reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Lipiec 2010

reklama
No proszę, co wchodzę to nowe wieści z porodówek !!
maruska gratulacje !!!!

Kurde dziewczyny ja normalnie już dziś nie mogę z tego gorąca.... chodzę w staniku i gaciach bo nie mogę wyrobić, a swoich kostek to od wczoraj nie widziałam ;p

Maruska gratuluje!!!!
dziewczyny chyba na dobre sie rozkrecilo,ciekawa ktora nastepna.
louise fajnie ze w domciu juz jestes,emih jak sie nie myle to zapowiedziala swoja nieobecnosc,tylko nie pamietam z jakiego powodu:baffled:

ciekawe jak tam tweenie po wizycie,dlugo cos sie nie odzywa...

Ostatnia edycja:
dzieki kamcia :-)
wlasnie juz znalazlam o emih-miala gdzies wyjechac. a ja od jutra ide was pilnie nadrabiac bo dzis jakas jeszcze rozbita jestem . laska na lozku na przeciwko cala noc i pol dnia rzygala a ja si tak zestresowalam ze az mnie brzuch rozbolal. wczoraj ja przyjeli i wystraszylam sie ze to jakas jelitowka albo salmonella i na bank mnie arazi bo miala miske przy lozku i do umywalki tez troche poszlo. balam sie ze mnie zarazi i nie wypisz mnie do domu tylko zostane na kolejny tydz. znow mi zaczal twardniec brzuch z nerwow i mam goraczke. ale juz sie uspokaja wszystko i mam nadzieje ze luz. najwazniejsze ze juz w domu jestem :-)

O kurcze maruska urodzila -ale faaaaaaaaaaajnie :-):-):-)
A jaki malutki Miloszek :happy::happy:
wazne ze caly i zdrowy :-)

niunia zaufaj ,ze bez stanika nie dasz rady bo mleko bedzie CI cieklo po nogach :-D
Ja tam tez nie kupuje jakis specjalnych bo sa drugie (szkoda mi kasy) .

louise Witaj w domu !!!!:):):)

wiecie co emih miala chyba jechac na dlugi weekend do siostry ale po weekendzie chyba miala wrocic :confused:jak dobrze pamietam ...:confused:moze na porodowce siedzi :-D

Louise super ,że jestes w domku-będzie wszystko ok!!
No u nas też tak gorąco-tylko pije i sikam ale mówią,żeby w upały dużo pić.

reklama
O kurcze maruska urodzila -ale faaaaaaaaaaajnie :-):-):-)
A jaki malutki Miloszek :happy::happy:
wazne ze caly i zdrowy :-)

niunia zaufaj ,ze bez stanika nie dasz rady bo mleko bedzie CI cieklo po nogach :-D
Ja tam tez nie kupuje jakis specjalnych bo sa drugie (szkoda mi kasy) .
To az tak cieknie :-D nie wiedziałam trudno bede mojemu do kawy zbierała juz zapowiedziałam ze jak nie nauczy sie gotować to bedzie jadł to co mała i finito:crazy:

Do góry