_Roszpunka_
szczęśliwa mamusia :)
effka ja dopiero pierwszą @ dostałam miesiąc temu więc się nie martw..;-)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
;-)Dziś Patryczek kończy 7 miesięcy ; *;-)
Mamy 7 miesięcy ;-)
effka ja dopiero pierwszą @ dostałam miesiąc temu więc się nie martw..;-)
W sumie to sie ciesze ze jeszcze nie mambyle tylko ten pierwszy raz nie przypadł w jakimś niestosownym momencie (np. podczas chrztu małej ;o). Z tego co czytałam to wiekszość miała megaobfite pierwsze małpki poporodowe
![]()
Wszystkiego naj, naj, najlepszego!!!!!!!;-)Dziś Patryczek kończy 7 miesięcy ; *;-)
Marta musisz wejsc jeszcze raz i doczytac ja wszystko znalazlam wiec szukaj, a jak nie znajdziesz to ja ci znajde i przesle na priwaWYJATKOWA- 100 lat dla syneczka
Kasiula 100 lat!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Etna wchodziąłm na stronę aquaparku i tam jest tylko info , że trwają zapisy , ale nic więcej. Więc trzeba , albo napisać do nich , albow sobotę się dowiedzieć
Wszystkiego naj, naj, najlepszego!!!!!!!Mamy 7 miesięcy ;-)
u nas tak samo tylko juz bez rajstop mamy skarpetki i jak zasnie cienki kocyk...
U nas: bodziaki z długim rękawem, bluzeczka, rajstopki i spodnie. No i chustka na głowę. Było akurat, bo moja niespecjalnie cieplolubna. Nałożyłam jej cienką bluzę, to zaraz się spociła...
to uwazaj jak ći się kiedyś spóźni;-)no i jak miala byc to i jest <jak w zegarku> @ ;]