reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

WÓZEK - wasz wybór !

reklama
A co tam, pochwale sie moim super Zooperem:) spacerowka jest swietna, polecam.

IMG_9525.jpgIMG_9526.jpg

Zobacz załącznik 257924Zobacz załącznik 257925
Moja koleżanka użytkowała zooper 2 lata i jest z nigo bardzo zadowolona, coś tam pod koniec z amortyzatorem miała, ale oddała na gwarancję i teraz tym wózkiem jej siostra wozi dziecko, ogólnie dużo kobiet chwali sobie te wózeczki, mi też bardzo bardzo się podobają, ale drogie, bo na allegro od 700 zł nowe są :(

Ja myślę o Graco, ten mi się podoba, tylko nie wiem czy kupimy z zieloną budą czy granatową Wózek Spacerowy GRACO MIRAGE PLUS 2010 3 GRATISY (1073316529) - Aukcje internetowe Allegro
ale to za jakieś 2 miesiące, bo Patryk ma miejsce w spacerówce od głębokiego, a najlepsze jest to, że tym naszym głębokim jeździł do zeszłego tygodnia i jeszcze miał luz w gondoli, bo ona jest na 83 cm, ale już jest od dawna taki ciekawski, że ciągle mi skakał w tym wózku i musiałam dać go do spacerówki.
Dam ogłoszenie, że sprzedam wózek i za tą kasę kupię spacerówkę, może uda mi się do września sprzedać:) myślę, że wózek jest w ogóle nie zniszczony, ładny (mi się podoba), wygodny i bardzo zadbany, bo ja jestem pedantką to za 350 zł go sprzedam :)

Ja w nastepnym miesiącu kupuje wózek spacerowy tylko nie wiemjaki . Napaliłam się na x-landera ale niestety na nówkę mnie nie stać. Musze pobuszować na allegro a jak nie to jakiś tańszy ale nowy. Nie mam pojęcia jaki wóz wybrać.

Moja koleżanka użytkowała zooper 2 lata i jest z nigo bardzo zadowolona, coś tam pod koniec z amortyzatorem miała, ale oddała na gwarancję i teraz tym wózkiem jej siostra wozi dziecko, ogólnie dużo kobiet chwali sobie te wózeczki, mi też bardzo bardzo się podobają, ale drogie, bo na allegro od 700 zł nowe są :(

Ja za swoj dalam 500zl, to jest model twist, jeden z najlzejszych. No ale ja wozek juz jeden mialam, potrzebowalam lekkiej spacerowy do podrozy i na wakacje, choc strasznie go polubilam i zabieram do Ediego na spacery:) no a najlepsza jest super wielka budka, krora mozna rozpiac i rozlozyc az do palaka, chroni przed lzejszym deszczem i przed sloncem.

Twoj wybrany wozeczek tez fajowy:)

Zobacz załącznik 257924Zobacz załącznik 257925
sliczny wozek i tez slyszalam same dobre opinie o nim

Ja myślę o Graco, ten mi się podoba, tylko nie wiem czy kupimy z zieloną budą czy granatową Wózek Spacerowy GRACO MIRAGE PLUS 2010 3 GRATISY (1073316529) - Aukcje internetowe Allegro
ale to za jakieś 2 miesiące, bo Patryk ma miejsce w spacerówce od głębokiego, a najlepsze jest to, że tym naszym głębokim jeździł do zeszłego tygodnia i jeszcze miał luz w gondoli, bo ona jest na 83 cm, ale już jest od dawna taki ciekawski, że ciągle mi skakał w tym wózku i musiałam dać go do spacerówki.
Dam ogłoszenie, że sprzedam wózek i za tą kasę kupię spacerówkę, może uda mi się do września sprzedać:) myślę, że wózek jest w ogóle nie zniszczony, ładny (mi się podoba), wygodny i bardzo zadbany, bo ja jestem pedantką to za 350 zł go sprzedam :)
Madzia ja widzialam te graco w sklepie i najladniejszy wydawal sie ten pierwszy z linka zielony w paseczki:-)
Ja w nastepnym miesiącu kupuje wózek spacerowy tylko nie wiemjaki . Napaliłam się na x-landera ale niestety na nówkę mnie nie stać. Musze pobuszować na allegro a jak nie to jakiś tańszy ale nowy. Nie mam pojęcia jaki wóz wybrać.
a nad jakim x-landerem sie zastanawiasz?

sliczny ten wozio. Pianistka gdzie go kupilas i za ile jesli moge spytac?

Ja kupilam z allegro, ze sklepu tiktak, nie placilam nic za przesylke i dalam 499 zl
Wózek Spacerówka ZOOPER TWIST 7,7 kg 2010 +wys.0 (1080115246) - Aukcje internetowe Allegro
Ten moj to zooper twist plum.

Ten wozek jest tez na stronie fartlandii
eSklep FARTLANDIA

Wyglada identycznie jak na zdjeciu, mozna tez dopiac barierke (jak u nas na zdjeciu).

Jakbys chciala wiecej info to pisz na priva.

reklama
Do góry