reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czerwiec 2010

Pytanie do dziewczyn które noszą okulary i rodziły sn:
Czy czujecie żeby pogorszył wam się wzrok po porodzie?

ewela jaki nowy avator:-):-)

lena może mała się wystraszyła wizyty w szpitalu i sama się zdecydowała:-)

reklama
ja też tak mówiłam jak urodziłam Patryka :-) i w sumie dopiero po 8 latach urodziła się Kaja;-)
cobra bo możesz mieć "normalne" ciśnienie w chwili kiedy zażywasz lek a on Ci obniży jeszcze niżej i odlot murowany no ale w końcu lekarz ci zapisał to wie co robi;-)

chyba wie ;p jak zaczne widziec krasnoludki w pokoju, to chyba z tego zrezygnuje sama

Ja mam jakieś dziwne bóle...ano to skurcze ani nie wiadmo co ....czyzby Gaja się zdecydowałą;)

i Ty mnie tu zostaw,bd jeszcze smieszniej:-p

eagle - chyba coś przeoczyłam lub nie doczytałam, ale co się dzieje z Twoją córeczką, że jesteście w szpitalu?
Bbutterfly- gratulacje:-D zgadzam się z tobą co do skupienia się na oddechu a nie na bólu mi to tez podczas porodu pomogło:tak:
zdec- ja nie zauważyłam pogorszenia wzroku

hej!

Taka fajna data i żadna się nie rozpakowała? Ech... ja znowu doła łapie... jeszcze na pełnię liczę, ponoć do 2 dni po pełni są duże szanse na rozpakowanie:tak:, ciekawe, jak to nie pomoże to załamka...

reklama
Tylko nie wiem jak zacząc liczyć skurcze jak to jednostajy ból;)Jej to nic z brzucha nie wygoni;)Teraz zajadam młode ziemniaki bo strasznie jestem głodna;(
A kiedy ma byc ta PEŁNIA??

Do góry