reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Listopad 2009

u nas dzisiaj ciepło..
wyspały smy się z małą bo spałyśmy do 10.30:szok::zawstydzona/y::-D
chyba też była zmęczona:-p

a dziś jedziemy po huśtawkę i albo basen z piaskownicą albo zjeżdżalnie... zadecydujemy w sklepie:tak:
a później oczywiście zajmiemy się urządzaniem tarasiku pod moją córeczkę:-D

reklama

a dziś jedziemy po huśtawkę i albo basen z piaskownicą albo zjeżdżalnie... zadecydujemy w sklepie:tak:
a później oczywiście zajmiemy się urządzaniem tarasiku pod moją córeczkę:-D
Mój S. dzisiaj zamontował w przedpokoju (między dwoma przedpokojami w futrynie) huśtawkę małej..no i oboje solidarnie stwierdziliśmy, że Marysia zajmuje 80% mieszkania ze swoimi zabawkami, ubraniami i innymi duperelami, a nam zostaje 20%..normalnie szok:eek::-)..co będzie, jak druga dzidzia się pojawi??:-D:-D Chyba zostanie nam do sąsiada się przekuć:sorry::-)

U nas tez mała zajeła dom. Wszedzie jest pełno zabawek, ubranek itd :-);-):-D

U nas upały, kisimy sie w domu w temperaturze 28 st , ja uwielbiam lato, smażenie na słoneczku ale teraz normalnie wymiekam. Wczoraj u nas na słońcu było ponad 45st :szok: Nie ma czym oddychac:wściekła/y:

u nas mała zajęłaby może 80% miewszkania, ale skutecznie odkładamy wszystko na miejsce, ma swój pokuj tam są ciuchy, a jak coś zostawię na dole to D zawsze odkłada na miejsce nawet jeśli miałoby to być 10 razy dziennie:-D
no i zabawki też mau siebie na górze i część w kojcu w salonie ,
więc jak sie bawi to później wszytsko ląduje w kojcu(tam niekoniecznie poukładane:-p)
no i ttylko takie większe jak samochodzik czy chodzik stoją pod ścianą:-D:tak:
porządek jak nic;-)
no a w kuchni ma swoją całą szafkę i jak coś potrzebuję to znajdę tam bo oczywiście jak sobie położę pod ręką(czyt szafka, półka, ława) to D i tak odnosi na miejsce:-D:-D:-D

Hej Laleczki :-)

Internet jest, ale coś się z kompem stało i go nie widzi :wściekła/y: gg i skype nie działa, za to avast tak:eek: teraz jestem u dziadków i tu dorwałam kompa. Myślę że do końca przyszłego tygodnia będzie ok.

Joasia już raczkuje - śmiesznie, wstaje do góry na rączkach i kolankach po czym odpycha się prawą nogą:eek::-) jest wszędzie, nawet potrafi zeskrobać sobie trochę farby z framugi drzwi i próbować zjeść:-D Ostatnio odkryła łazienkę i ciągle mi tam ucieka. Ach siedem światów. Wgram filmiki jak tylko komp naprawią.

Julia miała chore ząbki, na szczęście ropa schodzi, zaczęła jeść, pewnie antybiotyk działa, ale co się nacierpiała to jej. A dentystka na początku wkręcała że to szóstka wychodzi:dry:

Pozdrawiam Was i tttttttttęęęęęęęęęęssssssssssssskkkkkkkkkkkknnnnnnnnniiiiiiiiięęęęęęęęęęę:cool2:

Hej Laleczki :-)

(...)
Pozdrawiam Was i tttttttttęęęęęęęęęęssssssssssssskkkkkkkkkkkknnnnnnnnniiiiiiiiięęęęęęęęęęę:cool2:
My też tęsknimy i się doczekać nie możemy ....
oby szybko ci ten net załapał:tak:
Zdrówka dla Julki... żeby ząbki nie bolały..
no i super że Joaś już raczkuje...:-D czekamy na filmik :tak:

wróciliśmy znad jeziorka (zdjęcia wstawię niebawem ;-)) Zuzia dopadła do wody i był problem żeby ją zabrać, bo byl płacz... Ale wzięliśmy basenik i ze swoim "narzeczonym" moczyli gołe pupki...

A teraz wyskakuję z mężem na jakąś imprezkę ;-) pozdrawiam

u nas burza się szykuje...

dziunka jestes !!!!!!!!!!!
kilolek jestes !!!!!!!!
ale tu bez was ponuro, my tez tęsknkimy

Upał chyba wszystkim daje sie we znaki, co za zmiana pogody
w maju jeszcze w piecu sie palilo szoooooooook, a teraz takie upaly
dzieci w pracy to nie wiedza co maja ze soba zrobic, maluchy padaja ze zmeczenia, a te starsze wszystko robia zeby zwjac ze szkoly.
Za moich czasow dzieci tak nie oszukiwaly :-p:-p:-p

Korzystajac z neta u kolezanki u ktorej na grillu jestem musialam tu wejsc :D Asia szaleje na podlodze, o matko wlasnie dorwala czyjes buty :O
U nas tez juz basenik poszedl w ruch, dziewczyny szalaly, Asia co chwile wyskakiwala z basenu i szukala w ziemii robakow ;)
Pozdrawiam, buziaczki :)

reklama
Do góry