ze moga byc objawy - trzymam mocno kciuki - byle do soboty bo juz umieram z ciekawości i chęci pogratulowania

mama nie wytrzymałam musiałam sprawdzić czy ten mój mmnie nie uspokaja tylko wiesz a teraz przynajmniej mam pewność ze nie ma czym sie martwić - bardzo ciesze sie ze zadzwoniłam bo juz wariowałam tu
A jak Domiś - znika mu to coś ?? a wąłsciwie czy blednie ?? smarowałaś go wcześniej jakims kremem czy nie spodziewałaś sie ze go tak przypiecze ??
My w niedziele bylismy w parku miniatur i tez majci nie posmarowałam i tez ja łapki bolały ale nie az tak jak Domisia

ciekawe jak tam moje dziecie po wycieczce

Ostatnia edycja:
Agnieszko a u mnie cały dzień słonko tylko przed chwilą przyszła burza pogrzmiało popadało i se poszła ale coś znów się chmurzy

jeszcze czeka mnie w tą sobotę zaliczenie rachunek kosztów ćwiczenia
i egzamin współczesne teorię rachunkowości plus napisać na to referat
w przyszłą sobotę mam rachunkowość rozliczeń z otoczeniem w swietle polskich regulacji prawnych
no i 27 egzamin z rachunku kosztów a potem wolne od nauki :-)

dobra lecę jeszcze raz miłego popołudnia WAM życzę

Ostatnia edycja:
badylinka - ja mam nadzieję ze to nie schizy tylko dzidziuś

badylinka mi to też wydląda na fasolkę która nie lubi mleka :-p

oj chciałabym..... ale któraś z dziewczyn (przepraszam, nie pamiętam która z Was :() napisała że za wcześnie na takie zapachowe objawy.... tylko że ja uwielbiam mleko i zapach mleka ale dzisiaj to była masakra... aż sprawdziłam czy nie jest skiśnięte ale było świeżo otwarte..

marylko - jeszcze tylko 2 dni..... bądź dzielna!!! :*

BUNIA I MARYLKA- Wy wiecie ,ze ja za Was trzymam &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&& jak nie wiem co i juz za kilka dni sie dowiemy-jesli macie jakies objawy to git a na dniach sie wszystko okaze:tak:i albo bedziemy świetować albo bedziecie ze mna na marcowkach;-);-);-);-);-);-);-)jak by nie bylo bedzie si:rofl2::rofl2:

BUNIA I MARYLKA- Wy wiecie ,ze ja za Was trzymam &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&& jak nie wiem co i juz za kilka dni sie dowiemy-jesli macie jakies objawy to git a na dniach sie wszystko okaze:tak:i albo bedziemy świetować albo bedziecie ze mna na marcowkach;-);-);-);-);-);-);-)jak by nie bylo bedzie si:rofl2::rofl2:
:))) i ja się przyłączam
mocno 3mam kciuki za testujące ;) &&&&

Paaaaa....
:)

Agnieszko a u mnie cały dzień słonko tylko przed chwilą przyszła burza pogrzmiało popadało i se poszła ale coś znów się chmurzy

jeszcze czeka mnie w tą sobotę zaliczenie rachunek kosztów ćwiczenia
i egzamin współczesne teorię rachunkowości plus napisać na to referat
w przyszłą sobotę mam rachunkowość rozliczeń z otoczeniem w swietle polskich regulacji prawnych
no i 27 egzamin z rachunku kosztów a potem wolne od nauki :-)

dobra lecę jeszcze raz miłego popołudnia WAM życzę

Iwonka na pewno zaliczysz wszystkie zbliżające się egzaminy na piękna 4 tak jak dziś:)3mam kciuki:)

mama witaj:)

reklama
no i jestem cały rodział pracy magisterskiej przeredagowałam przyjaciółce, nie powiem- namęczyłam się, zwłaszcze że ciepło niemożliwie (umieram) ale psiapsióła zadowolona, to ja też

nastawiłam też ziemniaczki na obiad i już się go nie mogę znowu doczekać. chyba mam tasiemca, bo od paru dni ciągle bym jadła. zawsze miałam apetyt, ale teraz coś zjem a za godzinę burczy mi w brzuchu
puściłam też sobie wiatraka, bo nie wyrabiam słońce wali jak oszalałe, a w salonie nie mamy rolet

marylka- ja ci też napisałam że się wkręcam. to już ten czas na wkręcanie się
iwonka- gratuluję oceny. oby na pozostałych egzaminach poszło ci równie dobrze

lori- z takich atrakcji rekreacyjnych to właśnie fajna jest ta "Tropikalna Wyspa" w Marklowicach, ja też lubię tu w Gorzycach na basen chodzić (jacuzzi, solanki, bicze wodne, grota solna). ale często też ruszamy do Czech, bo mamy blisko i tak np. w Hluczynie jest super zalew, w Ostrawie jest zarąbiasty Aqua Park, no i zoo a tak to nie wiem gdzie jeszcze może być coś fajnego- pomijając Rybnik i jego galerie handlowe

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry