reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Lipiec 2010

dziewczyny ja tylko na momencik. mam wam do przekazania wiadomosc od agatki natalii, wyslana do emih, ktora chwilowo nie ma kompa. agatka natalia po ktg dzisiejszym zostala w szpitalu na obserwacji bo maly ma slabe tetno. szczegolow nie znam ale chyba watek o usg troche naswietla sprawe. macie wszystkie pozdrowienia. wiadomosc oryginalna od agatki w odpowiedznim watku :-) bedzie przekazywac wiadomosci chyba jakby co. oby z bejbikiem bylo wszystko ok-trzymajmy kciuki

reklama
dziewczyny ja tylko na momencik. mam wam do przekazania wiadomosc od agatki natalii, wyslana do emih, ktora chwilowo nie ma kompa. agatka natalia po ktg dzisiejszym zostala w szpitalu na obserwacji bo maly ma slabe tetno. szczegolow nie znam ale chyba watek o usg troche naswietla sprawe. macie wszystkie pozdrowienia. wiadomosc oryginalna od agatki w odpowiedznim watku :-) bedzie przekazywac wiadomosci chyba jakby co. oby z bejbikiem bylo wszystko ok-trzymajmy kciuki

a jednak...Kurcze na pewno się dziewczyna denerwuje. Wielkie kciuki i pozdrowienia!!!

Atabe można prosić tego linka?

proszę bardzo PARASOLKA DO WÓZKA faktor 30 FILTR UV KEES (1069750659) - Aukcje internetowe Allegro

tak jak pisałam prócz filtrów UV ma antyrefleks od spodu, do tego jako jedyna ze wszystkich jakie próbowałam się nie bimbała przy wózku i zginana jest aż w 3 miejscach, więc zawsze się odpowiednio ustawi- jedyny minus to cena...aha oczywiście ja kupiłam fioletową:-D

agatka_natalia kurcze biedna ..........trzymam kciuki by było ok!!

ja pościerałam kurze, pomyłam podłogi i chyba biorę się za kuchnię ;-)

hej laseczki-jestem juz na sali-musze was nadrobic, no nie jest tu zbyt fajnie, jak to w szpitalu.Mam neta i to mnie cieszy bardzo,bede na bieżąco----Czekam na jakies info od Vanilki a pozniej was nadrobie bo zaraz mam mieć badania jakieś....

hej:)
ja tylko na chwile,musze zearaz leciec na miasto bo mam kilka spraw do zalatwienia.

Vanilka czekamy na info od ciebie i oczywiscie zaciskamy kciuki!!!
Madzik glowa do gory,masz neta,masz nas a w srode juz bedziesz tulic Juleczke!!!
atabe pora zaczac stosowac sie do tego co pisze pod suwaczkiem,ginek pojecia chyba raczej nie ma;)
agatka natalia-wierze ze bedzie dobrze,musi byc!!!

u mnie koncoweczka ciazy a rzeczy do zalatwienia coraz wiecej,jak wczesniej narzekalam na nude tak teraz brakuje mi dnia.
u mnie bole narazie ustaly, za to popekalam mi skora na piecie i boli jak cholera.
milego dnia brzuchatki,odezwe sie pozniej:)

Hej hej, pędzę czytać:tak:

agatka przeczytałam o wizycie i odpisałam, już wszystko dobrze, już się nie martw , będziesz pod kontrolą a poza tym niebawem jak wynika ze zmiany terminu powitasz juz synusia;-)

aisim ja dzis w nocy wcięłam 3 brzoskwinie:rofl2: a z prezentem dla Emi nie mam bladego pojęcia:-D Bo ona tylko gry komputerowe , dinozaury i lego ale problem w tym że część ma u taty i ja nie wiem dokładnie co ma a czego nie:-p Najchętniej dałabym jej kaskę ale na tym jej nie zależy i chce niespodziankę własnie. Myślę o jakiejś gry może planszowej abyśmy razem grali. Wogóle makabra z prezentami bo te nasze dzieci wszystkiego mają teraz pełno, zabawki jakie tylko i słodyczy tyle że im bokiem wychodzą. Mielismy jej tego grilla zrobić na urodziny dla klasy ale stwierdziła że nie chce jednak, ona tak samo imprezowa jak jej tata:-D Ginka mam na 17.30 to wczesniej pojadę i oblukam co by jej kupić .

