ojej jak miło że ktoś jest z Łomianeka gdzie mniej więcej mieszkasz?
Dzięki dziewczyny za odpowiedzi, nie będę jednak nigdzie dzwoniła bo przestało boleć ahh a już myślałam że coś się kroi![]()
mieszkam w centralnej czesci w okolicach ul. Majowej. A Ty??
reklama
Kasiula1982
Fanka BB :)
dziewczyny, czy kupujecie sobie jakieś majtasy poporodowe lub inne cuda na zmniejszenie brzuszka?
ja się nad tym zastanawiam:
Anita 1885 figi - Bielizna damska - www.kobieca.eu - sklep internetowy - w ofercie : bielizna modelująca, bielizna ciążowa, bielizna ślubna, bielizna sportowa, piżamy, biustonosze, stringi, bielizna Anita
mam staniki do karmienai tej firmy ina razie, nosi sie rewelacyjnie, zobacze jak podczas karmienia się sprawdzą
ale z tymi majtasami to sama nie wiem, od kiedy można zacząć coś takiego nosic i czy warto w ogóle?
Anita 1885 figi - Bielizna damska - www.kobieca.eu - sklep internetowy - w ofercie : bielizna modelująca, bielizna ciążowa, bielizna ślubna, bielizna sportowa, piżamy, biustonosze, stringi, bielizna Anita
mam staniki do karmienai tej firmy ina razie, nosi sie rewelacyjnie, zobacze jak podczas karmienia się sprawdzą
ale z tymi majtasami to sama nie wiem, od kiedy można zacząć coś takiego nosic i czy warto w ogóle?
Ola_fasola
Moderatorka
mieszkam w centralnej czesci w okolicach ul. Majowej. A Ty??
a ja po drugiej stroniena osiedlu Równoległa.
Witam porannie
Gosia***-Współczuje całej tej sytuacji z małą!Zachowałaś zimną krew!Dobrze ze tak sie to skonczyło,rzeczywiście chwila moment i tragedia gotowa/Zyczę duzo zdrówka niuni i Wam
Paulka jeszcze raz dzięki za info
Niestety,ale pojde tam dopiero w przyszły piatek bo wizyte u gina mam w czwartek za tydzien a nie mam jesio tego zaswiadczenia.Nie chce dziś do niego iść bo o pierwsze za wczesnie po drugie szkoda mi stówy;o.I tak juz w tym miesiącu kasy nie dostane tylko w lipcu to nie spieszno,a w nastepny czwartek mam wyznaczona wizyte to mnie zbada itd i wezme juz recepte na tablety anty bejbi
to i zasw wezme.Hehehe zaszalałas z zakupami
)))
Ja zaszalałam jak sie po dwóch dniach od wyjscia ze szpitala zameldowałam w cukierni ''SOWA""Jak nienormalna jakaś,120zł wydałam na ciasta i torcik dla gości
Cóż dieta cukrzycowa zrobiła swoje ze mi się łakomstwo włączyło na max
mama-czerwcowa-jak nocka małej?
gosiagrosuper ze juz po pierwszym spacerku
cobra- moze i jak sie cos saczy to się rozkręci i nie bd musiała miec masazu i balonika,chociaz on(balonik)ponoc nie boli.Ale zawsze lepiej jak sie samo ruszy
zdec Ty rzeczywiscie nie masz czasu na poród
Ktoregoś dnia w drodze do albo z pracy Cię chyci
paula-Podziwiam Cię za podchodzenie do egzaminów,ja nie miała bym głowy do tego,ale jasne ze trzeba a nóż widelec sie uda i bd miała to za sobą.
Asencja-3mam kciukasy zeby to BYŁO TO!!!!Juz czas na Ciebie
Obys dzis Tuliła malenstwo w ramionach
Kajdusia-wykorzystaj ten czas na maxa!!!!!To juz ostatnie podrygi
)
wiz ,,,, karo-Powodzenia!!!!Nastał Wasz czas.Szybkiego powrotu do formy po cc i zdrówka dla dzidziolków:***
U nas nocka przespana
) od 23.30 do 5.30.Teraz mały śpi po drugim karmieniu
Obudzi sie,pocyckamy i na sacerek.Dziś ładna pogoda to pospacerujemy ze 3h
Gosia***-Współczuje całej tej sytuacji z małą!Zachowałaś zimną krew!Dobrze ze tak sie to skonczyło,rzeczywiście chwila moment i tragedia gotowa/Zyczę duzo zdrówka niuni i Wam
Paulka jeszcze raz dzięki za info
Ja zaszalałam jak sie po dwóch dniach od wyjscia ze szpitala zameldowałam w cukierni ''SOWA""Jak nienormalna jakaś,120zł wydałam na ciasta i torcik dla gości
cobra- moze i jak sie cos saczy to się rozkręci i nie bd musiała miec masazu i balonika,chociaz on(balonik)ponoc nie boli.Ale zawsze lepiej jak sie samo ruszy
zdec Ty rzeczywiscie nie masz czasu na poród
paula-Podziwiam Cię za podchodzenie do egzaminów,ja nie miała bym głowy do tego,ale jasne ze trzeba a nóż widelec sie uda i bd miała to za sobą.
