reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
BOBOMAMA ja tez miałam 1 intensywną drugą bladą.:tak:

MARYLA a mnie to juz nie poczestujesz kawka?:-D
tosz ja nie wiedziałam że ty też spragniona :) sie robi :)

marylka ja kawkę prosze bo Pol mnie raczy tylko zbożową:wściekła/y: 3 w 1:-)
motylku ja taka obsesję kiedys miałam ale juz mi przeszło. Na szczęście bo wszyscy mieli mnie dość!
mama:-D:-D:-D
bobomama ja myslę, ze jeteś w ciąży. Nawet na opakowaniach pisze, ze kreska może byc jaśniejsza.
mówisz i masz :) zapraszam :)

wisieńka, ja też mam serwowaną tylko zbożową...
ale mój F bardzo o mnie dba i jak tylko coś wymyślę od razu pędzi do sklepu.

sorbuś, ty będziesz miała usg, a ja nie. Muszę być cierpliwa do 12-13 t.c. Wytrzymaj do piątku.
mmm zazdroszcze bo mój to juz mi zapowiedział że nie będzie co chwile do sklepu latać ani do piwnicy :( wredna młpa z niego czasem :(

[FONT=&quot]
a037.gif
[/FONT]jery jak mi net wolno chodzi!!! [FONT=&quot]
c001.gif
[/FONT] [FONT=&quot]
a032.gif
[/FONT]

MARYLKA- rozpuszczalną poprosze i troche mleczka;-)przygotuj wode,scierke do okien wezme swoja:-D
BOBOMAMA- gratuluje i czekamy na wieści po wizycie;-)
masz szczeście że dziś mleczko kupiłam :) no choćże wreszcie bo kawa stygnie, a ta woda to już czeka :)

reklama
AGNIESZKO lec, smaczego :)

A ja właśnie czipsy jem, ale zerwana ta etykietka co zawsze na czipsach jest. Tam była cena rekomendowana, bo urywek pozostał. Ale dla mnie to podejrzane.

MARYLKO no spragniona, a jak?:-D

Witam ponownie;-)
Wiecie co, właśnie tak sobie myślę, że ta owu to u mnie chyba dzisiaj, bo dopiero dzisiaj zaczął mi się śluz taki kurzasty;-):-D

Dziś kolejny test i znowu jedna kreska intensywna druga blada czekam na 1 wizyte u lekarza
Bobomama - to świetnie!!!!! U mnie w dzień spodziewanej tez miałam baaardzo bladą II krechę, a dzidzia już sobie mieszkala:tak:

Ostatnio edytowane przez moderatora:
małżyk poszoł ciepać muł do pewnicy mi się już czytać nie chce jutro chyba zacznę robić serwetkę na szydełku. jakoś mnie badylku natchnęłaś i mi się zachciało- a mam taki wzór, który chciałam zrobić i nitkę też mam to jutro zacznę sobie dziergać

witam i ja i niestety nie nadrobie dzisiejszego dnia... dlatego poprosze by mi ktoś streścił co sie dziś wydarzyło... nie mialam czasu dzis na kompa bo rano byłam u lekarza po ten list do szpitala by mnie umówili na pierwszą wizyte w 12 tc... no i śmieszna ta wizyta bo przyszłam a babka mnie pyta z czym przychodze do niej (bo to taki odpowiedznik naszego lekarza pierwszego kontaktu) więc ja jej mówie, że własciwie to nic takiego mnie nie sprowadza tylko tyle, że potrzebuje list do szpitala bo jestem w ciązy więc ona sprawdza moje konto w ich bazie i mnie tam wypytuje o poprzednią ciąze o ostatni@ i takie tam pierdoły po czym daje mi pojemniczek i mówi bym poszła nasikać bo musi sprawdzić czy rzeczywiście jestem w tej ciązy no wiec poszłam przynosze jej mocz a ona wyciąga zwykły test ciążowy domowy, taki płytkowy i robi mi test by zobaczyć, że są II kreski hehehehe... jaja jakieś no i powiedziała ok. jest ciąza to daje list, no i list dziś wysłałam i czekam teraz spokojnie na termin pierwszej wizyty, który maja mi za kilka dni przesłać listem zwrotnym i tak to tu w Irlandii wygląda :)

no przesadzilam 2 kwiaty i wkpalam moj piekny krzew dzis zakupiny-moze sie Tom niepolapie:sorry:
teraz jade po Zuze:-)
zmeczona jestem-caly czas cos robie i nie mam czasu tylka posadzic -tyle co jak posta pisze:eek:dobra lece :confused2:-o tak wygladam-nawet mruganie wymaga wysilku:sorry:;-)
Ty kobieto to zacznij sie może przyzwyczajać do tego że masz sie oszczędzać chociaż troche co ?? bo jak nie ............. no ale najpierw mi te okna zmyj :):):):) wiem wiem wredna małpa ze mnie

