reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Marcówki-codzienne rozmówki:))

reklama
a może spróbuj mu podawać butlę w pozycji jakiej je pierś...ja tak mojemu podaję wodę :tak:

probowalam i tak i siak;-)

ale on nie chce i az mam wyrzuty sumienia ze tak go mecze:-(

a moze on nie chce ze smoka bo te zeby...?
poza tym jeszcze dzis jest marudny po szczepionce wczorajszej i z powodu upalu jak mniemam

mysza m ja dzis tez plakalam bo momentami tez mialam dosyc:-(

a co do tego pieluchowania to lekarz u ktorego ja bylam raczej do mlodszych nalezal ;-) poza tym jeszcze jeden lekarz tez zauwazyl ze z bioderkami pawelka jest nie tak jak powinno:shocked2:
wiec ja pielu****e i wydaje mi sie ze widze poprawe, np spi sobie na pleckach a nozki zlozone na zabke:-) dzis zauwazylam, bo oczywiscie dzis tez pieluch nie zakladalam zeby sie dziecko nie ugotowalo:tak:

a komary mnie pogryzly juz ze szok! ale zakupilam dzis offa:tak:

ja tez jestem pogryziona i do tego meszki sie uwzieły...g**** jedne...
mam 28 stopni w pokoju...ale bedzie sie kiepsko spało...wymieniłam posciele na mega cienkie mlody wył na mleko do tego jubel w pokoju i wzielo mnie na składanie stojaka na icuchy...wiec leci zem nie tak ze szok...
ale bym sobie wypiła zimnego zywca..

dziś w wiadomościach mówili, że jest tez o 80% więcej kleszczy!! uważajcie na siebie i obejrzyjcie dzieci pod tym kątem.

Ja na komary mam raid do kontaktu a dziś pozakładałam siatki w okna. w pokoju temperatura 27 szok jak tu spać pewnie zostawię włączony wiatrak i jakoś to będzie.Mały po całym dniu nie spania w końcu śpi huraaaaa

Cześć!

Ale dzisiaj byl dzień. Leci ze mnie że szok...fuuuj za chwile ide pod prysznić. Mały po kąpaniu śpi. Byłam dzisiaj u dentysty i musieliśmyy wziąść go ze soba bo mama w pracy była. Ja siadam na fotel i słysze płacz. Beczał cały czas jak mi ząbka robiła. Bidulce ręce się już trzęsly. Eh w końcu padł ze zmęczenia. Jakąś taką chwile miał. Normalnie jest spokojniejszy. Wróciliśmy i już szczęśliwy i uśmiechnięty.
Dzisiaj próbował wsadzić se do buzi wielką grzechotkę hehe słodziutko wyglądał:-)
Komarów u nas też dużo. Na szczeście jego jeszcze nic nie ugryzło ale za to ja jestem cała w czerwonych kropkach wrrrrrr

Pisałyście dzisiaj o urlopie. My po długich rozmowach i przemyśleniach postanowiliśmy pojechać do zakopanego w sierpniu. Znalezlismy fajna wille, jest połozona w spokojnym miejscu. Najwazniejsze świeze powietrze!

reklama
Też musimy sobie takie siatki zamontować. Przeglądałam na allegro i nawet chciałam zamówić takie na rzep, tylko zastanawiam się, czy to będzie się dobrze trzymać. No i raid do kontaktu też muszę kupić. Tylko jak tu wyjść na zakupy w taki upał?

U mnie temperatura w pokoju 24, także pocieszam się, że nie jest źle.

Do góry