Asencja-3mam kciukasy zeby to BYŁO TO!!!!Juz czas na Ciebie
Kajdusia-wykorzystaj ten czas na maxa!!!!!To juz ostatnie podrygi
wiz ,,,, karo-Powodzenia!!!!Nastał Wasz czas.Szybkiego powrotu do formy po cc i zdrówka dla dzidziolków:***
U nas nocka przespana
C
cobra18
Gość
Witam porannie
Paulka jeszcze raz dzięki za infoNiestety,ale pojde tam dopiero w przyszły piatek bo wizyte u gina mam w czwartek za tydzien a nie mam jesio tego zaswiadczenia.Nie chce dziś do niego iść bo o pierwsze za wczesnie po drugie szkoda mi stówy;o.I tak juz w tym miesiącu kasy nie dostane tylko w lipcu to nie spieszno,a w nastepny czwartek mam wyznaczona wizyte to mnie zbada itd i wezme juz recepte na tablety anty bejbi
to i zasw wezme.Hehehe zaszalałas z zakupami
)))
Ja zaszalałam jak sie po dwóch dniach od wyjscia ze szpitala zameldowałam w cukierni ''SOWA""Jak nienormalna jakaś,120zł wydałam na ciasta i torcik dla gościCóż dieta cukrzycowa zrobiła swoje ze mi się łakomstwo włączyło na max
zdec Ty rzeczywiscie nie masz czasu na poródKtoregoś dnia w drodze do albo z pracy Cię chyci
Asencja-3mam kciukasy zeby to BYŁO TO!!!!Juz czas na CiebieObys dzis Tuliła malenstwo w ramionach
Kajdusia-wykorzystaj ten czas na maxa!!!!!To juz ostatnie podrygi)
U nas nocka przespana) od 23.30 do 5.30.Teraz mały śpi po drugim karmieniu
Obudzi sie,pocyckamy i na sacerek.Dziś ładna pogoda to pospacerujemy ze 3h
![]()
dzieki za info i pocieszenie
a gdzie nasza Lena?
Hejdziewczyny, czy kupujecie sobie jakieś majtasy poporodowe lub inne cuda na zmniejszenie brzuszka?
ja w pierwszej ciąży nie stosowałam a z brzuszkiem nie miałam żadnych problemów, ładnie się wssysnął sam, na początku był mały flaczek wiszący ale szybko zniknąłdziewczyny, czy kupujecie sobie jakieś majtasy poporodowe lub inne cuda na zmniejszenie brzuszka?
tym razem mam nadzieję że będzie podobnie, jeżeli nie to będę się martwić później
Ola_fasola
Moderatorka
Lena to pewnie jeszcze śpi:-)
albo się wypakowała cichaczem i się nie chwali..
reklama
Kasiula1982
Fanka BB :)
HejMozna niby po 6tyg,ale ja juz po 2 zakładam takie obciskajace.Nic mnie ni boli jak je noszę to chyba jest oki
Nie mam moze takich jak te z linka ale denerwuje mnie w nich to ze jak stoje to oki ale jak tylko siąde to się rolują od góry.Mi to by sie pewnie gorset tylko nie rolował ale tyle kasy
szkoda mi
![]()
jak się na pierwsze małe zakupy wybiorę po porodzie to pewnie wrócę z jakimś cudem obciskającym, zastanawiam się właśnie między majtkami a gorsetem, moja kuzynka miała takie spodenki pociążowe, ale nigdzie nie można ich znaleźć
dziś mąż dostał premię, pojedziemy do galerii handlowej po buty dla niego i parasolkę do wózka dla Filipa, może i sobie zafunduję coś na poprawę nastroju...............
moim zdaniem Lena śpi