Witam ponownie;-)
Wiecie co, właśnie tak sobie myślę, że ta owu to u mnie chyba dzisiaj, bo dopiero dzisiaj zaczął mi się śluz taki kurzasty;-):-D
a widzisz nie jest tak źle no jak kurzasty śluz to pewno dziś :) te 14 dni to tak około bo wiadomo kazdy ma inny organizm :) no to dzis męzyk niech nie zasypia :)

maran no to faktycznie śmiesznie tam :) ale z tym testem to wyskoczyła :) ja Ci kochana niestety nie streszcze bo mnie tu dziś więcej nie ma jak jestem :( i tez nie do końca wiem co sie dzieje :)

Ostatnia edycja:
hello!jak ja mam Was nadrobić,jak z pracy wracam??????????????:-D:szok:szalone Wy:-D

monisia no widzisz,a tak się martwiłaś:-).to dziś do dzieła:tak:
mama ja też nie lubię sufitu malować,ręce odpadają:tak:.mam nadzieję,że Tom nie zauważy malusieńkiego krzewu:-D
badylinka,kinga mam nadzieję,że @ nie przyjdzie!
marylka jak utarg???
motylek życzę cierpliwości w oczekiwaniu na wizytę:tak:
wisienka chciałaś objawów,to masz;).cieszę się,że jesteś spokojniejsza;)
sorbuś to już pojutrze,dasz radę:tak:
zapmarta jak się czujesz?
bunia zdolniacha z Ciebie:tak:
aga nie mogę nadążyć z tą produkcją:szok::-)
maran naprawdę dziwne te praktyki tam w irlandii

Ostatnia edycja:
Maran - witaj!!!!
Ogólnie -mama szaleje z wałkiem, obiadki jak zwykle pyszne, ja miałam doła, ale dziewczyny mnie pocieszyły, u Wisienki fasolka cala i zdrowa, także to w skrócie, a czego nie dopisałam dopiszą Ci dziewczynki ;-):-D

reklama
witam i ja i niestety nie nadrobie dzisiejszego dnia... dlatego poprosze by mi ktoś streścił co sie dziś wydarzyło... nie mialam czasu dzis na kompa bo rano byłam u lekarza po ten list do szpitala by mnie umówili na pierwszą wizyte w 12 tc... no i śmieszna ta wizyta bo przyszłam a babka mnie pyta z czym przychodze do niej (bo to taki odpowiedznik naszego lekarza pierwszego kontaktu) więc ja jej mówie, że własciwie to nic takiego mnie nie sprowadza tylko tyle, że potrzebuje list do szpitala bo jestem w ciązy więc ona sprawdza moje konto w ich bazie i mnie tam wypytuje o poprzednią ciąze o ostatni@ i takie tam pierdoły po czym daje mi pojemniczek i mówi bym poszła nasikać bo musi sprawdzić czy rzeczywiście jestem w tej ciązy no wiec poszłam przynosze jej mocz a ona wyciąga zwykły test ciążowy domowy, taki płytkowy i robi mi test by zobaczyć, że są II kreski hehehehe... jaja jakieś no i powiedziała ok. jest ciąza to daje list, no i list dziś wysłałam i czekam teraz spokojnie na termin pierwszej wizyty, który maja mi za kilka dni przesłać listem zwrotnym i tak to tu w Irlandii wygląda :)

hahahahahahahahaha poległam xD
dobrze że napisałaś bo wiem na co się muszę przygotować :D
z tego co mi się wydaje to nic nowego się dziś nie działo.. żadnych nowych II, Wiśnia lepiej się czuje, może jeść botwinkę, śledzie i lody :D

buńka - dziergaj dziergaj :D
ja dziergam i klnę bo se takie kolczyki wymyśliłam że pies by to trącał....

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry