reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

Prezenty dla naszych dzieciaczków:)

Fajne, ale nie wiem Ewelinko czy te nasze dzieci jak będą już biegać pozwolą się wsadzić do tego krzesełka i grzecznie się pobawią
Mój "pędzi wiatr" na pewno nie, ale każde dziecko inne

Ja chyba kupię Oliwii SKOCZEK ZEBRA HIP HOP RODEO FISHER PRICE 0317 4341 (1082276247) - Aukcje internetowe Allegro na roczek :-) tylko jeszcze chciałabym zobaczyć to na żywo w sklepie i zobaczyć czy panience się spodoba.
Rozmawiałam już z dziewczynami co to mają i dzieci podobno szleją za tym :-).

Deli widzialas wersej rozowa?? My mamy ta zebre i mlody lubi ja bardzo, gada do niej co rano !

Załączniki

• 161-3498028SPA72UC591076M.jpg
    161-3498028SPA72UC591076M.jpg
    7,1 KB · Wyświetleń: 48
reklama
a ja nie wiem co dla mojego bo on w ogóle w jednym miejscu chwili nie usiedzi, nawet auto chicco go nie kreci choc Karol tyle w nim jeździł, bujaczek to używaliśmy moze ze 2-3 mce....nie wiem co mu kupić
ale moge wam polcić cos co u nas jest hiciorem numer jeden- było dla Karola a teraz dla Bartka-żabka na kiju juz wielokrotnie sklajana i baaardzo zmeczona życiem- co prawda to juz dla chodzących maluchów ale w końcu na roczek...itylko z tańszych, cos w tym stylu VOILA - pchacz KURCZAK - drewniana zabawka na kiju (1072486375) - Aukcje internetowe Allegro Karol jak miał roczek sam ją sobie w sklepie wybrał-strzał w setkę:)

ehhh te zabawki...

ja chyba nic Moni nie kupię na roczek... po pierwsze z kasą krucho a po drugie nie mam zielonego pojęcia co miałabym jej kupić bo mamy tony zabawek po Jaśku a Monia i tak najbardziej lubi bawić się takim róznościami że... ostatnio rewelacją są chustki dopupne i baniaki po wodzie mineralnej (5l)
zabawki niemowlęce olewa sikiem prostym a jak tylko dostanie się do pokoju Jaśka to błysk w oku zaraz robi mu inwentaryzację w płytach...
lubi się pobawić z Jaśkiem kuchenką, mikrofalówką czy pralką (mój syn sobie kiedys takie zabawkowe sprzęty zazyczył) ale przedmiotemnajwiększego poządania jest laptop :-) i niestety nie zadowoli jej dziecięca imitacja...dalam jej 2 lapki Jaśka ale... nie podobały jej się... chyba dlatego ze się BB nie wyświetlało :-) :-D ;-)

Rubi, u nas jest podobnie :-). Zabawki mogłyby nie istnieć. Krąg zainteresowań mojego Julka ogranicza się do: książek rodziców, płyt kompaktowych, sprzętu grającego, pilotów TV i kabli.
Nie mam pojęcia, co mu kupić na urodzinki, podoba mi się zebra Deli, biorąc pod uwagę zamiłowanie mojego dziecka do wspinania się i włażenia na sprzęty.

Tak sobie czytam o prezentach roczkowych i tez sie grubo zatsanawim nad tym co kupić. I dochodze do wniosku ze chyba nic bo tak jak Rubi pisze moja Mała najbardziej lubi baniaki po wodzie, książki starszej córki, jej zabawki, nasze telefony itp. Swoje zlewa równo i jej kosz z zabawkami jest z reguły nieruszony.

Deli widzialas wersej rozowa?? My mamy ta zebre i mlody lubi ja bardzo, gada do niej co rano !

Widziałam (ale i tak dziękuje) z myślą o drugim dziecku kupuje jej neutralne kolory. Choć te różowe kuszą bardzo :-).
No właśnie czytałam i mówiły mi dziewczyny, że dzieciaczki bardzo lubia tą zabaweczkę.

A my ustalilismy, że kupimy Zosi na roczek rowerek(juz kiedyś pisałam, że w smyku widziałąm, ale na ich stronie int. nie ma takiego), ale chciałabym też jej kupić stoliczek i taką zebre, a jak się zagłebie w zabawki to pewnie i inne mi się spodobają:-) i stwierdziłam, że chyba zrobie liste zabawkową i niech dziadkowie, pradziadkowie i ciotki szaleją:-)

reklama
Do góry