reklama
Erba a u Ciebie to prolaktyna wysoka tak?? a monitoring masz etc
Mysza korzystaj z lenistwa bo później to już się tak nie da![]()
no prl wyszła, teraz w poniedz ide czy cos sie ruszyło , i wiecie juz mysle czy bedzie wsio dobrze czy znowu coś
mam nadzieje dziewczynki ze bedzie oki
no prl wyszła, teraz w poniedz ide czy cos sie ruszyło , i wiecie juz mysle czy bedzie wsio dobrze czy znowu coś
mam nadzieje dziewczynki ze bedzie oki
będzie dobrze Erba musi być
Cze dziewczyny!
Ale tu sie gwarno dzisiaj zrobilo! Super!
A ja?Widzę Myszko i Batoniku jestescie na posterunku ,
ja tez zajrzałam zrobiłam wszystko co miałam i patrze w ten ekran jak szpak w piec groszy
a dziewczynki znowu mnie chyba dopada , pewnie niedługo to bede tu sama ze soba pisać
Cze dziewczyny!
A ja?
hej babolku ,
o Tobie też pamietam , ale mowiłam pod katem iz wszystkie zafasolkuja a ja tu zostane buuuu
no i gdzie polazłyście ?????
Ostatnio edytowane przez moderatora:
no i gdzie polazłyście ?????
nie mogłam się powstrzymać tak mnie zamuliło

nie mogłam się powstrzymać tak mnie zamuliłoi zrobiłam małą drzemkę
![]()
a mnie co chwile wywala ,
była u nmie kolezanka z corcia ktora urodziła w kwietniu, boska maluda , ale sie napatrzyłam:-) moze wkoncu beda efekty ;-)
majusia221
Fanka BB :)
Cześć witam sie wypoczęta i wymoknięta weekendowo w basenie, super relax, chociaż przez chwile. Byłam dzis u lekarza bo mam wrażenie jak bym cały czas miała coś w gardle, już za długo, i na razie przepisał tylko zwykłe leki a w razie jak nie przejdzie to mam się zgłosić do niego po skierowanie do laryngologa, oby przeszło, brałam już chyba wszystkie dostępne w sklepowych apteczkach tabletki na gardło nawet się pokusiłam na manti bo myślałam w końcu ze może jednak to od żołądka ale też nie pomogło może po tych co mi dziś przepisał przejdzie bo już tak się od stycznia meczę. Wybrałam się też do ginki bo mi się bromek kończy, ale pani doktor na urlopie do 27, muszę się wybrać na tygodniu państwowo do kogoś. Brała któraś z was castagnus? co o nim myslicie? a czytałyscie o suplemencie femifertil? bo rzuciła mi sie ostatnio ta nazwa w oczy w oczy.
Może tak być :-), ja pojechałam w odwiedziny do koleżanki na początku listopada bo urodziła dzidzie a w połowie grudnia ja też byłam w ciąży wiec chyba coś w tym jest :-).
a mnie co chwile wywala ,
była u nmie kolezanka z corcia ktora urodziła w kwietniu, boska maluda , ale sie napatrzyłam:-) moze wkoncu beda efekty ;-)
Może tak być :-), ja pojechałam w odwiedziny do koleżanki na początku listopada bo urodziła dzidzie a w połowie grudnia ja też byłam w ciąży wiec chyba coś w tym jest :-).
reklama
kochana jak bierzesz bromka to castagnus niepotrzebny chyba na celu ma zmiejszac prl ale chyba brom skuteczniejszy , tak mysle wyczytałam jak ja to naz dok.googleCześć witam sie wypoczęta i wymoknięta weekendowo w basenie, super relax, chociaż przez chwile. Byłam dzis u lekarza bo mam wrażenie jak bym cały czas miała coś w gardle, już za długo, i na razie przepisał tylko zwykłe leki a w razie jak nie przejdzie to mam się zgłosić do niego po skierowanie do laryngologa, oby przeszło, brałam już chyba wszystkie dostępne w sklepowych apteczkach tabletki na gardło nawet się pokusiłam na manti bo myślałam w końcu ze może jednak to od żołądka ale też nie pomogło może po tych co mi dziś przepisał przejdzie bo już tak się od stycznia meczę. Wybrałam się też do ginki bo mi się bromek kończy, ale pani doktor na urlopie do 27, muszę się wybrać na tygodniu państwowo do kogoś. Brała któraś z was castagnus? co o nim myslicie? a czytałyscie o suplemencie femifertil? bo rzuciła mi sie ostatnio ta nazwa w oczy w oczy.
oby, bo ostatnio wybawiłam chrześniaka męza i zero
Podziel się: