reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czy są tu jakieś mamy z Lublina?

karlita impreza na calego!!!:-) A ten rowerek to ten 3w1??? A jaki torcik?W ogole to jakie sa ceny tortów?Ja mysle zeby zamowic na 2urodziny Maksa bo pierwsze to kolezanka mamy robila a ja taki maly smietanowy zeby Maks mogl sie "pobawic"!!!i caly obiad robilam, a teraz chce zaprosic tylko na torta popoludniu!!!Bo wiecie kasa leci strasznie zeby nakarmic rodzine!!!

reklama
karlita czekam po południu na wieści!!!Wierze ze u Ciebie też będzie wszystko dobrze!!!!:biggrin2:
karlita to dopiero będą urodzinki!!

Moje kolano nadal boli:-(,nie wiem co za piorunstwo sie przyplatalo do mnie...wrrr.....
Dobra ja sie zmywam,poki Karolcia spi,cos ogarne w domu....a ciuchow tyle mam do skladania i prasowania,ze szok....caly fotel mi sie uzbieral u Gosi w pokoju:szok::szok::szok:

oj. niedobrze:no::no:a jakiś maści rozgrzewających nie próbowałaś??
pogoda się coraz ładniejsza robi...spacerek ładny nas czeka...oby tylko Kluseczek nie płakał:sorry::sorry::sorry::confused2::confused2::confused2:

mandziula to dobrze, że nocka dzisiaj lepiej

Fogia super wieści, lekkich 9 miesiecy życzę!!!
mandziula
dobrze, że nocka dzisiaj lepiej i oby tak dalej z mleczkiem bąź wytrwala może to być problem mleka albo butli czasem potrzebuja dzieci sie oswoić z butelka a czasem wcale jej nie potrafią zaakceptować. Cierpliwości życzę!!!

antuanet nasz kierunek to krynica Morska bo dalej boimy się jechać ta droha będzie i tak próbą wytrwałosci mojego dziecka, mamy w planach jechac w niedzielę ale zobaczymy jak z pogoda będą zapowiadać. A Wy kiedy chcecie ruszać na urlop?

Karlita u mnie też dziś fasolka, mniamusnie Twoja wygląda, a ja to swojemu mężowi serwuję najczęściej sałatki bo on takie jedzonko preferuje ewentualnie coś na parze, a Ty może szparagi przygotujesz teraz jest sezon?
Dawaj znać co lekarz powiedział i co na usg widziałaś?

Ja wczoraj byłam u fryzjera i jakoś zadowolona byłam bardziej ostatnim razem. Na 13 lecę do dentysty kończyć zęba miało być to gładko przeprowadzone działanie a tu boleć mnie zaczął i boje się co się z tego wykluje:no: Dziś przyjeżdża moja młodsza siostra wiec będzie pomoc w domu:-):-):-)

Ja też nie nadążam:-) Ale piszemy:-)

Sunday, Maltanka - ja jestem strasznym kibicem. 4 lata temu podczas mistrzostw miałam "mundialowy" grafik. Szef mi odpuścił, wyjątkiem były warszawskie delegacje:-) Mój mąż ma ze mną krzyż pański bo on nie lubi pilki. Wie jak wygląda Cristiano Ronaldo i Ronaldinho i to mu wystarcza. Czasem coś tam obejrzy ze mną, ale bez ekscytacji.

Karlita - fasolką mnie wczoraj dobiłaś. Tu nie ma takiej szparagówki jak u nas... Buuuuu....

Madziula - no właśnie a może to nie jest kwestia mleka tylko butelki. Ja też przerobiłam wiele kombinacji i u nas sprawdziła się butla Tommee Tippee close to nature do karmienia piersią i butelką. Przede wszystkim bez nerwów, nie od razu Kraków zbudowano. Daj czas i sobie i Młodemu!

