MONIA-AREK
Fanka BB :)
A mnie znowu nie było z miesiąc chyba. Maksiulek się drapie cały i hcyba ma zapalenie skóry. Ide poszukać jakiegoś postu na ten temat, może mu jakoś pomoge, bo siebidulek wkurza czasem.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
hahah - też miewam takie pauzy na bb a później przez kolejne 3tyg nie potrafię się odnaleźć... ;-)A mnie znowu nie było z miesiąc chyba. Maksiulek się drapie cały i hcyba ma zapalenie skóry. Ide poszukać jakiegoś postu na ten temat, może mu jakoś pomoge, bo siebidulek wkurza czasem.
haha zapomniałam o tym bloku :-) ale bym zjadła chyba w całości tu i terazniech ten łobuz pije mleko ja chce blokaaaaaaaa
![]()
Kasiula chodzi o to zeby zrobic taki spis tresci. zapisac na , której stronie jest jaki przepis![]()
Cleo tez sie zgłasza tylko ona wstydzi siecleo zapraszam na południe na blok i w sumie do bloku :-)
pięknie to ujęłaś :-):-) rozumiem że jest nas aż 3 do tej jakże ciężkiej pracy...:-) to by było po 30 stron chyba że jeszcze któraś laska dołączy???
myślę że możemy to potem alfabetycznie poukładać bo to już by był pikuś
a ja zrobiłam dzisiaj blok, zapiekanki i ogóry małosolne :-) teraz 3 dni poczekam i będę się obżerać
cleo zapraszam na południe na blok i w sumie do bloku :-)
Cleo tez sie zgłasza tylko ona wstydzi sie![]()