xxxklaudziaxxx
Listopadówka 2009
Dziunka faktycznie wyglada na prosty do prowadzenia
urban ridery maja ciezsza i bardziej zabudowana rame no i 4 duze pompowane kola. ale siedzisko to samo 

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Moja koleżanka użytkowała zooper 2 lata i jest z nigo bardzo zadowolona, coś tam pod koniec z amortyzatorem miała, ale oddała na gwarancję i teraz tym wózkiem jej siostra wozi dziecko, ogólnie dużo kobiet chwali sobie te wózeczki, mi też bardzo bardzo się podobają, ale drogie, bo na allegro od 700 zł nowe sąA co tam, pochwale sie moim super Zooperemspacerowka jest swietna, polecam.
Zobacz załącznik 257924Zobacz załącznik 257925
Moja koleżanka użytkowała zooper 2 lata i jest z nigo bardzo zadowolona, coś tam pod koniec z amortyzatorem miała, ale oddała na gwarancję i teraz tym wózkiem jej siostra wozi dziecko, ogólnie dużo kobiet chwali sobie te wózeczki, mi też bardzo bardzo się podobają, ale drogie, bo na allegro od 700 zł nowe są![]()
sliczny wozek i tez slyszalam same dobre opinie o nimA co tam, pochwale sie moim super Zooperemspacerowka jest swietna, polecam.
Madzia ja widzialam te graco w sklepie i najladniejszy wydawal sie ten pierwszy z linka zielony w paseczki:-)Moja koleżanka użytkowała zooper 2 lata i jest z nigo bardzo zadowolona, coś tam pod koniec z amortyzatorem miała, ale oddała na gwarancję i teraz tym wózkiem jej siostra wozi dziecko, ogólnie dużo kobiet chwali sobie te wózeczki, mi też bardzo bardzo się podobają, ale drogie, bo na allegro od 700 zł nowe są
Ja myślę o Graco, ten mi się podoba, tylko nie wiem czy kupimy z zieloną budą czy granatową Wózek Spacerowy GRACO MIRAGE PLUS 2010 3 GRATISY (1073316529) - Aukcje internetowe Allegro
ale to za jakieś 2 miesiące, bo Patryk ma miejsce w spacerówce od głębokiego, a najlepsze jest to, że tym naszym głębokim jeździł do zeszłego tygodnia i jeszcze miał luz w gondoli, bo ona jest na 83 cm, ale już jest od dawna taki ciekawski, że ciągle mi skakał w tym wózku i musiałam dać go do spacerówki.
Dam ogłoszenie, że sprzedam wózek i za tą kasę kupię spacerówkę, może uda mi się do września sprzedaćmyślę, że wózek jest w ogóle nie zniszczony, ładny (mi się podoba), wygodny i bardzo zadbany, bo ja jestem pedantką to za 350 zł go sprzedam
![]()
a nad jakim x-landerem sie zastanawiasz?Ja w nastepnym miesiącu kupuje wózek spacerowy tylko nie wiemjaki . Napaliłam się na x-landera ale niestety na nówkę mnie nie stać. Musze pobuszować na allegro a jak nie to jakiś tańszy ale nowy. Nie mam pojęcia jaki wóz wybrać.
A co tam, pochwale sie moim super Zooperemspacerowka jest swietna, polecam.
sliczny ten wozio. Pianistka gdzie go kupilas i za ile jesli moge spytac?
ogólnie chodzi mi o firme i typ: trójkołowy.a nad jakim x-landerem sie zastanawiasz?