kama
Fanka BB :)
to az tak cieknie :-d nie wiedziałam trudno bede mojemu do kawy zbierała juz zapowiedziałam ze jak nie nauczy sie gotować to bedzie jadł to co mała i finito![]()

ale sie usmialam
Ostatnia edycja:
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
to az tak cieknie :-d nie wiedziałam trudno bede mojemu do kawy zbierała juz zapowiedziałam ze jak nie nauczy sie gotować to bedzie jadł to co mała i finito![]()

:-d:-d:-d:-d

Ale fajnie było widzieć jego reakcję 

i ciekło po nogach, wkladki laktacyjne pelne i co chwile wymieniane,
generalnie miałam kupić firany ale nie było fajnych to kupiłam fajne poduszki
i truskawki na ryneczku bo ciągle nadajecie a ja nie miałam i fasolke żółtą bo była po 11zł to wzięłam 1/5 kg a co, M ma browar to ja mogę fasolke

i już zimny prysznic po powrocie z miasta zaliczyłam
ja że nie to się zdziwił jeszcze, taki pacjent
poszedł a babka za mna że bezczelny normalnie
w dodatku przedemną gość otworzył i pił colę i przez moment pomyslałam że wiem jak to jest zabić w afekcie

sami sobie winni z tymi porządkami, mój zostawia fure papierów na stole w kuchni i ma w nosie a potem gdzie ja to czy tamto podziałam, no w d...e a gdzie chce się odpowiedzieć
to jak powiem M żeby się lepiej sprawował bo mam kogoś na oku
a kotek zostanie tam na razie?
kochana nie denerwuj się bo szkoda zdrówka waszego, brzydko mówiąc siusiaj na nich

ja jemu to samo zresztą powiedziałam

nie podł plackiem więc będzie coś z niego

...hehehe...
...Zaraz wychodze z psiakiem na spacer bo sie fajna powietrze zrobilo...Uciakam i do spisania!!!!