Dziewczyny tak czytam o tej pedofilii i nk to nk tam to przynajmniej można poblokować swój profil a tutaj takie fora jak bb itp. są pożywką dla tych bestii przecież tu mają zdjęcia dzieci podane na tacy. Co myślicie o zablokowaniu galerii marcowych dzieciaczków co zaproponowała już wcześniej któraś z dziewczyn i dostępu tylko dla nas. Mi się jakoś odechciało dodawania zdjęć do galerii, nie ważne że w ubranku. Byle kto może oglądać nasze dzieci i nie wiadomo do czego wykorzystywać te zdjęcia. Co o tym myślicie? Któreś mamy z BB też tak zrobiły.
reklama
Dziewczyny tak czytam o tej pedofilii i nk to nk tam to przynajmniej można poblokować swój profil a tutaj takie fora jak bb itp. są pożywką dla tych bestii przecież tu mają zdjęcia dzieci podane na tacy. Co myślicie o zablokowaniu galerii marcowych dzieciaczków co zaproponowała już wcześniej któraś z dziewczyn i dostępu tylko dla nas. Mi się jakoś odechciało dodawania zdjęć do galerii, nie ważne że w ubranku. Byle kto może oglądać nasze dzieci i nie wiadomo do czego wykorzystywać te zdjęcia. Co o tym myślicie? Któreś mamy z BB też tak zrobiły.
jestem za!

jestem bardzo za!Dziewczyny tak czytam o tej pedofilii i nk to nk tam to przynajmniej można poblokować swój profil a tutaj takie fora jak bb itp. są pożywką dla tych bestii przecież tu mają zdjęcia dzieci podane na tacy. Co myślicie o zablokowaniu galerii marcowych dzieciaczków co zaproponowała już wcześniej któraś z dziewczyn i dostępu tylko dla nas. Mi się jakoś odechciało dodawania zdjęć do galerii, nie ważne że w ubranku. Byle kto może oglądać nasze dzieci i nie wiadomo do czego wykorzystywać te zdjęcia. Co o tym myślicie? Któreś mamy z BB też tak zrobiły.
magmadzia
Fanka BB :)
Ja też! Tak się przestraszyłam, że chciałam zdjęcie Basi z galerii usunąć, ale coś mi nie wyszło:-( Dlatego też uważam, że powinnyśmy zablokować ten wątek dla obcych. W ogóle nie wiem z czego to wynika, ale jak przeglądałam przed chwilką ten wątek nie będąc zalogowaną to zdjęcia niektórych dzieciaczków są widoczne a innych nie.

Tak, tak hasło powinno być dla każdej udzielającej się mamy. No to chyba przyspożymy naszej Karolci znów trochę pracy ale myślę że wzystkie będziemy czuć się lepiej, a przecież zdjęcia naszych dzieci to nasz ulubiony wątek.:-)
ccaroline85
Mama Dawidka i Natalki :)
Również się zgadzam, ale nie mam pojęcia jak zrobić aby wątek był na hasło :/ Może blueberry się orientuje?
ionka
Fanka BB :)
witam się po przerwie jednodniowej 
moje dziecko wczoraj cały dzień WYŁO
już nie wiedzieliśmy, co robić. dostała temperatury niewysokiej, a potem juz tylko wielkie czerwone wypieki, także na 99% to zęby :/ no ale mówię Wam, działo się, oj działo 
dzis humor na słowo honoru...
no i z rąki mi wczoraj nie schodziła, u męża nawet nie, tylko mamusia.
jestem jak najbardziej za zamknietym zdjęciowym, dlatego nie wstawiam tu zdjęć, może ze 2 poszły...
moje dziecko wczoraj cały dzień WYŁO
jestem jak najbardziej za zamknietym zdjęciowym, dlatego nie wstawiam tu zdjęć, może ze 2 poszły...
patinka_1985
Szczęśliwa mama i żona :)
współczuje. Ja już też patrze mu do buźki czasami ale jeszcze nie widze żeby cos wychodziło. Mój Francek czasami ma tylko zły humorek ehhh wtedy tez tylko mama. Ahh te nasze dzieciaczki. Mój mamisynek bedzie jak nicwitam się po przerwie jednodniowej
moje dziecko wczoraj cały dzień WYŁOjuż nie wiedzieliśmy, co robić. dostała temperatury niewysokiej, a potem juz tylko wielkie czerwone wypieki, także na 99% to zęby :/ no ale mówię Wam, działo się, oj działo
Ja równiez jestem za tym aby zablokować wątek zdjęciowy.
reklama
Jestem jak najbardziej za!rowniez jestem za ale ale haslo powinny dostac wszyscy udzielający się a nie tylko wybrani tak jak to jest z watkiem zamknietym.