Madzieńka - ja na rocznicę zawsze robię kolację tematyczną. Np: francuską, japońską, śródziemnomorską. W tym roku była dekadencka Rosja: sałatka Cesarska - rosyjska, kawior, krewetki i wódka. Rok temu robiłam Sushi, dwa lata temu była kuchnia śródziemnomorska: oliwki, taca serów, sałatka z owoców morza (jesteśmy fanami wszystkiego co z owocami morza ma coś wspólnego), wino, winogrona. Trzy lata temu kuchnia żydowska - robiłam szakszukę.
Nie musisz robić nic wielkiego - wsza bardziej chodzi o klimat niż o kulinaria:-)....Tak sobie właśnie pomyślałam, że w przyszłym roku sama przebiorę się za krewetkę i tyle będzie jedzenia;) To będzie nasza 13 rocznica więc powoli kończą mi się pomysły.....

Anet - kopa w dupsko mężowi!!! Całe życie będzie w domu siedział??????

Fogia - jeszcze raz gratki! Moja położna mówiła że na poranne mdłości dobry jest banan - jeszcze przed wstaniem z łóżka. Mój Ignaś też styczniowy:-)

Sunday - co z wodą???

Sunday niom mieszkam na nałkowskich a moze ktos mieszka blisko mnie ??
:-):-)

musze pochodzic po galeriach itp.. wlasnie wrocilismy ze spacerku.. spac mi sie okropnie chce, jakas nieprzytomna jestem....:crazy:

głos oddany:tak::tak::tak:PS. o co walczycie?

co do rocznicowej kolacji, mój mąż uwielbia "włoszczyznę", więc np. spaghetti - proste i szybkie:tak::tak::-(

a my się zbieramy na spacer i zbieramy i wyjść nie możemy...

talia, anaklim bulelkę mały akceptuje bo juz zostawiałam scxiągniete mleko i jadł więc to chyba kwestia mleka bo próbowałam mu dać łyzeczkąi też nie chciał, dziś zrobiłam drugie podejście i niestety też był płaczi lament, jak wróci malż to kupimy inne mleko i zobazymy, a jak nie bedzie mu smakowac ty chyba zostanie mi odciaganie:-:)-:)-:)-( zobaczymy, narazie się nie martwię, mam jeszcze misiac zanim wróce do pracy

karlita głosy oddane:tak::tak::tak:

połozyłam Mikołaja spać bo juz się strasznie marudny zrobił i wstał po 5 minutach:confused2::confused2::confused2::confused2::szok::szok::szok: a miałam się jakąś robotą zająć:confused2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2: naszczęście zainteresował się zawieszką w wóku:-D:-D:-D:-D

Sunday, Maltanka - ja jestem strasznym kibicem. 4 lata temu podczas mistrzostw miałam "mundialowy" grafik. Szef mi odpuścił, wyjątkiem były warszawskie delegacje:-) Mój mąż ma ze mną krzyż pański bo on nie lubi pilki. Wie jak wygląda Cristiano Ronaldo i Ronaldinho i to mu wystarcza. Czasem coś tam obejrzy ze mną, ale bez ekscytacji.

no to faktycznie kibic aż się patrzy:-) ja to tak jak twój mąż nie wiem co gdzie i dlaczego:sorry:

Tak sobie właśnie pomyślałam, że w przyszłym roku sama przebiorę się za krewetkę i tyle będzie jedzenia;)

:-D:-D:-D:-D:-D:-D anaklim oplułam sobie monitor:-D:-D:-D

zagłosowane:tak:;-)

Sunday niom mieszkam na nałkowskich a moze ktos mieszka blisko mnie ??
:-):-)

ja z Czechowa, drugi koniec:sorry:

połozyłam Mikołaja spać bo juz się strasznie marudny zrobił i wstał po 5 minutach:confused2::confused2::confused2::confused2::szok::szok::szok: a miałam się jakąś robotą zająć:confused2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2: naszczęście zainteresował się zawieszką w wóku:-D:-D:-D:-D

znam to uczucie, tu chodzi zmęczony, usypia i wstaje za 5 minut wyspany że hej... też tak miałam

my byliśmy na spacerku, na placu zabaw, zjedliśmy kaszkę mannę z bananami świeżutkimi i pora spać...

reklama
Karlita - głosik poszedł.

Madziula - no to mleko... Dasz radę!

U mnie masakra. Kaj wymiotuje. Hubert musiał po niego pojechać do szkoły, bo pani do mnie zadzwoniła, że się źle czuje, a ja bez samochodu, bo Hubert mi zabrał do roboty. Dobrze, że mógł się urwać.

Do góry