a ty płacisz za KTG? nie ma za dar,mo w szpitalu??
niestety u mnie jest prywatna klinika i na ktg nie daja skierowania wiec co ktg to 40 zł
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
a ty płacisz za KTG? nie ma za dar,mo w szpitalu??
prorok czy co bo ja jakoś dalej nic oprócz bólu spojenia 

my z małą już podpisałyśmy porozumienie
z dnia na dzień coraz lepiej nam idzie dogadywanie się :-) pói co jedyne co mnie denerwuje to nadmiar pokarmu
ale zawsze lepiej za dużo niż za mało tak się pocieszam 
kreatorka czy ty nadążasz z uzupełnianiem listy rozpakowanych?? Bo ja już powoli się gubię, a co dopiero ty z dzieciątkiem;-).
ale dzielnie staram się cokolwiek wiedzieć 
Dziewczyny czy Wy budzicie dziecko na karmienie albo przewijacie jak śpi. Bo mój maluch potrafi spać nawet 5 godzin i czasem go budzę ale nie wiem czy to dobrze

Ja we wtorek mam się zgłosic na KTG i wizyte do szpitala;Może już mnie tam zostawią
![]()
no ale co mam zrobic trzeba czekać
ogólnie to zaczął mnie strasznie boleć tyłek i chyba krzyż bo nie wiem gdzie ten krzyż jest dokładnie, mam tak że nie moge siedzieć ani leżeć ani chodzić ahh no i mała sie jakos mniej dzis rusza ale czuje ją wiec paniki nie robie. Ja dzis byłam pol dnia w pracy, miałam rozmowe z nowym pracownikiem i od wtorku zaczyna więc czeka mnie w poniedziałek ciężka rozmowa ze starym pracownikiem który wypada bo co mi ta babsko narobiła to szkoda gadac
Teraz siedze i sie nudze, zjadłam gołąbki - teściowa zrobiła, mój mąż jest na wieczorze kawalerskim wiec wieczór mam wolny, też miałam zaproszenie na panieński ale do klubu za bardzo mi nie wypada wiec nie idę...Mam tylko nadzieje że dziś w nocy nic sie nie ruszy bo jakby co to będę rodziła sama bo zapewne mąż nie bedzie w stanie
Miłego popołudnia wszystkim.
mała troche się wierciła i nie chciała zasnąć chyba za dużo wrażeń i usnąć nie mogła więc spacer nie za długi ale za to teraz po spacerze śpi już trzecią godzine:-)ale nudy jak ona śpi niema co robić
Ja dziś po pierwszym spacerkumała troche się wierciła i nie chciała zasnąć chyba za dużo wrażeń i usnąć nie mogła więc spacer nie za długi ale za to teraz po spacerze śpi już trzecią godzine:-)ale nudy jak ona śpi niema co robić
![]()
, my jeszcze w domku,bo ta pogoda jakas taka paskudna i ta zółtaczka nas przytacza :-(