reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

witam.przejrzałam z grubsza posty
Medea ja polecam ten,bo on po wyjęciu sam się rozkłada.
NAMIOT PLAŻOWY W ETUI na plażę 2 KOLORY KURIER! (1072742879) - Aukcje internetowe Allegro

Ja mam taki namiot i jestem z niego bardzo zadowolona .Żadnych rurek ,0 pracy a pełen komfort.:tak::-D:-D

MH pytałaś gdzieś o szkołę.
Jestem po egzaminie z angielskiego .
W sobotę mam polski, a w niedzielę matmę .
I to już chyba wsio będzie.:tak::-D:-D
Torcik małej przeuroczy.
Spóźnione życzenia Anice składam .
Dużo ,dużo zdrówka i uśmiechu .
By Was sobą cieszyła i nie chorowała no chyba,że na zakupy w przyszłości.
Jak jej mamusia :-D:-D:-D:-D (żart)

Lunka remoncik widzę zakończony pełnym sukcesem.PIĘKNIE !!!!

Natali brzusio śliczny i taki malutki.
Super.
Dziewczyny na więcej nie mam czasu ,bo kupa roboty w domu.
pozdrawiam.

reklama
Dziewczyny w końcu zaglądam:-)
Nie było mnie tyle, że kompletnie jestem nie w temacie i jakoś mi dziwnie z tym:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:
Melduję się z bolącym zębem..bo przecież zawsze cos musi być nie:sorry2:
Od tamtego tygodnia coś mnie pobolewał a dziś miałam nieprzespaną noc no i już jestem po dentyście. Najgorsze, ze znieczulenia nie da i zdjecia nie zrobi dla pewności.szlag...Jakoś przetrwałam ten fotel choć nie powiem, żeby łaskotało..ropa na dodatek:sorry2: Jak nie przestanie mnie dziś boleć to mamy problem:baffled::baffled::baffled:
U nas śliczne słoneczko i upał taki, że nawet z domu nie wychodzę bo nigdzie bym nie doszła o własnych siłach:rofl2:
Kurcze jak mnie szczęka boli..buuu idę się połozyć coś bo do tego wszsytkiego kręgosłup..normalnie ze mnie to już nic nie będzie:baffled::baffled::rofl2::rofl2::rofl2:
Przepraszam, że tak o sobie i tak rzadko:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y: kłąde uszka po sobie i kulę ogon:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:

Witam pospacerowo:happy:
wróciliśmy z zerówki spacerek zaliczony miałam ich zabrać na plac ale Julka stwierdziła że dziś była 3 godziny i pada na twarz :baffled::rofl2: Toni spał 35 minut w wózku a potem jak nadeszła ferajna zerówkowa ze śpiewem na ustach to po spaniu :dry:no nie można mieć wszystkiego :rofl2::-D
As witaj nasz strusiu pędziwietrze :-D to ty też czekasz jak nasze dzieci na wakacje :rofl2:czerwony pasek będzie to może mężowy o nagrode się postara ;-):-p:-p:-p:-p:-p:-p
Lunko nawet mi nic nie mów o poczcie:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: do ciebie paczka nie doszła :wściekła/y:do moich dzieci od mamy też nie :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:jakby tego było mało ważność karty skończyła mi się w maju pin doszedł a karta jeszcze nie a pin mam już z 2 tygodnie :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: a tu inaczej kasy nie wybiorę jak tylko z bankomatu bo w żadnym banku nie mogę tylko swoim macierzystym oddalonym o 120km :angry: no rozkosz :angry:
Kernuś ząb bolący :-:)-:)-:)-:)-:)-:)-(a buuuuu tulam mocno :-****** kochana a dała ci jakiś antybiotyk do zęba jak jest ropa????????????????? Pietruszka jak cierpiał ze swoim zębem to mu najpierw do niego zaaplikowała antybiotyk bezpośrednio do zęba bo jak jej powiedział ile nabrał się przeciwbólowych to stwierdziła że do ustnie mu nie da bo szkoda żołądka :baffled::baffled:
u nas na termometrze 30 * ale jakoś tak przyjemnie lekki wiatr powietrze po burzy i deszczu też jakieś takie rześkie :tak::tak::tak::tak:
ps Lunka ten namiocik to trzeba ścianki do kupy złożyc i gotowe bo on z tych co się same rozkładaja :tak:u nas jak się znudzi to wędruje za łóżko bo mały i płaski:tak::tak:a przy naszym ogromnym metrażu to bezcenne :-D

Meduska a mi sie najbardziej podobaja te 2 pierwsze właśnie bajkowe :tak::tak::tak::tak::tak:mój Adam ma 11 lat i jak był mały kubusia puchatka kochał Julka go uwielbia i Anton i tez więc jest ponadczasowy :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D a byłaś w auchanie ???????????????????bo były takie namioty plażowe po 19.99 a w realu u nas są po 24.99 ale nie wiem jak jakościowo bo nie otwierałam :no: my mamy namiocik z biedronki ale typu domek za małe pieniądze a Toni go uwielbia :tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak:
no wlaśnie tak myślałam u kubusiu też.... ale nie wiem jeszcze sama... czy kubus czy te auta:rofl:

witam.przejrzałam z grubsza posty
Medea ja polecam ten,bo on po wyjęciu sam się rozkłada.
NAMIOT PLAŻOWY W ETUI na plażę 2 KOLORY KURIER! (1072742879) - Aukcje internetowe Allegro

Ja mam taki namiot i jestem z niego bardzo zadowolona .Żadnych rurek ,0 pracy a pełen komfort.:tak::-D:-D

MH pytałaś gdzieś o szkołę.
Jestem po egzaminie z angielskiego .
W sobotę mam polski, a w niedzielę matmę .
I to już chyba wsio będzie.:tak::-D:-D
Torcik małej przeuroczy.
Spóźnione życzenia Anice składam .
Dużo ,dużo zdrówka i uśmiechu .
By Was sobą cieszyła i nie chorowała no chyba,że na zakupy w przyszłości.
Jak jej mamusia :-D:-D:-D:-D (żart)

Lunka remoncik widzę zakończony pełnym sukcesem.PIĘKNIE !!!!

