Natalineczka555
kocham kochać :)
mozliwe ale tak dziwnie tylko od nadgarstka do łokcia i to na jednej rece a reszte nicUczulenie na słońce... W związku z burzą hormonów, widać słoneczko ma zły wpływ na twoją skórę![]()

a opalone mam dwie rece i dekolt

kochana kiedy zaswieci sloneczkoCzesc dziewczyny.Ja dopiero zagladam bo jakos czasu nie mialam.Rano po sniadaniu poszlam z kolezanka i dziewczynkami do rosmanna .Musialam malej kupic krem do opalania tzn jak na slonce wychodzi aby jej nie spalilraz kupilam przeciwko komarom do smarowania jak masc i do psikania.Bo masakra z tymi koamrami.Oliwka cala biedna pogryziona :-(. Mialam dzis telefon od Mirka .Zla jestem strasznie.Gadalam tez z mama ona tez chce abym usunela.Ja zaczelam sie bardzo powaznie zastanawiac nad DOMEM SAMOTNEJ MATKI juz nawet zaczelam dzwonic do niektorych .Ja litosci od matki i laski ze ona zaplaci rachunki nie potrzebuje.Jeszcze za wnuczka zaplacze.Niech sie wszyscy pocaluja.G kaze mi caly czas czekac na kase.Az ryczec mi sie chce .Wszystko naraz sie zwala na mnie :-(. Ok najwazniejsza jest Oliwka i fasolinka moja kochana :-)

trzymam &&&&&& za was i oby wszystkie twoje decyzje okaały sie strzalem w 10

mlody siedzi obok i jeczy juz 10 min "chcem baje"

dzis juz dwa razy zrobil siku do nocnika narazie cisza bo ostatnie bylo na podloge ale za jakies 5 mi juz powinno byc siusiu bo pil soczek

wiec czekam;-)
duchota na dworze ze szok masakra jedna wielka
oddychac nie ma czym

czarek to tylko w gaciach i koszulce gania na boso nawet po balkonie