R
rouż
Gość
Katrenki, super wozio
)) I ladny i funcjonalny. Bardzo mi sie podoba
Tylko ta cena........... jak dla mnie nie do przebicia 
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
A ja dziś widziałam spacerówkę Mutsy i się zakochałampiękny, fioletowy kolor i ogólnie cudna. Zastanawiam się tylko czy rozkłada się do pozycji leżącej, bo mała spała w pozycji półleżacej. Zaraz poszukam jakiegos linka.
na allegro mozna uzywke duzo taniej kupic:-)Z mutsy bardzo mi się podoba 4rider, ale z tego co czytałam wynika, że nie rozkłada sie na płasko. Jeśli chodzi o parasolki to mój faworyt: Spacerówka Pliko P3 Completo | Wózki | Wózki spacerowe | ale ta cena...
A ja dziś widziałam spacerówkę Mutsy i się zakochałampiękny, fioletowy kolor i ogólnie cudna. Zastanawiam się tylko czy rozkłada się do pozycji leżącej, bo mała spała w pozycji półleżacej. Zaraz poszukam jakiegos linka.
Moja kolezanka ma Mutsy urban rider i wlasnie sprzedaje bo prowadzi sie go koszmarnie a wazy chyba z 20 kg no ale niektorzy sobie go chwala bo ma duze pompowane kola i rozklada sie jezeli dobrze pamietam na plasko i wiem ze chyba Kingula ma mutsy wiec moze ona moglaby sie wiecej wypowiedziec na temat tego wozeczka. Ja prowadzac go mialam problem sie gdziekolwiek zmiescic no i wjezdzanie na krawezniki i skrecanie jak dla mnie bardzo ciezkoooo.... ;-)
mis się mutsy urban rider podoba :-) i zastanawiałam się też nad nim ale prowadzi się go masakrycznie... mi się jeszcze mura 3 maxi cosi podoba a pozatym buzz i tak rządzi
Aga dobre wrazenie robi na pierwszy raz... ale naprawde mialam przyjemnosc ogladac go kilka razy w tyg przez 8 miesiecy i naprawde ciezko sie go prowadzi... wejscie do sklepu zawsze konczy sie pozrzucaniem wieszakow ubran i innych rzeczy... do auta go zmiescic tez trzeba wiele szczescia hehe jedyne co to po nierownym terenie naprawde sie sprawdza ale i tak dobrze wiemy ze wiekszosc czasu spedza sie na normalnych spacerkach itp.