Vanilka trzymam kciuki i czekam na więci :-)

madzik to ty juz na miejscu widzę, mam nadzieję że nie będzie tam tak źle;-)

atabe juz pisałam ale się powtórze , dzieciaczki wyssą z nas co trzeba jak nie ma wyjścia więc się nie martw choć oczywiście wiem że do nas ciężarnych mozna mówić jak do woła a my te swoje stresiki i tak gdzieś tak w sobie pochowamy i koniec:-p:-D
A z tym seksikiem to dwie szkoły własnie są, jedna żeby nie bo można zanieczyścić koanał rodny - po to mamy te wymazy pod koniec a druga teoria że właśnie to najlepszy naturalny sposób bo w soczek męski powoduje zmiękczenie szyjki i w konsekwencji łatwiejszy naturalny poród.No i pieszczoty sutków powodują skurcze. A przecież to są nasi M więc wiemy że świństwa na sprzęcie nie noszą:-D no i kurde ja się boję że zarosłam i będzie lipa tak bez ćwiczeń:-D zapytam dzis mojego ginka, wezmę się na odwagę:-p

cynamonka sex to ponoć takie cos z czego się biorą dzieci:-D

gregorka jak się ty dobrze bawiłaś to malutka też , nic się nie martw;-) skoro się dobrze czułaś i na siłach to nie widzę problemu. Ja jestem ich fanką od lat, mój M też choć generalnie nie gustujemy jako tako w tym gatunku ale oni są wyjatkowi dla nas a " lover men" mam jako dzwonek kiedy M dzwoni:-D
Ja byłam na ich koncercie w Chorzowie hm 17 lat temu:szok: o boziu ale ja jestem posunięta w latach, chyba coś sobie zjem zaraz na pocieszenie:-D

kacperek no ja nie wiem co jest ale też mnie to lenistwo bierze:eek: tak czekałam niecierpliwie jak skończą remont, ba w czasie remontu sprzatałam żeby było zawsze czysto a teraz jakoś siadłam na d....:-p

dzamena ja tez nie lubię ciał obcych własnie więc będzie trzeba tablety zapodać choc M mówi e tam bedziemy uważać jak do tej pory bo nam się sprawdzało no ale go uswiadomiłam że co innego kiedy i tak planowalismy a co innego kiedy już nie planujemy przynajmniej ja z nim bo burak:-D Zobaczę co powie gin dzisiaj i jak wsio będzie oki i dokończe porządki na tip top to go zmolestuje:-D bo juz mam masakre jakąś od tego postu, normalnie chodze za nim, patrze jak sroka w gnat i się prawie ślinie:-D i dobrze, nie posyłaj go tam, do d...y z takim przedszkolem:confused2:

tiffi pytałam bo u nas w sklepie sprzedawcy pokazywali mi torby (he he ale to zabrzmiało:-D) x-landera oryginalne ale z wczesniejszych modeli i kojarze że róznica była w cenia znaczna ale za kija wafla nie pamiętam jaka:no: A te torby z poprzednich modeli były równie fajne.

louise jesteś pierwszym chyba strzelcem jakiego znam i muszę się z Tobą zgodzić:-D to M w domu pali? wygoń go na balkon jak macie a jak nie to na klatke albo na dwór, jużby się powstrzymał żeby Cię nie kusić:confused2: ja sobie postanowiłam ( ciekawe co z tego wyjdzie:-p) że będę paliła tylko na imprach przy browarku. Jakoś bardzo dobrze mi się teraz wytrzymuje, nawet jak piję kawe, jedynie mnie ciągnie kiedy M mnie wnerwi strasznie:dry: Ja paliłam przy karmieniu Emi , bo eks mnie z kolei wkurzał:-D tzn. podpalałam 2-3 dziennie a i niestety jak skończyłam karmić to dawaj znów na całego, teraz bym tak nie chciała:no:

mruczka to trzymam kciuki z atwoja wizytę;-)

aiasim a ty jaki pędziwiatr od bladego switu:-D

agatka trzymam kciuki za Ciebie i synka, będzie dobrze skoro juz jestes pod kontrolą.

madzik lapek uruchomiony czyli się rozgościłaś:-)

kama zasmaruj tego piętala jakąś mascią zmiękczającą . Ja muszę jeszcze a pilnych rzeczy deklaracje złozyć na lekarza tu gdzie mieszkam i z urzędowych spraw to chyba wszystko na szczęście na razie bo nie cierpie:-p

Musze śniadanie zjeśc właściwe bo jak wstałam to tylko kilka ferrero wcięłam w dodatku Emilki:sorry:

dzieczynki agatka natalia ma jutro cesarskie ciecie. b sie boi i prosi zebysmy trzymaly kciuki. a wiec idzie u nas jak lawina :-) czy ja aby nie pomylilam frorum? ja to chyba na czerwcowkach jestem :confused2::eek::sorry::-)

i apeluje o cierpliwosc. dopiero polowa czerwca-prosze sie ogarnac z tymi czerwcowymi porodami :-)

wejde za moment i nadrobie

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry