reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Listopad 2009

Co do ubierania to mam pytanko - w co ubieracie dzieci teraz po kąpieli i do spania? Ja mam dylemat bo gabi nie idzie od razu spać po kąpieli i sama nie wiem jak ja ubierać. Z jednej strony żeby było jej ciepło po kąpieli no i nie za gorąco w nocy.

MOj po kapieli tez nie idzie odrazu spac bo jeszcze wieczorna awanturke musi zrobic ale dzis spal w samch bodach z krotkim rekawkiem...bez spodenek bez sparpetek przykryty pielucha tetrowa..noc wczesniej mial do bodow spodenki i bylo mu za goraco bo strasznie sie wiercil i caly mokry byl...a dzis nawet dal pospac do 6.30 hehe

Teraz spi w wozku na dworze w samej cienkiej koszulce i pampers:p

reklama
Oj ja lata nie znoszę. Wiosna to jest to:-D
Sylaba tak jak dziewczyny pisza musisz sie wdrozyc i bedziesz działąc jak maszyna - coz za podniecajaca perspektywa:-D

Hejka.. :)

Ale dziś miły dzionek, piękna pogoda na dworze, cieplutko na maksa - 32 stopnie :)
Byłam z Hanulką 5 godzin na kocyku w parku.. Mała w samym krótkim bodziaku - było jej milutko. Wogóle z dnia na dzień zaczeła siedzieć sama bez podparcie - taka zdolna :)
Więc siedziała sobie i sie bawiła zabawkami! piękny widok...

Zdjęcie-0402.jpg
Byłam na pobraniu krwi, dziś wieczorem będa wyniki i okaże sie czy mogę karmić moją kochana córeczke, czy tarczyca miła czy narasta:/
Boje się strasznie!!

Zdjęcie-0413.jpg
Mam jeszcze do Was pytaniem czy Wasze skarby się pocą.. moja dziś jak sapłą do aż miała mokrą poduszkę od główki :/ A dodam ze spała w krotkim pody i przykryta tetrą, wiec ok... No jest dziś bardzo gorąco, ale czy normalne ze tak sie poci. Czasmi to az ma body na pleckach mokre:/
Dajecie jeszzce VITA D??
Może ja niepotrzebnie ostatnio dawałam i ma za dużo VITA, i dlatego sie poci :(
Nie wiem...

Jeszcze miala się coś spytać ale z tego wszystkiego zapomniłam..

Hejka.. :)

Ale dziś miły dzionek, piękna pogoda na dworze, cieplutko na maksa - 32 stopnie :)
Byłam z Hanulką 5 godzin na kocyku w parku.. Mała w samym krótkim bodziaku - było jej milutko. Wogóle z dnia na dzień zaczeła siedzieć sama bez podparcie - taka zdolna :)
Więc siedziała sobie i sie bawiła zabawkami! piękny widok...

Zobacz załącznik 254951
Byłam na pobraniu krwi, dziś wieczorem będa wyniki i okaże sie czy mogę karmić moją kochana córeczke, czy tarczyca miła czy narasta:/
Boje się strasznie!!

Zobacz załącznik 254950
Mam jeszcze do Was pytaniem czy Wasze skarby się pocą.. moja dziś jak sapłą do aż miała mokrą poduszkę od główki :/ A dodam ze spała w krotkim pody i przykryta tetrą, wiec ok... No jest dziś bardzo gorąco, ale czy normalne ze tak sie poci. Czasmi to az ma body na pleckach mokre:/
Dajecie jeszzce VITA D??
Może ja niepotrzebnie ostatnio dawałam i ma za dużo VITA, i dlatego sie poci :(
Nie wiem...

Jeszcze miala się coś spytać ale z tego wszystkiego zapomniłam..

cudne foteczki :-)

co do pocenia się to to jest normalne po prostu za gorąco jest

kamcia i co z tym testem??

dziunka gdzie się podziałaś??

reklama
Do góry