reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Listopad 2009

reklama
Witajcie ,
u mnie sesja w pełni. Jeszcze tylko w pon.egzamin z histoii języka a potem ze współczesnej i koniec:-)!!!!!!!!!!!!!!!
Sporo robię po nocach , bo mały duzo czasu zajmuje , same z resztą wiecie:-)

DZIUBASEK sama nie wiem , czy bardziej Ci gratuluję , czy podziwiam:-D
My będziemy się starać za rok. Trochę mnie to przeraża:zawstydzona/y: tzn.nie samo staranie się , ale ciąża,,,

Kilolek dobrze , ze jestescie :*

Witajcie ,
u mnie sesja w pełni. Jeszcze tylko w pon.egzamin z histoii języka a potem ze współczesnej i koniec:-)!!!!!!!!!!!!!!!

powodzenia życzę!!!!:-) jak sobie przypomnę ten stresik przed sesją i tą pełną mobilizację ach .... :-):-)

My będziemy się starać za rok. Trochę mnie to przeraża:zawstydzona/y: tzn.nie samo staranie się , ale ciąża,,

dobre :-):-)

Mogę ubrac małego w body i spodenki plus skarpety na spacer?;-)

my w samym bodziaku :-) no i poza wózkiem czapka na głowę ale w wózku ściągam :-)

ale okazji do spacerowania mieliśmy aż 3
w niedzielę 15 min
w poniedziałek ile chcieliśmy
we wtorek do lekarza i z powrotem
i oczywiście pogoda zaczyna się pie@#$%^^ a nam kropeczki schodzą ...
Pewnie..jak upałbedzie zdejmuj skarpety nawet.Wczoraj my tak samo spodenki i body...pełno bobo z golymi nózkami było hihi słodziachny widok... ubranych jak na sybir nadal nie brakuje...

za to powinny być kary....
biedne te dzieciaczki :-:)-(

a tak wogóle to jestem MEGA WKUR@#$%^:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: wstaję rano a tu mrówki w kuchni koszmar i jak je tu wytruć...:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
raidem spsikałam cynamon rozsypałam (na necie wyczytałam)
ale wyczytałam też że jak się je wytępi to ich wiecej będzie bo królowa stado będzie powiększać... koszmar:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
jakąś kratke muszę iść kupic tylko nie mam jak bo z Igim nie wychodzę no kur@#$ mać:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

Aga dorwij królową haha.U mnie w łazience zazwyczaj w nocy wyłażą jakieś takie "ślizgacze"pewnie ze zlewu albo wanny...po 2 łażą ochydaaaa.Kretem daje ale to dziadostwo wszystko przezyje i nowe się narodzą...

reklama
Aga nie chciałąbym być na miejscu tych mrówek:-)

oby tak było :-)

aniu wszystkiego naj z okazji urodzin !!!!

ANNIA JA TEŻ SIĘ DOŁĄCZAM 100 LAT ŻYCZĘ :-):-):-):-) 100 LAT.JPG

Aga dorwij królową haha.U mnie w łazience zazwyczaj w nocy wyłażą jakieś takie "ślizgacze"pewnie ze zlewu albo wanny...po 2 łażą ochydaaaa.Kretem daje ale to dziadostwo wszystko przezyje i nowe się narodzą...

kochana jak by to było takie proste...
mam meble takie na wymiar skręcane i muszę czekać aż maj hasbend wróci do domu i je rozkręci...
no a na królową ta kratka jest najlepsza bo one z tej kratki coś do gniazda zanoszą i to je tam od wewnątrz truje
no i tą kratkę sobie możesz położyć gdzie chcesz
a tak wogóle to nie mam pojęcia jak one wchodzą bo po elewacji ich nie widać chyba że pod styropianem ale w takim wypadku musiała bym miec gdzieś dziurę co mnie też bardzo wkur@#$

cleo z tym kretem uważaj żeby ci rurek nie popalił

Do góry