reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Listopad 2009

A mnie znowu nie było z miesiąc chyba. Maksiulek się drapie cały i hcyba ma zapalenie skóry. Ide poszukać jakiegoś postu na ten temat, może mu jakoś pomoge, bo siebidulek wkurza czasem.

reklama
Kasiula chodzi o to zeby zrobic taki spis tresci. zapisac na , której stronie jest jaki przepis:-D

Monia witaj!!!!!!!!! widze , ze synek ma już pokaźną liczbę ząbków

A mnie znowu nie było z miesiąc chyba. Maksiulek się drapie cały i hcyba ma zapalenie skóry. Ide poszukać jakiegoś postu na ten temat, może mu jakoś pomoge, bo siebidulek wkurza czasem.
hahah - też miewam takie pauzy na bb a później przez kolejne 3tyg nie potrafię się odnaleźć... ;-):-D
A co do drapania to chyba mogę powiedzieć że jesteśmy w temacie... Swoją droga dużo łagodniej to już przebiega... W każdym razie na drapanie FENISTIL W KROPELKACH - ok 8-10kropli na porcje bodajrze 4xdziennie. Nie jestem pewna dokładnie bo teraz dajemy juz tylko na noc. :tak: Poza tym skóre w swędzących miejscach możesz tez posmarować FENISTILEM W ŻELU. Na krytyczne sytuacje alergolog przepisała nam 5kropli ATARAX'u W SYROPIE ale tego nei dawałabym bez konsultacji z lekarzem. Fenistil - spokojnie :tak:

haha zapomniałam o tym bloku :-) ale bym zjadła chyba w całości tu i teraz :-D:-D:-Dniech ten łobuz pije mleko ja chce blokaaaaaaaa:-D

cleo zapraszam na południe na blok i w sumie do bloku :-)

Kasiula chodzi o to zeby zrobic taki spis tresci. zapisac na , której stronie jest jaki przepis:-D

pięknie to ujęłaś :-):-) rozumiem że jest nas aż 3 do tej jakże ciężkiej pracy...:-) to by było po 30 stron chyba że jeszcze któraś laska dołączy???
myślę że możemy to potem alfabetycznie poukładać bo to już by był pikuś

a ja zrobiłam dzisiaj blok, zapiekanki i ogóry małosolne :-) teraz 3 dni poczekam i będę się obżerać

cleo zapraszam na południe na blok i w sumie do bloku :-)

pięknie to ujęłaś :-):-) rozumiem że jest nas aż 3 do tej jakże ciężkiej pracy...:-) to by było po 30 stron chyba że jeszcze któraś laska dołączy???
myślę że możemy to potem alfabetycznie poukładać bo to już by był pikuś

a ja zrobiłam dzisiaj blok, zapiekanki i ogóry małosolne :-) teraz 3 dni poczekam i będę się obżerać
Cleo tez sie zgłasza tylko ona wstydzi sie :D

reklama
Huraaaaaaa ;) dziunka do kibla zajdz jeszcze sie wyszczac :D:D:D

a mnie cos odbija ... przed 20 poszlam okna myc firanki itp :D czekam az sciekna i jeszcze zawiesic :D a no i kuchnie wyczyscilam .... nogi wlaza mi w dupsko ze szok ;d

Do góry