reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Listopad 2009

Witam :) patrze dyskusja :)

my tez juz na nogach ... :) noc duszna byla okno było otwarte non stop mały spał w bluzeczce na krótki rękaw i spodnie cieniutkie bez skarpet i rozkryty normalnie ... ale sprawdzalam kilka razy w nocy to ciepłe miał nozki wiec chyba mu tak pasowało zreszta ja sama z mezem bez kołdry cała noc :) pozatym MAMY 2 ZĄB :) tym razem na gorze :) to juz wiem czemu był taki marudny ostatnio a dzis ma jakas cieplejsza głowke wiec pewnei od zeba :) ale juz sie przebil słychac łyzeczka :) super ;d;d fajnei bedzie wygladal jeden zab z dołu i drugi z góry :D szczerbulek :)

reklama
Witam :) patrze dyskusja :)

my tez juz na nogach ... :) noc duszna byla okno było otwarte non stop mały spał w bluzeczce na krótki rękaw i spodnie cieniutkie bez skarpet i rozkryty normalnie ... ale sprawdzalam kilka razy w nocy to ciepłe miał nozki wiec chyba mu tak pasowało zreszta ja sama z mezem bez kołdry cała noc :) pozatym MAMY 2 ZĄB :) tym razem na gorze :) to juz wiem czemu był taki marudny ostatnio a dzis ma jakas cieplejsza głowke wiec pewnei od zeba :) ale juz sie przebil słychac łyzeczka :) super ;d;d fajnei bedzie wygladal jeden zab z dołu i drugi z góry :D szczerbulek :)
Gratuluję drugiego zębulka!!!:-) Faktycznie ciekawie mu wyrósł - jeden na dole, drugi na górze, heheh:-D..Moja ma oba na dole..Słyszałam, że te górne, jak wychodzą, to bardziej dzieci bolą:-( - biedne nasze szkraby..

Dzięki:-), fajny jest..chyba się też skuszę..raczej zerowa możliwość, żebyśmy się we dwie spotkały na basenie czy nad inna wodą:-);-)
hehe no jasne :tak: super jest ten strój.. tylko od razu Ci mówię , że jest zaniżona rozmiwarówka, no i są wkładki na piersi które ja soie wyprułam , bo inaczwj bym ich w ten staniczek nie wcisnęła:-D

reklama
Do góry