reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czerwiec 2010

reklama
athena śliczny synuś

Witajcie Kochane, przez ostatnie dwa dni przeżyłam tzw. nawał pokarmowy i przez ból piersi nie mogłam sie prawie ruszać, przeszło mi dopiero wczoraj rano i całe szczęście, bo mogliśmy pojechać na ślub mojego brata. :-) Iga spisała się na medal, oprócz małej wpadki z kupą w kościele:-D to cały czas przespała. Oczywiście była w centrum uwagi i aż mi głupio było,o to państwo młodzi mieli być główną atrakcją. Dziś zamierzam nadrobić, co tam się ostatnio dzieje na BB, może się uda:-) chociaż wątpię po ilościach stron.:-D
Muszę Wam powiedzieć,że Iga jest super grzeczna nawet jak nie śpi to mogę wszystko zrobić i mam trochę czasu dla siebie. A no i dziś stanęłam na wadze:-D i do wagi z przed ciąży brakuje mi tylko 10 kilo, czyli przez tydzień straciłam 10 i w takim tempie za tydzień będę super laska ;-). Pomarzyć zawsze można:-)

Athena- Krzyś przystojniaczek :)
super że tak dobrze Wam idzie, a mała podbiła pewnie niejedno serce na wczorajszej imprezie
hehe Ty masz 3 dni do porodu a ja 4 ;)
a ja ponad 2 tygodnie:-(

Czy Wam tez tak puchną nogi???Ja ledwo wstałam a mam już jak balony i nie wiem co robić??Już nawet moczenie w zimnej wodzie i trzymanie wysoko nie pomaga;(

Czy Wam tez tak puchną nogi???Ja ledwo wstałam a mam już jak balony i nie wiem co robić??Już nawet moczenie w zimnej wodzie i trzymanie wysoko nie pomaga;(
nogi nie, ale palce u rąk masakrycznie mi puchną, normalnie ruszać już nimi nie mogę po przebudzeniu, muszę łapy w górze potrzymac i trochę przechodzi, ale tylko trochę

Elizka kolejne śliczności

co do puchnięcia mi na szczęście to nie doskwiera, czasami tylko jak juz za długo pochodzę ale nie zdarza się to codziennie
w poprzedniej ciąży miałam z tym problem zarówno nogi jak i palce u rąk puchły mi bardzo, nie było mowy o noszeniu czegokolwiek na placach od połowy ciąży

Dzień doberek,

ale ten czas leci :szok::szok: o tej porze tydzień temu walczyłam na porodówce:-D za półtorej godziny mała będzie miała skończony tydzień:-D dzisiaj w nocy trochę marudziła i jak w końcu usnęła to spala 4,5 godz:szok::szok:
ewelinka - coś czuje, że będziesz kolejna rozpakowana:tak::tak:
athena, elizka - ale przystojniachy z Waszych synków:tak:
lena - spokojnie, ja tu jestem i na pewno gratulacje będą:-) a ja tez mam kostki spuchnięte jak balony:-(
paulka - to pierwsza impreza zaliczona:-D co do wagi to super, że tak leci, mi po porodzie zostały 4 kg nadprogramowe, i już 2 zrzuciłam:-D więc jest super, choć jak zejdę jeszcze niżej z wagą niż przed porodem to się nie obrazę:no:, bo przed porodem już miałam za dużo:-(

reklama
oj to widzę, że nie zostanę sama , Bartka urodziłam pod koniec 40 tyg ostatniego terminu jaki w ogóle miałam . Tym razem już termin z usg minął buuuu..... teraz czekam na termin z om. i się nie zanosi.

Mam ogromną prośbę do dziewczyn które zamierzają rodzić w Pruszkowie, napiszcie co trzeba zabrać ze sobą. Ja jestem z Otrębus i zamierzam rodzić w IMiD ale ostatnio usłyszałam ze odsyłają mimo że stamtąd ma się lekarza i pomimo obciążonego wywiadu więc chce mieć jakieś wyjście awaryjne a w warszawie pewnie wszędzie tak samo .

Do góry