Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Hehe mnie mój wkurza nawet jak go nie widze ostatnio wzieło mnie na zdrade . Mysle ze mnie zdradza wiec go szpieguje sprawdzam telefon archiwum skype itp to chyba juz z nudów mi sie wziełohejka babeczki::*
mam dosc upalu ato dopeor pcozatek eheh:*
Maz mnie wneriwa....wrrrrr
mam dolka;(
U mnie idzie się ugotować! Do tego grzmi tak że aż się wystraszyłam parę razy, błyska się ale chmury przechodzą bokiem... już by lepiej było gdyby popadało trochę, powietrze zrobiłoby się nieco lżejsze:-( Bo teraz normalnie aż mi słabo:-(
Tez myslalam takie kupic bezszwowe ja swiezynka wiec pytam bardziej doświadczonych a z drugiej strony kiedyś nie było takich wynalazków i kobiety dawały rade wiec może obejde sie bez specjalnych do karmienia . Myslalam ze moze by tak bez stanika chodzic no ale ponoc sie leje aa pozatym chce miec jeszcze medalik miedzy piersiami a nie pepek:-)niunia kupilam na primarku takie bezszwowenarazie takie mi stykna bo nie wiem jak bedzie z tym karmieniem ...jak bede karmic to kupie sobie typowe do karmienia
w mothercare sa ale tez ladnie kosztuja
![]()