_Roszpunka_
szczęśliwa mamusia :)
witaj fanta
u mnie pogoda do bani....
leje ... zimno... a ja się cieszyłam jeszcze wczoraj z huśtawki, dziś stoi i moknie

u mnie pogoda do bani....

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
pozatym nei wiem jak zapomnialam ale wczoraj mineło 7 MIESIECY PAWEŁKA .... a niedawno pół roku mialhihihi
podpisuje sie pod kazdym slowem i jeszcze tylko dodam: EPIDURAL DO KONCA, LACZNIE Z PARTYMIja tam mimo wszystko jesli juz to chyba wolalabym rodzic naturalnie niz cesarka bo odrazu bylam na chodzie i bardzo szybko doszlam do siebie, ale zdecydowanie pierwsze 2 slowa jakie powiem po wejsciu na porodowke to EPIDURAL TERAZ
ciaza byla ciezka te bole podrzusza itp ale porod to jakis koszmar byl! nawet nie chce sobie wyobrazac tego drugi raz![]()