Natali brzusio śliczny i taki malutki.
Super.
Dziewczyny na więcej nie mam czasu ,bo kupa roboty w domu.
pozdrawiam.
hmm nic takieo tam nie pisze- zapytam sprzedawcy i jesli ysam się rozkłada to od razu go biore:-)

Nie było mnie tyle, że kompletnie jestem nie w temacie i jakoś mi dziwnie z tym:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:
Od tamtego tygodnia coś mnie pobolewał a dziś miałam nieprzespaną noc no i już jestem po dentyście. Najgorsze, ze znieczulenia nie da i zdjecia nie zrobi dla pewności.szlag...Jakoś przetrwałam ten fotel choć nie powiem, żeby łaskotało..ropa na dodatek:sorry2: Jak nie przestanie mnie dziś boleć to mamy problem:baffled::baffled::baffled:
U nas śliczne słoneczko i upał taki, że nawet z domu nie wychodzę bo nigdzie bym nie doszła o własnych siłach:rofl2:
Kurcze jak mnie szczęka boli..buuu idę się połozyć coś bo do tego wszsytkiego kręgosłup..normalnie ze mnie to już nic nie będzie:baffled::baffled::rofl2::rofl2::rofl2:
Przepraszam, że tak o sobie i tak rzadko:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y: kłąde uszka po sobie i kulę ogon:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:
ojjj wspolczuje zeba.. bleeeee cala ciaze mnie bolal to jeden to drugi wiec wiem co to znaczy:baffled:

KERNUS wspolczuje bolu zeba.Ale w ciazy mozna brac u dentysty znieczulenie :-). Oliwka wlasnie usnela.Ja leze kolo niej.Kolezanka wlasnie wyszla z coreczka do chlopcow ktorymi sie opiekuje i wroci kolo 20 .

Witam
Ja tylko na chwilke:tak:Mlode wlasnie spia ,wiec wypadaloby jakis obiadek zrobic:tak::tak::tak:Dziewczynki zazyczyly sobie spaghetti a my zjemy puree z boczusiem i jakimis ogorami moze:tak::tak::tak:
Dominik szaleje z woda na balkonie i tyle jej donosi ze zraz z basenu bedzie sie wylewala:tak::tak::tak::szok::szok::szok:
Dzisiaj sasiadak wystawila basen na dwor wiec dolaczylam do Niej z dziewczynkami i sie kapalysmy i oplalysmy:tak::tak::tak:Klaudia to praktycznie z basenu nie wychodzila:szok:tak Jej sie podobalo:tak::tak::tak::tak:

Cholera,wczoraj M pojechal po telewizor:tak::tak::tak:Kit ze kupil inny niz chcialam-bo mial kupic Panasonic viera 37" a kupil sony bravia 40" i dzisija jedzie zeby jemu wymienili bo jak go wlaczylismy i zaczal sie stroic to sam zaczal sie wlaczac i wylaczac:no::no::no::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:No i zadzwonilismy do serwisu,skad kazali nam zadzwonic do sklepu w ktorym kupowalismy i stwierdzili ze cos jest z oprogramowaniem i mamy dzisija podjechac to nam wymienie :no::no::no:

Witam popołudniowo :tak:
U mnie troszeczkę lepiej, ale nadal jakaś slaba jestem :baffled: Popadał deszczeyk to przynajmniejjest czym oddychać :tak:

Madea, a ja stawiam na ten sam co As :tak: samorozkladjący :tak: A wybralaś juz fotelik dla małego :confused:

Dowikla, to będziecie mieli super telewizorek :tak:

Kerna, bólu zęba współczuje :no: ja miałam straszne problemy jak chodziłam z Helenka w ciąży :baffled:

Tyle spamiętałam :sorry2:

Dowikluś ja bym chciała taki sony :tak::tak::tak::tak::tak:ale pocieszam sie że mały metraż to i mały telewizor mi wystarczy :rofl2:
Dorotko upały w ciąży wykańczają więc odpoczywaj ile się da :tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak:
MH jak laski dają odpocząć zmęczonej mamusi????
Moje dzieci zjadły zupę i cholera wie jak oni to zrobili ale Antek ma ogórkowa razem z miską na głowie włosach dokładniej :baffled:nie wiem jak moje dzieci to robia ale u nich zwykłe zjedzenie obiadu jest zbyt nudne:baffled::baffled::baffled::baffled: i znów muszę odkurzać i myć podłogę a nie chce mi sie wcale :angry:

reklama
Witam Was moje Kochane :-D ja u mamy jestem na chwilkę. Po resztę rzeczy :tak: w sobotę rodzinnie rocznice naszą będziemy obchodzić ale to skromnie :-) mieszka się dobrze, tylko gorąco na tym czwartym piętrze ;-) neta nie wiem kiedy będę mieć, M ma jakiś program załatwiać czy coś :sorry2: ale jak tylko się podłączę do świata to od razu do Was zajrzę :tak: pozdrawiam buziaki :-)

Do góry