Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
madzia to kap po 12 po spacerku i na noc, my chodzimy na basen rano i tez musimy wyjsc na dwor, nic sie nie dzieje, napewno Patrykowi nic nie bedzie, a moze bedzie mu lepiej i goraczka spadnie. Chociaz moze mu nozki pomocz w miseczce w ciagu dnia jak nie chcesz kapacmasakra, ale jakby było zimno i deszczowo to pisałybyśmy, że też nam źle ;-) A gorączka w taki upał to katorga, ja jeszcze jestem po tym jego zapaleniu płuc przewrażliwiona i boję się go 2 razy dziennie kąpać, lekarka powiedziała, że mam robić mu 2 kąpiele w letniej wodzie i że mogę spacerować, ale tylko do 12 i wieczorem jak już nie ma upału, z tym, że ja po kąpieli boję się z nim wyjść :-(
ja to bym chyba oszalala bez nocya u mnie nie ma takich upałów ;-) , nawet jak jest gorąco to wieje wiaterek i nie czuć tego ciepła , a wieczory są chłodne więc można się przynajmniej wyspać, tylko te jasności są strasznie mylące , cały czas mi się wydaje że dopiero po 18-tej ,tak mi słoneczko ładnie świeci ;-)

roleta w sypialni to podstawaja to bym chyba oszalala bez nocyjak ty dajesz rade? zaslony masz?
no i tak jutro zrobię :-)madzia to kap po 12 po spacerku i na noc, my chodzimy na basen rano i tez musimy wyjsc na dwor, nic sie nie dzieje, napewno Patrykowi nic nie bedzie, a moze bedzie mu lepiej i goraczka spadnie. Chociaz moze mu nozki pomocz w miseczce w ciagu dnia jak nie chcesz kapac

ciesze sie ze moglam pomocno i tak jutro zrobię :-)
no to super wiesci!!!!!!!!!!!!!!!dziewczęta są wyniki krwi!!
LEPSZE!!!!
jak ja się ciesze
CZYLI tarczyca się cofa
HURA!!!!!!
mogę karmić moje maleństwo :)
musze sprawdzac co jakiś czas krew czy ciągle sie cofa... ale mysle ze teraz moze byc tylko lepiej
JAK CUDOWNIE!!
ps
miałam sie spytac - używacie kremów przeciwsłoneczku??
uzywam ja Linomag Sun Krem 30SPF i zastanawiam sie czy moze nie 50 zakupic 
dziewczęta są wyniki krwi!!
LEPSZE!!!!
jak ja się ciesze
CZYLI tarczyca się cofa
HURA!!!!!!
mogę karmić moje maleństwo :)
musze sprawdzac co jakiś czas krew czy ciągle sie cofa... ale mysle ze teraz moze byc tylko lepiej
JAK CUDOWNIE!!
ps
miałam sie spytac - używacie kremów przeciwsłoneczku??