K
reklama
gniesia007
Fanka BB :)
Witam się bardzo porannie:-)
Dziś na 100% jako pierwsza, pewnie nie ma więcej takich szalonych co spać nie mogą:-)
Maćku, nie wiem jak jest może faktycznie za wcześnie było na bete albo tak sobie wmawiam, ale z drugiej strony jeśli test jest pozytywny to może coś mi dolega o czym nie wiem, a to jest też nic dobrego:-(
Tylko wiesz to jest tak, że jak ja widzę, że mam plamienie, choć nigdy wcześniej nie miałam, bo jak był okres to raz, że się nie spóźniał a dwa że od razu leciała krew, to idę do doktorki (choć w ostateczności chodzę i poszłam tylko z odpowiedzialności za maleństwo, które mogło się we mnie zagnieździć:-))bo może faktycznie jestem w ciąży i może nam coś grozić, a tu lekarka nic nie może stwierdzić, to mnie najbardziej drażni. Polak jak to mówią zawsze mądry po czasie...
Jak mi się teraz nie uda to następnym razem spróbuje:-)
i mam pytanko do was dziewczyny czym można posmarować tego wielkiego krwiaka po pobraniu krwi, nawet ręki nie mogę wyprostować, w razie gdybym była w ciąży, bo to jest w sumie nad żyłką??
Dziś na 100% jako pierwsza, pewnie nie ma więcej takich szalonych co spać nie mogą:-)
Maćku, nie wiem jak jest może faktycznie za wcześnie było na bete albo tak sobie wmawiam, ale z drugiej strony jeśli test jest pozytywny to może coś mi dolega o czym nie wiem, a to jest też nic dobrego:-(
Tylko wiesz to jest tak, że jak ja widzę, że mam plamienie, choć nigdy wcześniej nie miałam, bo jak był okres to raz, że się nie spóźniał a dwa że od razu leciała krew, to idę do doktorki (choć w ostateczności chodzę i poszłam tylko z odpowiedzialności za maleństwo, które mogło się we mnie zagnieździć:-))bo może faktycznie jestem w ciąży i może nam coś grozić, a tu lekarka nic nie może stwierdzić, to mnie najbardziej drażni. Polak jak to mówią zawsze mądry po czasie...
Jak mi się teraz nie uda to następnym razem spróbuje:-)
i mam pytanko do was dziewczyny czym można posmarować tego wielkiego krwiaka po pobraniu krwi, nawet ręki nie mogę wyprostować, w razie gdybym była w ciąży, bo to jest w sumie nad żyłką??
;-)Witam porannie przy tościkach i herbatce 
Matko ja wstaje taka wygłodzona po nocy że
wszystkim laseczkom życzę miłego dzionka bez dołka
;-) a &&&&&&&&& nadal za Wszystkie zaciśnięte :-)
Myszka jesteś???
Tośka uśmiechnij się kochana

Matko ja wstaje taka wygłodzona po nocy że

wszystkim laseczkom życzę miłego dzionka bez dołka

Myszka jesteś???

Tośka uśmiechnij się kochana
Witam się i jak z rana
u mnie jeszcze @ nie ma ale juz za zakrętem jest - wszystkie objawy na to wskazują Tylko patrzeć jak sie pojawi
U mnie to juz będzie 20 cykl i jak wiara mnie opuściła - poddałam się całkowicie :-(
mi chyba nie jest pisane dziecko :-(
Miłego dnia pozdrawiam
Czarownica czy jak ?? ;p skad wiesz ze mam doła dzisiaj
u mnie jeszcze @ nie ma ale juz za zakrętem jest - wszystkie objawy na to wskazują Tylko patrzeć jak sie pojawi
U mnie to juz będzie 20 cykl i jak wiara mnie opuściła - poddałam się całkowicie :-(
mi chyba nie jest pisane dziecko :-(
Miłego dnia pozdrawiam
;-)Witam porannie przy tościkach i herbatce
Matko ja wstaje taka wygłodzona po nocy że![]()
wszystkim laseczkom życzę miłego dzionka bez dołka;-) a &&&&&&&&& nadal za Wszystkie zaciśnięte :-)
Myszka jesteś???
Tośka uśmiechnij się kochana![]()
Ostatnio edytowane przez moderatora:
Czarownica ;-)
nie smutaj się, tulam Cię mocno, najmocniej jak potrafię

gniesia007
Fanka BB :)
Czarownica ;-)
nie smutaj się, tulam Cię mocno, najmocniej jak potrafięwszystko będzie dobrze ;-) spróbuj uwierzyć bo wiara czyni cuda ;-)
wiesz niby wierze ale jak przychodzi @ to mam juz dość :-( do tego mam takie bóle w tym miesiącu że wytrzymac nie mogę :-( cycki nie bola a szczypią brzuch rozrywa - chyba dla tego że tak pasukdnie sie czuje mam juz dośc :-(
Dla wszystkich smutasków robaczek zapylacz:-)
fajny
wiesz niby wierze ale jak przychodzi @ to mam juz dość :-( do tego mam takie bóle w tym miesiącu że wytrzymac nie mogę :-( cycki nie bola a szczypią brzuch rozrywa - chyba dla tego że tak pasukdnie sie czuje mam juz dośc :-(
wiem że nie łatwo Tośka, ale teraz nie możesz się poddać po takim czasie

wiem że nie łatwo Tośka, ale teraz nie możesz się poddać po takim czasiea łykasz kwas foliowy bo czytałam że on łagodzi objawy @
ja łykałam chyba z rok przed fasolką i nie bolał mnie brzuszek tak jak kiedyś, że z bólu wymiotowałam i mdlałam
![]()
biorę kwas foliowy od poczatku starań :-(
Najchetniej bym z łóżka nie wychodziła :-(
reklama
biorę kwas foliowy od poczatku starań :-(
Najchetniej bym z łóżka nie wychodziła :-(
Domyślam się jak się czujesz bo kiedyś też miewałam takie @ że w ogóle nie to że mi się nie chciało wyjść ale nie mogłam się ruszyć na krok bo wymiotowałam jak kot :-(
hmmm to już nie wiem jak Ci pomóc

Podziel się: