reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Listopad 2009

ja lubię wiosnę, bo wszystko się budzi po zimie i jest tak przyjemnie, lubię lato-słoneczko, ciepły wiaterek, deszczyk, ale nie upały :-(
Dobra e-cioteczki ja uciekam spać, zrąbana jestem jak koń po westernie.
Kolorowych snów!!!

reklama
masakra, ale jakby było zimno i deszczowo to pisałybyśmy, że też nam źle ;-) A gorączka w taki upał to katorga, ja jeszcze jestem po tym jego zapaleniu płuc przewrażliwiona i boję się go 2 razy dziennie kąpać, lekarka powiedziała, że mam robić mu 2 kąpiele w letniej wodzie i że mogę spacerować, ale tylko do 12 i wieczorem jak już nie ma upału, z tym, że ja po kąpieli boję się z nim wyjść :-(
madzia to kap po 12 po spacerku i na noc, my chodzimy na basen rano i tez musimy wyjsc na dwor, nic sie nie dzieje, napewno Patrykowi nic nie bedzie, a moze bedzie mu lepiej i goraczka spadnie. Chociaz moze mu nozki pomocz w miseczce w ciagu dnia jak nie chcesz kapac
a u mnie nie ma takich upałów ;-) , nawet jak jest gorąco to wieje wiaterek i nie czuć tego ciepła , a wieczory są chłodne więc można się przynajmniej wyspać :tak: , tylko te jasności są strasznie mylące , cały czas mi się wydaje że dopiero po 18-tej ,tak mi słoneczko ładnie świeci ;-)
ja to bym chyba oszalala bez nocy :) jak ty dajesz rade? zaslony masz?

dziewczęta są wyniki krwi!!
LEPSZE!!!!
jak ja się ciesze :):)

CZYLI tarczyca się cofa :D:D:D
HURA!!!!!!

mogę karmić moje maleństwo ::))
musze sprawdzac co jakiś czas krew czy ciągle sie cofa... ale mysle ze teraz moze byc tylko lepiej:):)

JAK CUDOWNIE!!

ps
miałam sie spytac - używacie kremów przeciwsłoneczku??

no i tak jutro zrobię :-)
ciesze sie ze moglam pomoc
LEPSZE!!!!

HURA!!!!!!

musze sprawdzac co jakiś czas krew czy ciągle sie cofa... ale mysle ze teraz moze byc tylko lepiej:):)

JAK CUDOWNIE!!

ps
no to super wiesci!!!!!!!!!!!!!!!
cycki wygraly ta wojne !!!!!!!!!!

my bez kremu z wysokim filtrem nie ruszamy sie z domu, juz 2 miesiac, no a teraz smaruje wszystkie gole powierzchnie ciala hihihi a jest ich wiele :-D uzywam ja Linomag Sun Krem 30SPF i zastanawiam sie czy moze nie 50 zakupic :eek:

LEPSZE!!!!

HURA!!!!!!

JAK CUDOWNIE!!

ps

suuuuper że wyniki lepsze:-)

my mamy mustele sun

reklama
Do góry