reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Kwietniówki 2010!!!

reklama
ja się witam...

ale wczoraj z Wami nie "piłam", więc kaca u mnie niet....
za to pospałabym jeszcze, ale dzieć ani myśli, więc czas nowy dzień zacząć....

miłego....

Całą ciążę alkohol to był mój wróg - nawet miligrama nie tknęłam. Ale teraz już ledwo wytrzymuje.

och jak cudownie taką banieczkę wisniówki byłoby chlapnąć...

banieczke 5 litrowa :-)

Daga chyba jara zioło buhahahaha :szok: coś mi tu maryśką zawiewa! taka uhahana coś w tym musi być męża w delegację wysłała a sama się relaksuje ...

hehehehehehe

mi sie marzy szampan i winko MADERA, ktore stoi w barku. Przywiozlam w zeszłym roku jak bylismy z T na Maderze...hhmmm pyyyyszne. No ale coż jeszcze trza się wstrzymac....ale jak się dooooorwe...heheheh

pewnie nawet kiliszka nie bedzie trzeba;-)

Dzin dybry:-)

A co tu tak cicHo???? Śpicie jeszcze czy cus??? No tak wczoraj o % było, to dzisiaj kacyk meczy...:-)

jestem :-)

standartowo o 5 podudka i dosypialysmy do 8. teraz Olek lezy mi na rekach a ja pisze:-)

no i z okazju dnia ojca skladamy wszystkim tatusia, ojcom, fatherom,papom, padre`om najlepsze zyczenia duzo usmiechu, pogody ducha, sprawnosci fizycznej, zdolnosci pojmowania rzeczywistosci bez wyjasnien łopatologicznyh:-D:-D:-D:-D:-D

ahoj!!!

u nas tatuś dostał koszulkę z napisem "Super Tata" jeszcze przed wyjsciem do pracy z informacją że na koszulkę z napisem Super Mąż musi sobie jeszcze zapracować (bo mnie wqurzył wczoraj ostro :-p)

Wydaje mi się, że te kłótnie z małżonami to stąd, że nam wszystkim poziom progesteronu spadł. Mnie jak nic wrócił testosteron i już nie jestem taką przylepną amebą jak byłam w ciąży.

UFFFFF - bo już się bałam że mi tak zostanie - a mała awanturka od czasu do czasu świetnie oczyszcza atmosferę :-)

Chyba wolałam karmienie o 5 i spanie z Alicją do 9 niż pobudkę o 7.30 i :zapomnij matka o spaniu"
Tatuś śpi z córeczką -a jak!
A mnie głód ganiał po łóżku więc wstałam.
Miłego dnia mamuśki

Ps Alicja już tatusiowi złożyła życzenia -a ze tatuś nam karty skonfiskował do bankomatu (hhhmmm ciekawe why??) to prezentu nie dostanie:) ma więc dziś dylemat -dać kartę i otrzymać gift ale co za tym idzie puścić mamuśkę z kaszem na miacho;) czy bez prezentu zaoszczędzić trochę hehehe.
Niech duma chłopak:)

Później poczytam co to za impra alkoholowo -ziołowa była wczoraj;)

witam się i ja

za mną też takie drinki z bacardi (te gotowe w buteleczce) chodzą już od końcówki ciąży, mmmm

Straszny ból gardła mnie w nocy obudził, rano troszkę lepiej, ale czuję, że jakiś bakcyl atakuję.
Jadę dzisiaj Alicję w pracy zaprezentować i gifta odebrać, i przy okazji pismo złożyć o te dodatkowe 2 tygodnie macierzyńskiego. Nie wiem jak nam wyjdzie wizyta, bo Mała dzisiaj jakaś zmierzła od rana, mama nadzieje, że nic jej nie dolega.
uciekam jeszcze na spacerek.

reklama
Laski siedze i kwicze przy was!!
Forget dawaj adres…
Założę się że po takiej abstynencji to tylko niuchniemy ze 2 razy i popadamy jak muchy :-D

Nie no laski co jeden post wczoraj wieczorem to lepszy… nie mogę!!!!!!!!! Dziecko sobie budzę tymi atakami śmiechu

Witam się i ja

kurde i ja taką fajną impreze % przespałam?? Nie no ...
Ale krucze aż się boje co bedzie jak faktycznie dostaniemy zielone światło na %... :szok:

U nas tatuś dostał 2/3 prezetnu wczoraj żeby już dzisiaj mógł zabrac do pracy (kubek ze zdjęciem i zdjęcie) a koszulkę dostanie jak wróci z pracy. Marek już się z życzeń dla taty wywiązał a Janek nie ma zamiaru nawet teraz wstać...

Do góry